čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
28.3.08 08:23

Ahoj holky.
judy kdepak si? Si v poradku? ja si myslim ze jo a ted si nekde uzivas dovci ze :-) nebo uz si v praci?
ja sem ted v praci a dostala sem od tatky nove CD nohavice - Ikarus, tak ho posloucham je moc fajn :D hezky se pri nem pracuje, jen je mi skoda ze tu nemam i ten zbytek CD co mam to bych poslouchala celej den a bylo by :-) jo a dneska vecer deme s nesi bandickou asi 5 paru do kina na ty BObule tak se tesim a tesim se na pravy jaro nebo rovnou uz letu :D tak doufam ze mate vsechny tak dobrou naladu jako ja.
Mozna je to tim ze sem dneska zaspala na vsechno sem mela jen 20min :lol:
tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
28.3.08 09:04

Dobré ránko přeji všem,

Konečně zase můžu na diskuse :) . Koukám, že jste si včera docela popsaly. A to je dobře.
Ilčo , no já vstávám v 6 ráno a pracuju od 8h. Ale kdybych měla pracovat od 6h 8O , tak mě to asi zabije. Na vstávání já moc nejsem. I když je pravda, že teĎ, když už je světlo, tak se mnohem líp vstává, viďtě? :wink: A co je to za styl hudby to tvoje nové cd? :wink:
Jééé, Lucíku a Lost , já už bych taky chtěla kojit a lítat kolem mimíska. Ale vím, že se taky dočkám. Ten čas tak rychle utíká, že se parkrát vychrním a už budu držet mimíska v náručí a tomuhle se budu jen smát :lol: Už se moc těším. To ty Ilčo taky vid?
Já už taky jen myslím na to, jak se těším až v práci nebudu. Akorát mě to tam stresuje a to není dobrý. Jen doufám, že kadeřnictví ještě stěhovat nebudeme. Alespoň do té doby než začnu zase stimulovat. Jinak bříško už mě nebolí. Teď už mám zase ty všední bolesti, co mě způsobuje ta zatracená endometrioza. :( Ale na tu už jsem zvyklá tak, že už asi patří do mého života. :lol:
Tak se těším až se zase začneme s manžou milovat. Už jsme se nemilovali ani nepamatuji. :cry: Akorát v našem případě asi nemá cenu se ještě milovat s tím vědomím, že uděláme mimi. :( Když se nám žádné to vajičko neoplodnilo. Ale zase alespon na to nebudeme pořád myslet.
Lost? Nechceš poslat fotečku? Malé Elišky? Kubíka má Lucka moc hezkého a já bych chtěla vidět i tvoje mimi. Jestli ti to nevadí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
28.3.08 09:05

Ilčo, tak to si hezky užijte to kinčo. To já budu celý víkend doma sama. :cry: Manža pracuje a má volno zase asi až po a ut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.3.08 09:26

judy klidne koukni ve fotogalerii na alba verejna brezen 2008 a tam Eliska je tak se klidne mrknete.Jinak Lucko ja uz nekojim mela jsem malo mlika tak jsme na um ale uz nas to moc netrapi.tak mala se budi vzdy po 4hodinach.tak to jde,Nekdy si to protahne i na 6 tak se i vyspime.Ted pres den toho moc jiz nenaspi a tesim se az ji prejdou ty prdiky i kdyz pak prijdou zuby atd.Ach joj. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.3.08 10:55

Ahojky Judy, no to sem rada ze tu ses, no to CD je Jaromir NOhavica a to je Folk a ja semtam ma chut na tenhle styl je to k praci takova pohodicka. Jinak posloucham snad vsechno.
Jojo uz se tesim taky na mimco a na starosti kolem nej. Jo a prace me taky stresuse sem na ni desne nastva a ted mi predchvili kolegyne pekne zvedla ze zidle, teda nastvala me :evil: no ale zachvilku du na obed a jidlo me uklidni :wink: takze tak no a uz se tesim az mi bude koncit MS a uz se budu moct lecit at uz muzu neco resit a nebudu cochvilka v praci :-) a bude pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
30.3.08 12:13

Ahojky holčiny,

přeji krásné nedělní poledne http://www.sirmi.ic.cz/smajl/86.gif /> Lost, je tam šílené moc foteček, nevíš na jaké stránce jsou ty tvé? Děkuju. Ani se ti nedivím, že se těšíš až přejdou prdíky. Pamatuju si u mých neteřinek, jak je to trápilo.
Ilčo , tak už ti skončila MS a začala si s léčbou?
Lucíku , a co u tebe nového?
Já jsem celý víkend sama doma a zítra když jdu po týdnu do práce,tak mám manža volný po a ut. No, není to k naštvání? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/61.gif Tak jsem celý víkend alespoň měla čas pořádně uklidit a udělat malé dodělávky na bytečku. Tak mám z toho alespoň dobrý pocit. Jen se mi nechce zítra do práce. Bojím se, že mě tam každý bude litovat kvůli těm neoplodněným vajičkům a to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.3.08 18:47

Ahoj Judy neboj kdyz jim das najevo hned ze te to netrapi a ze si silna a ze se jede dal tak treba to bude v praci v pohode, me se taky do prace nechce ale co se da delat. MS jeste neskocila mivam ji vecinou 7dni ale nejak sem to nemohla vydrzet tak sem vydrzela to ze to mam a 1 prasek vecer se da snest, akorat me trochu poboliva bricho ale to tak mam pokazdy. no prasky bych mela dobrat ve ctvrtek a tak to vidim ze dalsi pondeli pudu na kontrolu a asi koncem dalsiho tydne se uz obednam at sou vysledky jakykoliv.
Dneska sme byli na 2,5 hodky s manzem venku a bylo to fajn, byli sme u znamych co ucili 5letou dcerku na kole a ja jim vozila 5mesici v kocarku tak to bylo fajn a uzili sme si to s manzem uz se tesime az budem vozit svuj :wink: jo a maji znacku inglesia a uz ji ma 5 let a porad je peknej, je lehkej a fakt se snim dobre jezdi :wink:
tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
30.3.08 22:05

No, budu dělat hrdinku. Jen doufám, že mě nebude objímat šéf. Ten mě vždy hrozně dojme a já bych nerada :cry: . Já dám zítra pak vědět, jak jsem dopadla.
Já taky mívám MS většinou tak 7 dní. TAk docela závidím holčinám, ža mývají MS třeba i jen 2, 3 dny. To je fajn, že si s tou léčbou začala. Alespoň to budeš mít rychleji za sebou. :wink:
Tak ty si vozila mimi. No, taky se těším až budu s manžou vozit svoje :) Už, aby to bylo.

Přeju všem krásnou dobrou noc a moře miminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
31.3.08 10:06

Ahoj holky Judy nám nějak v blbnul net a pak jsem se sem nějak nedostala.Já se mám fajn už kašičkujeme tak se i trošku vyspím jen to moje dítko nějak rádo vstává brzy :lol: Kubajs si pak ještě lehne,ale mě už to nedá a začnu tady uklízet nebo si zalezu k pc.Je kráááásně dneska jdem na první hexa tak snad to bude o.k. :roll: Trošku mám strach z reakce na očkování.Nebojte holčiny taky se dočkáte a do te doby pěkně odpočívejte!!!!
Tak já si jdu umejt hlavu zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
3.4.08 18:55

Ahojky Judy, tak jsem dneska byla na ultrazvuku, mám tam 12 vajíček, cca 12 mm velkých :D podle doktora pěkné :) V sobotu jdu znova na ultrazvuk a rozhodne jestli v uterý nebo ve středu na odběr.
A jak to zvládáš v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
3.4.08 22:30

Radanko super. To mám radost za tebe. Já se ozvu zítra. Vůbec nestíhám. Nezlobte se holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
4.4.08 20:40

Ahojky holky, http://www.sirmi.ic.cz/smajl/478.gif

konečně jsem se zase dostala na chvilinku na net. To je hrůza, vůbec to nestíhám. Tak se nezlobte.
Lucíku, takže prckovi se zachtělo brzo vstávát? :lol: To mi je líto, ale stejně je to radost, vid? A jaká byla reakce na očkování? A co jinak? Povídej, přeháněj.
Radanko, tak ti na zítra budu mooooc držet palečky. Určitě dej hned vědět. Tak to máš hezky velkou úrodičku. To mám radost. A jak snášíš ty hormony? Vše ok?

Jinak holky v práci hrůza. Sice mě to tam baví, pokud teda stříhám lidi, které mám ráda a jsou milý, ale do měsíce budeme stěhovat tu provozovnu a jsem z toho na prášky. Myslela jsem, že se tomu vyhnu, ale bohužel, když nevyšlo to IVF, tak si to pěkně vyžeru :cry:

Lost , a jak to zvládáš ty všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.4.08 20:49

AAAhoj,
malej je ranní ptáčátko radost to je,ale ještě větší mám,když vydrží do půl sedmé :lol: :lol:
Reakce žádná nebyla.Očkování se nekonalo měl ještě trošku podráždění to TBC co se dává v porodnici tak repeté ted v pondělí,doufám,že to bude o.k.pač jedem pak na návštěvu a už je to dlouho domluvené tak to nemůžem zrušit,ale mudra říkala,že je hodně vzácné,aby byla reakce na první očkovánní.Vy se stěhujete s prací?No a co ty,jak to ted budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
4.4.08 20:54

Lucíku, tak snad se to pak zlepší s tím vstáváním až bude Kubík starší.
Jo, jo stěhujeme se s praci do jednoho kadeřnictví k někomu a budeme tam fungovat, jako dvě firmy. No, blázinec. A mám z toho akorát depky. Ještě není ani přesný termín, ale už teď vím, že to bude hrozný.
Jinak 16.4. jdu do Gennetu,tak se konečně něco dozvim. Už se těšim a doufám, že budeme znova podstupovat IVF už v červnu.
Tak to vám na pondělí budu držet moc palečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.4.08 17:44

ahoj holky.

Tak se hlasime moc se omlouvam,ale mame toho dost vcera kycle predevcirem detska doktorka ja jeste chodim do skoly takze se sem dostanu a akorat vas stihnu precist a pak zase litame.zitra bude eli 6tydnu takze taky uz to bude lepsi budeme moct vyrazit konecne i nekam dal nez jenom tady po okli takze to bude lepsi.Jinak holky vam co jdete na IVF drzim palce Judy tobe taky drzim palce na konzultaci s tim ICSI to klpne neboj.ja tomu verim.Je uz se tesim jak budes maminou.To bude hezke.

Tak se mejte ja jdu poklidit trochu tatinek venci malou tak chci to tady trochu poklidit.pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí