čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
18.3.08 21:07

ahoj Judy,tak to je nějaký fofr,kokám,jak je to vše jinak já si ty první píchala jen do bříška.Tak držím pěstí at to je vše o.k.a to píchání teprve příjde :lol: ty kontroly až budeš těhu já chodila pořád na krev každý týden to pak budeš,pořádně rozpíchaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
19.3.08 13:47

Lucíku , tak mám novinky. Na levém vaječníku mám 5 krásných velkých vajiček + nějaké drobné a na pravém jen jedno krásné velké vajičko. Sliznice taky moc krásná. Takhle mi to řekla dr. Do pátku si budu píchat dál Merional (do svalů) i to druhé (do bříška)a v pátek mi budou volat v kolik se mám dostavit v so na UTZ a vypadá to na pondělí na odběr. Tak jsem zvědavá. Jinak hyperstimulační syndrom mi nehrozí, tak se mi ulevilo a hned jsem veselejší. Už se těším. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.3.08 15:16

ahoj judy jak ja ti zavidim ze uz si stim tak daleko :wink: my sme ted s manzem v alpach a ja koncim vzdycky s lyzovanim driv protoze sem desne hotova tak kdyz mam chvilku tak sem kouknu. no mi se zitra vracime a asi v patek si zavolam do CARu a obednam se ale jeste se domluvime s manzou :wink:
tak ahoj a drzim palecky at to de tak krasne dal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
19.3.08 16:13

judy to je fofr pondeli odber tak budu drzet pesti.To se podari neboj.pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
19.3.08 21:40

Aho Judy tak to je suuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeerrrrr!!! :lol: :dance:
To vyjde uvidíš!!!!!To budu na tebe moc,moc myslet a drž se už máš to skoro nejhorší za sebou to hnusný čekání!!!!§ale je moc fajn,jak si pozitivně naladěná jen tak dál to vyjde!!!!!UVidíš pak mi budeš posílat fotečky ,jak ti roste bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
19.3.08 21:55

Děkuju moc všem holky :) . Jsem opravdu po těch zprávách pozitivně naladěná. Už se nemůžu dočkat. Budu podávat další info. A ráda ti budu posílat fotečky rostoucího bříška Lucko :lol:
Ilčo , taky se dočkáš, neboj. Jen to chce se pořádně domluvit s manžou a pak to půjde všechno rychle.
Lost a jak to zvládáš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.08 08:20

Ahojky holky, je tu někdo? Včera jsem si byla pro stimulační protokol, potřebovala bych to probrat. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.3.08 08:53

Ahoj holky , tak uz mame dovcu skoro u konce.
Chtela sem se vas zeptat kdy ste se obednavali na prvni konzultace v CARu? ja to totis mam kazdym dnem (nejpozdeji asi do 3dnu) dostat a me to trva celkem dlouho(8-10) tak si rikam ze se tam asi obednam az budu koncit. Co myslite, uvazuju spravne? Ja totis nevim co me na prvni navsteve ceka, tak si rikam abych tam nevolala a pak to zase nerusila a taky trochu doufam ze to nedostanu :wink:
tak se mejte holky hezky jo a co planujete ted na velikonoce?
ja budu jako tradicne doma a budu cekat na navstevi ale asi jich moc nebude :wink: ale to neva, vyhlasila sem ze oteviram max do 2 a pak du za kamoskama co maji deticky. (sou strasne skveli a sou to asi jediny deti co me nedohani k placi, a mam pocit ze me maji moc rady vzdycky uz z dalky volaji teta Ilča :D a me to snima strasne moc bavi)
tak ahoj holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
20.3.08 09:32

Valčo, a ty už máš i stimulační léky a jaké?
Ilčo , tak to je škoda, že ti končí dovča, vid? Jinak taky budu držet palce, aby si to nedostala. Jinak já chodím do Gënnetu, tak nevím, který CAR bude pro tebe nejbližší. Ale určitě se tam objednej a oni s tebou všechno proberou a domluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.08 09:55

Ahojky Judynečko :lol: , jasně. Teď čekám, až přijde mrška a běžím do GENNETU pro léky. Budu píchat od 2. den mršky FOSTIMON do zadku a od zhruba 7. dne, podle UZ CETROTIDE do břicha. Mrška stále nepřichází, tak uvidíme. Jinak jsem se ptala, jestli po odběru vajíček můžu jít do práce, tak mi bylo naznačeno,že by byla vhodná PN, tak není nad čím přemýšlet. Budu hezky doma a odpočívat. A co ty, UZ dopadl dobře, tak jsi ráda, viď? :lol:

Ahojky Ilčo, já chodím také do Gennetu, jinak se tam určitě objednej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.3.08 09:56

Zdravim vas holky.

Judy jo uz to zvladame nekdy se jeste neco noveho priplete ale uz to bude snad lepsi a lepsi.taky uz nam bude v nedeli mesic tak uz jsme velci tak to bude uz dobry.No ty mimina moc nevyzadujou ale problem je kdyz breci a clovek nevi proc.Ale podle ksichtiku uz vime co asi Eli chce.Takze tak.No vzdyt to sama uvidis pak.tak se drz a v pondeli budu drzet palce.Budes mit prodlouzenou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.08 10:13

Ahojky Lost, chtěla bych si zaplatit prodlouženou kultivaci, myslím, že je to lepší. Co myslíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.3.08 14:28

Cau valco jo my sme mely prodlouz.kultivaci 4dny.Je to urcite lepsi z toho hlediska ze se ti asi vytvori vicebunecne to embryjko.Takze bych sla do toho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
21.3.08 13:58

Ahoj holky :wink:
Judy dneska se mi o tobě zdálo pořád jsme někam šly :lol: :lol:
Valčo po odběru ten den do práce ani nemůžeš dělá se to ve slabé narkoze :wink: já si vzala volno i druhý den,ale pak už jsemm šla nebolí to a nic to není tak neboj :lol:
Souhlas s lost my jsme si to také zaplatili měli jsme 8benučné embrijka 8) tak kam jsme chodili my tak se to známkovalo a mněli jsme jedničky.tak Vám holčiny držím palečky at se to povede!!!!!!!!A přeji hezké Velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
21.3.08 22:35

Ahojky holky, jak se mate všechny?

Lost, určitě prodlouženou kultivaci chci. A ty si byla mezi odběrem a transefem doma? Tak to jsem ráda, že to už doma zvládáte. Nechceš poslat fotečku?
Valčo, tak to budeš stimulovat úplně s něčím jiným než já. Tak snad to budeš v pohodě snášet. Držím palce :wink:
Lucíku, to je hezký, že se ti o mě zdálo. :lol: A kam jsme pořád chodily?
Jinak mě zítra čeká posl, ultrazvuk před oběrem, který by měl být v pondělí, tak snad to dopadne dobře. Od včera mě trošku pobolívá vaječníky, ale když jsem měla UTZ před dvěma dny v pořádku, tak věřím, že bude i teď.
Prosím držte mi palce. Já hned až se dostanu na net, tak písnu. Doufám,ž e jen a jen pozitivní zprávy. Mám trošku strach a hlavně mám strach i z toho, aby se vůbec ty vajička oplodnily, ale věřím, že jo.

A také přeju hezké Velikonoce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital