Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no diky Lucko za rady.jen s tou noci to neklapne protoze bohuzel uz nekojim.Jo a jak je to se spanim u vas?Spi malej v noci s vama nebo v postylce?
my máme takovej rituál.v šest si hrajem vyslečuhu a blbnem tk po půl jdem se vykoupat na papat nakojím.V sedum tak ho dám do postýlky a chrní,ale tohle jsme praktikovali skoro hned naučil se to tak a ted s usínáním není problém.Neee já to zas blbě napsal.Jsem jouda.Já že jsem si na to vzpomněla v noci.Nějak jsem nemohla usnout a přemýšlela víš.To můžeš udělat,kdykoliv dát jí lahvinku a oni ty střívka začnou prcovat.
takže spí v své jen ráno ho dám k nám tak na půl hodky pak už mě nenechá tak vstanu je ranní ptáče.A odpo spí u nás,ale večer nee.
jo to mi ritual mame taky vykoupat ve vane zablbnout nakrmit postylka a spat.ze zacatku to fungovalo ale ted spat nechce.Delame to kolem 20.00 ji ukladame.Ona ale jeste blne a usina tak 22.30.Ale zase mi to tak nevadi protoze spi v noci docela musim zaklepat.Ona uz moc spat nechce totiz.hlavne pres den. ![]()
ted to takhle praktikujeme uz asi 2tyden.No ale vcera se mnou usnula v posteli uz ve 21.Podle mne by spala ale ne sama potvora jedna. ![]()
tak to je tichá zavist mně vstává pak v jedenáct a pak po 3hodinách a bylo i hůř po dvou i po jedný .Kubaj spí dopo.a pak na procházce.Ale já jsem ráda,že chrní už v sedum mám pak takový klid ještě něco si udělat ted.Jdu se juknout jestli spinká eště dneska ven nejdem pořád lejej ach jo,
takže spinká s tebou
já taky dělám,že spím dopo.to je hrozný,jak jsou malinký a jek s náma civčí co?a jsou pěkně vyčůraný ![]()
mlada taky jeste spi.V 16 dostane jidlo a pak s ni uz budu vzhuru a mozna bude vzhuru az do 22.Ale pak omdli a spi.No uvidime.Dnes je spaci pocasi tak mozna usne znova tak ji nebudu budit.A to pocasi me pekne s…pardon.ja chci teploucko chci si sednout nekam na zahradku dat si kafe nebo zmrzku a slunit se.kdy to prijde? ![]()
nevím,ale taky bych to chtěla a moooooooc
tak já mám Kubíka vzhůru a půjdu do lékárny.pro vitamíny padaj mi vlasy
ale hrozně.tak zatím pa pa lucka
ahojky holky !!!!
no jo,je to fakt nespravedlivé,že ochlasti a huliči a …,mají děti,které třeba ani nechtějí a my nic.ale na nás taky přijde řada!!!
judy -ať ti to toho 16 dobře dopadne.to už uběhne jako voda.jenom to čekání je děsné.jsem taky zvědavá,co bude se mnou…teď jenom čekat…pa
Ahojky holčiny,
jakpak se daří?
Koukám, že jste tady včera rozjely řeč ve dvou
TO je fajn, že si takhle hezky můžete domlouvat srázek s miminkami. Ale kdybych měla pak bříško, tak bych ráda šla s vámi. A vy byste mi hezky povídaly, na co se můžu těšit a naopak. Tak mi musíte držet palečky, aby mi to příště vyšlo a mohly jsme vyrazit. ![]()
Míšo , ahojky. Děkuju za držení palečků. To i já tobě moooc držím palečky. To čekání je opravdu hrozný. Ale už jen týden a hurá na konzultaci. Od včera už bereme vitamínky, tak snad to bude mít dobrý vliv. A nespravedlivé to opravdu je, ale nejhorší je, že pak třeba i ty děti týrají pak ty rodiče. včera o tom bylo krátce ve zprávách a mě z toho bylo smutno. Jak někdo může týrat miminko. ![]()
judy budeme drzet palecky neboj a tesime se ze s nama taky vyrazis. ![]()
Děkuju Lost. Jsi hodná. NO, na snažilkách v Caru máme už druhou těhuli během 14 dní. A nakonec se jim to podařilo přirozeně. TAk snad i na mě hodí nějaké těhul bacily a otěhotním ![]()
ahoj holky,
judy ,ty vytamínky si pěkně vychutnejte,protože to snad budou vaše poslední
a potom už jen starost o bříško
.přeji ti,ať se hned zadaří a nemusíš to znovu prožívat…
ilčo ,můžu se tebe zeptat (pokud ti to teda nevadí), co se s vámi děje že „samo“ to nejde? ![]()
zatím se mějte fajně a zase
papa