čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
7.4.08 15:06

no diky Lucko za rady.jen s tou noci to neklapne protoze bohuzel uz nekojim.Jo a jak je to se spanim u vas?Spi malej v noci s vama nebo v postylce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.4.08 15:11

my máme takovej rituál.v šest si hrajem vyslečuhu a blbnem tk po půl jdem se vykoupat na papat nakojím.V sedum tak ho dám do postýlky a chrní,ale tohle jsme praktikovali skoro hned naučil se to tak a ted s usínáním není problém.Neee já to zas blbě napsal.Jsem jouda.Já že jsem si na to vzpomněla v noci.Nějak jsem nemohla usnout a přemýšlela víš.To můžeš udělat,kdykoliv dát jí lahvinku a oni ty střívka začnou prcovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.4.08 15:13

takže spí v své jen ráno ho dám k nám tak na půl hodky pak už mě nenechá tak vstanu je ranní ptáče.A odpo spí u nás,ale večer nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.4.08 15:15

jo to mi ritual mame taky vykoupat ve vane zablbnout nakrmit postylka a spat.ze zacatku to fungovalo ale ted spat nechce.Delame to kolem 20.00 ji ukladame.Ona ale jeste blne a usina tak 22.30.Ale zase mi to tak nevadi protoze spi v noci docela musim zaklepat.Ona uz moc spat nechce totiz.hlavne pres den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.4.08 15:17

ted to takhle praktikujeme uz asi 2tyden.No ale vcera se mnou usnula v posteli uz ve 21.Podle mne by spala ale ne sama potvora jedna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.4.08 15:18

tak to je tichá zavist mně vstává pak v jedenáct a pak po 3hodinách a bylo i hůř po dvou i po jedný .Kubaj spí dopo.a pak na procházce.Ale já jsem ráda,že chrní už v sedum mám pak takový klid ještě něco si udělat ted.Jdu se juknout jestli spinká eště dneska ven nejdem pořád lejej ach jo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.4.08 15:19

takže spinká s tebou :wink: já taky dělám,že spím dopo.to je hrozný,jak jsou malinký a jek s náma civčí co?a jsou pěkně vyčůraný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.4.08 15:29

mlada taky jeste spi.V 16 dostane jidlo a pak s ni uz budu vzhuru a mozna bude vzhuru az do 22.Ale pak omdli a spi.No uvidime.Dnes je spaci pocasi tak mozna usne znova tak ji nebudu budit.A to pocasi me pekne s…pardon.ja chci teploucko chci si sednout nekam na zahradku dat si kafe nebo zmrzku a slunit se.kdy to prijde? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.08 15:39

nevím,ale taky bych to chtěla a moooooooc :twisted: tak já mám Kubíka vzhůru a půjdu do lékárny.pro vitamíny padaj mi vlasy :roll: ale hrozně.tak zatím pa pa lucka

• Citovat
  • Upravit
3168
7.4.08 15:41

jo mejte se.pak se nejak domluvime.pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
8.4.08 09:02

ahojky holky !!!!
no jo,je to fakt nespravedlivé,že ochlasti a huliči a …,mají děti,které třeba ani nechtějí a my nic.ale na nás taky přijde řada!!!
judy -ať ti to toho 16 dobře dopadne.to už uběhne jako voda.jenom to čekání je děsné.jsem taky zvědavá,co bude se mnou…teď jenom čekat…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
8.4.08 09:08

Ahojky holčiny,

jakpak se daří?
Koukám, že jste tady včera rozjely řeč ve dvou :wink: TO je fajn, že si takhle hezky můžete domlouvat srázek s miminkami. Ale kdybych měla pak bříško, tak bych ráda šla s vámi. A vy byste mi hezky povídaly, na co se můžu těšit a naopak. Tak mi musíte držet palečky, aby mi to příště vyšlo a mohly jsme vyrazit. :wink:
Míšo , ahojky. Děkuju za držení palečků. To i já tobě moooc držím palečky. To čekání je opravdu hrozný. Ale už jen týden a hurá na konzultaci. Od včera už bereme vitamínky, tak snad to bude mít dobrý vliv. A nespravedlivé to opravdu je, ale nejhorší je, že pak třeba i ty děti týrají pak ty rodiče. včera o tom bylo krátce ve zprávách a mě z toho bylo smutno. Jak někdo může týrat miminko. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.4.08 09:19

judy budeme drzet palecky neboj a tesime se ze s nama taky vyrazis. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
8.4.08 09:22

Děkuju Lost. Jsi hodná. NO, na snažilkách v Caru máme už druhou těhuli během 14 dní. A nakonec se jim to podařilo přirozeně. TAk snad i na mě hodí nějaké těhul bacily a otěhotním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
8.4.08 19:25

ahoj holky,
judy ,ty vytamínky si pěkně vychutnejte,protože to snad budou vaše poslední :P a potom už jen starost o bříško :potlesk: .přeji ti,ať se hned zadaří a nemusíš to znovu prožívat…
ilčo ,můžu se tebe zeptat (pokud ti to teda nevadí), co se s vámi děje že „samo“ to nejde? :-(
zatím se mějte fajně a zase :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital