čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
10.3.08 16:10

Ahoj Veroniko, a u kterého dr. jste prosím tě byli? :?: Mrzí mě, že tě to v CARu tak zklamalo a docela mě to i překvapuje, protože taky chodíme do Zlína, ale jsme tam spokojení a nikdy na nás nikdo s ničím netlačil, ani nás do ničeho nenutil. A sestřičky i doktoři byli příjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.3.08 19:39

Fakt, nekecám!!!
Připadala jsem si jako, že ho obtěžuju. Byl celkem nepříjemný a když zjistil, že mám pojišťovnu se kterou ani nemají smlouvu tak byl ještě nepříjemnější. První co bylo tak říkal sestřičce „No tak nic, dneska nic neuděláme, mají špatnou pojišťovnu“ a pak mi říkal, ale víte co můžete jít na laparoskopii to vám pojišťovna uhradí a běžte co nejdřív, já vám to domluvím na konec týdne a když ne na laparoskopii tak běžte aspoň na vyšetření průchodnosti. Já jsem na něho hleděla jako tele :nevim: , protože malý má 2,5 roku tak ho asi nemůžu nechat samotného doma, babičky „nefungují“ a manžel byl po operaci tak byl rád, že se dobelhal na záchod ne tak aby se staral o malého. Neměla jsem ani obděry krve (hormony, štítnou žlázu,imunologii …) ani základní vyšetření, manžel neměl udělaný spermiogram a už jsem měla jít na laparoskopii!!! Říkal, že když nemají s pojišťovnou smlouvu tak by jsme všechno museli zaplatit a že by jsme na to ani neměli, tak že to nemá smysl dělat (ale sama víš, že když potřebuješ pomoc tak to o openězích vůbec není, ne?). Víš, bylo to divné.
Asi třikrát se nás ptal jestli malého máme opravdu spolu, připadala jsem si fakt hrozně!
Teď jsem objednaná k MUDr. Rumpíkovi a jsem zvědavá, strašně si ho všichni chválí a kamarádka na něho pěje ódy.
Ke komu chodíš?

• Citovat
  • Upravit
138
10.3.08 20:15

Veroniko poslala jsem ti SZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.3.08 20:35

Čau holky,
omlouvám se, že vám sem lezu. Jen jsem chtěla pozdravit Leilu . Pamatuješ si ještě na mě? Pokecli jsme spolu na diskusi těhu se špatným koncem. Vylila jsem si tam srdíčko po své revizi a tuším, že ty jsi mi psala, že jsi ji prodělala ten samý den 4. října (doufám, že si to nepletu).
Tak jak to zvládáš? Něco nové u vás? Já teda vzorně počkala ty tři měsíce, nové snažení letos od ledna a zatím nic.
 Madla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.3.08 20:53

Ahoj Madlo , to víš, že si vzpomínám. :) Pamatuješ si to dobře, opravdu jsme obě byly na revizi ten samý den 4.10. My jsme taky poctivci a počkali jsme ty 3 měsíce, teď od ledna nanovo ty samé prášky, ze začátku dobrý, ale bohužel se mi zase udělala cysta (teď už bohužel po 3 :( ), takže já a zdá se ani můj dr. už na to nemáme nervy a tak mi doporučil IVF a já na to už tentokrát kývla, i když úplně nadšená z toho nejsem, ale snažím se věřit, že to bude dobrý a povede se a hlavně DOBŘE TO DOPADNE. Tak mi drž pěstičky, já budu tobě taky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.3.08 21:25

Leilu to víš, že budu držet pěstičky. Já zatím odolávám a pokouším se počkat do léta. Můj dr mi totiž řekl, že před tím jsem otěhotněla po necelém roce tak by neměl být problém, ale když už to nebudu moct vydržet tak mám tentokrát přijít po půl roce snažení. No jo to mu to povídá, ale na jednu stranu ten čas neskutečně letí (teď mám na mysli svůj věk) ale zase na druhou stranu se nekonečně vleče (o čekání kdy budu moct testnout nebo jít teda k dr a tak asi každá snažilka ví své). Mimochodem, dneska je na úvodní stránce skvělej článek s testíkem, zkus ho. Jo mně teda už hrabe.
O tom IVF jsem už taky trochu uvažovala, když já furt nevím, čas mi utíká, ale nevím, jestli právě tohle chci (no jo to říkám teď za pár měsíců názor možná změním), ale říkám si že jednu krásnou zdravou princeznu (která už na nás teda začíná trochu kašlat) máme a že by bylo možná trochu moc chtít ještě jedno dítě když někdo nemá ještě ani jedno. No teď možná trochu blábolím, ale tak nějak to cítím. A taky si říkám, že to je možná trest za to, že tak dlouho mi druhé dítě nechybělo a pak když jsem se rozhoupala, tak se mi to vrací, že to všechno v životě holt není, tak jak bych si to představovala nebo naplánovala.
Tak držím palce a dej vědět, až bude u tebe něco nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.3.08 22:00

Jo, jo, Madli , mě už podle toho testíku taky hrabe. :lol: S tím IVF ti rozumím, taky jsem si tuhle možnost nechtěla připustit a když jsem na podzim otěhotněla, tak jsem se vznášela „na obláčku“ a byla nadšená, že nám to jde i normálně a že něco takového se nás netýká. A kdyby se mi pořád nedělaly ty cysty, což je bohužel důsledek mého slavného PCO syndromu, tak bych taky ještě zůstala u prášků, jenže… Ono jde prostě o to, že mi po Clostilu folík ukázkově vyroste, ale pak bohužel díky pevnému obalu vaječníků nechce prasknout (nepomůže ani nejvyšší dávka Pregnylu, který se kvůli tomu píchá do břicha :( ) a pořád roste a roste a stane se z něj cysta - já si pak následně dělám naděje, protože díky cystě MS nedorazí, no a po negativních testech a utz následují injekce agolutinu a já se modlím, aby už ta potvora praskla, protože je mi špatně a děsím se toho, že když nepraskne, tak mě budou uspávat a odsávat mi ji. Což je vlastně úplně stejný proces, jako když ti odebírají vajíčka při IVF. Uff, to je román, snad jsi dočetla až sem. Já jen chtěla vysvětlit, proč do toho vlastně teda jdu - to odsátí řeší můj/náš problém. Dr. říkal, že kromě vajíček odsaje i ty nejmenší cysty, atd. takže získáme, jak vajíčka (doufám, že kvalitní), tak vyřešíme ty cysty -pevně doufám a věřím. Prostě moc chci aspoň jedno dítě a čas běží a běží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.3.08 21:12

Leilu moc držím palečky, chápu, že si ti fakticky nechce ztrácet čas.
Občas sem na tebe juknu, jak jste daleko.
Drž se.
 Madla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
12.3.08 11:37

Ahoj Judy tak co včera co ti řekli něco nového????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
13.3.08 08:35

Ahojky Lucko,

včera jsem si byla vyzvednout konečně stimulanty. :) Ale když mi řekla, jak si to mám píchat do boku, tak mě málem odvezly. :( Prý dvě třetiny té injekce si mám zapíchnout do těla. :cry: No, šílený. Tak mám strach a dneska si budu píchat poprvé. Tak ani nevím, v kolik hodin to mám dělat, když chodím na ranní a na odpolední směnu do práce. Ale nějak to vyřeším. Jinak jdu příští středu na UTZ. Já se ti ještě ozvu večer, jo? Teď jsem v práci. Zatím papa.
A jak se máš ty? A co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
13.3.08 09:32

ahojky já,taky chodila na směny tak jsem si to píchala v sedum ráno,když byla odpo.tak jsme to jen podli a bylo to.Neboj ty injekce jso malinký teda tenounky to neucítíš ani skoro a manža ti to nepíchne?Já byla v úterý poprvé v práci a kluci byli úžasný!!!!!!zvládli to na jedničku s hvězdičkou to já to ráno nesla hůř :roll: vůbec se mi nechtělo,ale jak jsem tam pak byla a měla dost práce tak sem na to ani pak nemyslela.Ovíkendu razíme už konečně na chajdu tak se těším.Tak at ti to v práci uteče pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
13.3.08 18:29

Lucíku, tak injekci mi nakonec píchla kolegyně :oops: Já jsem včera byla toitž na pivečku a trošku jsem to přehnala :lol: , tak jsem se na to necítila. A vpich byl v pohodě, ale když mi tam vstřikovala ty hormony, tak to hrozně bolelo a pak i dalších 15 min. Tak se netěším až si to pak budu muset píchat sama. Nečekala jsem, že to bude bolet, jako čert.
Tak to je fajn, že to kluci zvládli v pohodě. A pročpak vlastně pracuješ? Kvůli penízkům? A nebo, že nechceš ztratit kontakt s prací? :)
Jééé, tak to máš fajn, že pojedete na chatu, taky bych někam ráda jela. Tak si to tam moc hezky užijte. :) A kdepak máte chatičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
13.3.08 19:26

ahojky ty si včera pila???No nevím,ale to by si teda neměla :wink:
je divný,že tě to bolý radši bych zavolala mudře.To jsem ještě neslýšela,že by to bolelo zkus to zítra a jestli tě to bude bolet tak bych zavolala.A proč ti to nepícha manžel?Vím,že mi říkali,že je lepší píchat to pravidelnou hodinu.
Pracuji ,protože mi chybí lidi takový malinký workoholik :roll: mám tu práci ráda :lol: :lol:
Chajdu mám u Divišova na samotě.ale nevím,jak fičí ten vítr máme to v lese tak nevím.uvidíme zítra ajinak by jsme frčeli v sobotu.už potřebuju změnu jsem více méně pořád sama doma samo,že s Kubajsem,ale stím si zatím moc nepokecám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
13.3.08 20:08

Já vím, že bych pít neměla, ale včera to mělo být opravdu nevinný :oops: . Jinak už pít nebudu. Spíš se budu ládovat vitamínkama. No, manža je srábek. Injekcí se hrozně bojí, tak to pomalu ani nechtěl vidět mojí výbavičku od dr. :lol: Jinak já právě někde četla, že to taky někoho bolelo. No, uvidíme zítra.
Tak to jo. To já se docela těším až si od lidí odpočinu až budu na nemocenský, ale je pravda, že mi taky moji klienti budou někteří chybět :( .
Ani nevím, jaké má být počásí o víkendu, tak budu držet palečky, aby jste měli pěkné počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
13.3.08 20:55

děkuji má být teplo,ale hnusně,ale to mi nevadí zapálime krbový kamna a bude krásně :wink: Tak už nepij slib mi to ju :wink: To mi zítra písni jestli tě to zas bolelo?ono asi záleží,jaký to jsou ty injekce.Tak ti držím palečky at tě to nebolí!!!!!!
jsem si taky říkala,že mě to bude chybět proto jsem pak šla i pracovat,ale záleží,jakl ti bude mě bylo dobře jen ze záčátku jsem byla moc unavená,ale pak to šlo.Nebo
To manža byl hrdina všeho se učástnil v tomhle je fakt super,když jsme šli na IVF tak se před náma zmínila laborantka,že tam byl jeden pán,který chtěl být u toho a my se toho chytli a chtěli jsme taky .držel mě při tom za ruku.Tak říkáme,že jsme si stejně Kubíčka udělali spolu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí