čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.11.07 09:56

Tak tam na tu neplodnost… čumím jak vejr :D :D a vůbec se tam nevznám :(

• Citovat
  • Upravit
550
2.11.07 10:19

Je to lehký dokud nechceš diskutovat , tak jen rozklikneš téma který tě zajímá , odroluješ na začátek a čteš. Pokud se chceš přidat, tak si zadáš přezdívku a heslo a jsi tam No a taky si můžeš založit svý téma. Hoď tam dotázek jak to chodí v Sanusu HK a uvidíš kolik holek se ti ozve. Třeba v tom OPU-červen 2007 jsme se sešli víc holek co měli punkci a tak jsme si založily takovou postupku, kde jsou vyjmenovaný všechny holky co si píšem a za jménem je ve skratce kam chodí a co už mají za sebou, abychom se neustále dokolečka jedna druhé neptaly kdy a kam jde a co už jí dělaly. Ty témata kde si holky píšou a mají postupky se nustále opakují , každej den někdo tu postupku zkopíruje a založí pokojík znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.07 10:31

No ale jak si přečtu víc příspěvků než jen ty ze dneška…???? myslím v tom OPU červen???

• Citovat
  • Upravit
550
2.11.07 10:37

To je náročnější, musíš dole klikat na starší téma a hledat po stránkách.
Ivík tam denska bohužel není. Ale u nás v pokojíku mají holky už dlouho po transféru , tak se tam jen tak žvaní o kde čem. Nejvíc tam kecáme my zbývající neúspěšné. Asi v prosinci až se bude blížit punkce zase založíme novej pokojík transfér prosinec , nebo tak něco.
V pondělí tam bude určitě plno, neboj. Holky už v pátek bývají odjetý na návštěvách. Ale zkus ten dotázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
4.11.07 19:17

Ahojky,
tak koukám, že mi utíkáte :lol:
Tak mám radost konečně ta mršule dorazila!!!!!! :D :D Zítra jedu do Caru na ultrazvuk a injekci. A začnem!! :D

Tak budeme Pusíku spolu čekat na ET a na výsledky? Já bych měla mít ET někdy koncem listopadu možná začátkem prosince. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
4.11.07 19:22

Golf a co ty? Jak si na tom? Dlouho ses neozvala!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.11.07 10:10

Nazdárek holkčinky,
Co říkáte tomu žvástu na Nově. Je to tam ale banda investikativních pitomců. I když co se divím. Jejich jediná náplň zpráv je žvanění polopravd a dezinformací. Ale musím říct , že mě to snůškou lží o lécích na IVF a o tom jak s nima kšeftujema okrádáme pojišťovny nas…
Maufíku, u mě to vypadá tak na polovinu prosince. Já začnu s puregonem pravděpodobně 1.12 pokud se mrcha nezpozdí, takže tak nějak. 18.11 začínám stříkat synarel. Mám dlouhej protokol. Tak to nám tu hezky nakopni tu těhuvlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.11.07 13:14

ahojky,
vůbec nevím co říkali ve zprávách?

Tak jsem dneska byla na ultrazvuku a všechno je O.K. takže mi píchli injekci Dhipe… a 16.11. jedu na další a řeknou mi kdy začnu píchat Puregon. A ta dnešní injekce bolela hodně. Pěkně mě zadeček bolí. :cry:

Pusíku, tak držím palce ať se ta mršule nezpozdí.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.11.07 14:14

Maufí to je jasný, ty to tu nastartuješ a já pak jen převezmu štafetu -:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.11.07 07:31

Ahojky holky.
Příspěvek jsem vám sem asi ještě nepsala, ale jsem vaše pravidelná čtenářka. Pokud nám totiž nepomůže laparka, která me čeká 14.11., a pak cca 2 IUI, tak se k vám připojím.
Pusiku, to co říkali ve zprávách jsou nechutný žvásty a pojišťovny by se nad sebou měly zamyslet. V říjnu jsme zkoušeli stimulaci k IUI. Dr.žádal na pojišťovně 30 ampulí (teď nevím jak se jmenujou) a schválili nám 20. Moje tělo si s hormonama nepotykalo a samozřejmě, že nám nestačily. Tak jsme to museli utnout. Proč bysme měly věčně dotovat stát, farm.firmy apod. když některým z nás se podaří // a inj.jim ještě zbydou. V rámci solidarity a proto, že je jí líto to vrátit a nechat zlikvidovat je nabídnou dál, ale nakonec z nich budou ještě zločinci??? Je to uhozený.
Tady platí to co říkám denně. Kdo si tím neprojde, tak to nepochopí.
Asi jsem se dost rozjela, ale naštvalo mě to.
Zatím pa pa a krásný den.
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
6.11.07 09:37

Ahoj Ilčo,
je to jak píšeš, kdo to nezažil nepochopí. Já mám v lednici taky ještě 6 krabiček Puregonu, mě se stimulace předběhla, takže mě zbyli. Teď na druhým pokusu je ráda využiju. Dopácela jsem na léky 4.500 Kč a kdyby se povedlo s radostí bych je někomu darovala . Jo a tu rozdělanu ampuli ve které zbývalo ještě 600UI jsem nechala v centru , Musí se spotřebovat do měsíce od otevření, tak co by sní asi tak v pojišťovně dělali. Takhle někomu pomohla, a pojišťovna na tom myslím jen vydělala. Jsou to idioti. Ukazovali právě jak si píchá ženská puregon, u kterýho jsou ty ampule co obsahují až 900UI a otevřená je pak na nic. Měl by si někdo uvědomit kolik peněz stojí stát feťáci a kriminálníci co v krimu nemusí dělat a pak si otírat hubu o nešťastný ženský.
Ilčo přeju hodně štěstíčka, čstokrát právě laparka pomůže . Tak brzo // . Přeju aby jsi sem do pokojíku chodila jen na návštěvu a né jako stimulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
6.11.07 11:13

Ahoj kočky,

nějak nestíhám psát..

Ilčo… mě přec 9 lety laparka taky „pomohla“ k mimču, ted mi ji dělali znovu 7/2007 - zatím mimi nic :( ale nevěš hlavu, jednou se to povést musí… :)

Blaninaaa - nejde se mi přihlásit, proto tento nový nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.11.07 11:18

Pusiku, děkuji ti za přáníčko //. Myslím, že to je přání nás všech a všechny si to už zasloužíme. :D Jednu laparku už mám za sebou, ale před 3 lety. Tehdy mi pomohla. Zjistili mi PCO a driling splnil co měl. Už je to ale dlouho a tak ho zopakujeme. Tak SNAD :)
Nobaby2: neboj se, já hlavu nevěším. Jednou to klapne. Jsem optimista. :) A jak se říká: NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ !!!!!

Tak zatím pa pa a hezký den.
Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.11.07 02:58

Tak já jsem to konečně dostala, 17.11.jdu na ultrazvuk a jestli tam bude nějaký folikulík,tak mě čeká další KET.Už jsem teď nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.11.07 03:01

Blanino,ty máš dnes vstupní pohovor,tak napiš,jak jsi dopadla.
Maufko,ty jdeš na ultrazvuk 16.11. a já 17.11., tak to si musíme držet pěsti. Já akorát ničím nestimuluju.a nijak to nemůžu ovlivnit,ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí