čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
14.4.08 14:03

V pondeli nemuzu budu se jeste ucit tady venku na pisemky v utery takze to mala bude v kocaru a ja budu sedet tady u nas u rybnika a srotit. :oops: Ale pak asi streda az patek by to slo.Tak se rozmysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
14.4.08 14:05

tak počkáme na předpověd ju,jak bude zatím středu čtvrtek taky můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
14.4.08 14:12

Ok tak zatim se tam mejte hezky ja jdu neco uvarit.Asi udelame rybisku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
14.4.08 19:46

Tak at Ti to ve škol dopadne dobře a já Ti pak písnu SZ zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.4.08 09:29

ahoj holky :-)
judy - ať ti to zítra dopadne co nejlíp.drž se a doufám,že pozítřku tě přejde i ta tvoje špatná nálada.potom napiš.budeme na tebe myslet.
lost - mimčo a škola?no ty jsi výborná…já bych byla asi K.O.,no ale držím ti palečky ať to zvládneš a máš klid.takže teď ti nezbývá nic jiného než:„se učit,se učit!!!!“ to chce někam na sluníčko,snad nějaké bude a to půjde samo…
lucko - vy se mějte v ZOO moc hezky a ať vám vyjde počasí.a ne,že se tam mezi nima zapomenete :D
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
15.4.08 21:43

Ahojky holčiny http://www.sirmi.ic.cz/smajl/353.gif,

jakpak se všem daří?

Já jsem se dneska po dlouhé době o něco líp vychrněla, tak i moje nálada byla už o chlup lepší a já se začala zase poznávat. Tak doufám, že i zítra bude zase líp a já se konečně vrátím do toho správného normálu. Tohle se nedalo vydržet.

Zítra mi prosím držte palečky. Jdu na tu konzultaci, tak uvídíme, co mi dr. řekne, ale doufám, že mi řekne jen a jen dobré zprávičky. Zítra dám určitě vědět.

Přeju předem krásnou dobrou noc. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/400.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
16.4.08 17:41

ahoj JUDY ,
tak co,myslím na tebe celý den!snad je všechno ok.doufam,že až budeš mít náladu,tak se s námi podělíš o to,jak jsi dopadla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
16.4.08 22:25

Čauky Lucíku, Míšo. Lost, atd , http://www.sirmi.ic.cz/smajl/59.gif

Tak mám nové zprávičky. Jupííí http://www.sirmi.ic.cz/smajl/145.gif Dneska mě dr. neprohlížela, ale poslala mě na krev na to imunologické vyšetření, tak jsem ráda. Jinak mi řekla, že tedy příště určitě jen to ICSI. A ptala se mě, kdy chci podstoupit další IVF. A já řekla, že co nejdříve. Tak, že až dostanu v květnu MS, tak musím zažádat o cyklus. A objednat se tak týden před další MS na konzultaci a to už budeme domlouvat další IVF. Tak se těším. Je to už jen cca měsíc a půl. A to uteče. Jinak mi psal manža, že poctivě na tom školení vitamínky bere. Říkám jím vstavač polní, tak mě to vždy rozesměje. Svádí totiž na ty vitamíny, že je pořád vzrušený :lol:

Jinak všem moc děkuju za podporu. Je to fajn mít kamarádky, co hezky dokážou podpořit.

A jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.08 08:16

Je judy super zpravy.Tak ti budu drzet pesti a verim ze to vyjde.to vychazi nekdy na cerven ze?Ja otehotnela takz v cervnu minuly rok a ver mi ze v cervnu se dari.Takze verim ze ti to vyjde.Neboj. :D

Lucko kdy se sejdeme?pristi tyden?Judy nechces taky na pokec? :)

Tak se mejte hezky a kouknu sem vecer jak se mate vsechny.Pa.lost

• Citovat
  • Upravit
2342
17.4.08 20:02

ahoj judy !!! :-)
no tak to gratuluji k super úspěchu.uvidíš,že to klapne,musí…a když lost psala že to v červnu vychází,tak jí věř a :D VYJDE TO !mě už se ta první návštěva taky blíží.jdu 29.4.mám trošku strach co bude,ale snad to zvládnu.jsem celkem posera,víš.tak se holky mějte VŠECHNY…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.4.08 20:40

Ahoj holky.Mám za sebou jeden cyklus a teď jsem skoro na konci druhého.Tím chci říct,že už nám zůstávájí poslední tři na KET.
A pokud ne,jdeme do třetího cyklu.Za sebe mohu říct,že je to opravdu jedno,zda Gonal,nebo Puregon.Zda blastocysty,nebo jenom několika buněčné.Zda být doma,nebo chodit do práce.Oboje jsem vyzkoušela.A je to opravdu úplně jedno.Poslední „slovo“má totiž stejně ten mrňous.V prvním cyklu byly tři transfery po dvou-blastocysty.V druhém cyklu již čtyři transfery-osmi a více buněčné.Celkem 16 prcků.Zadařilo se dvakrát.Jednou v prvním cyklu a podruhé v tomhle.To už jsem byla v 9tt.
Chtěla bych vás jenom co nejvíce podpořit.Někdo má štěstí hned,někdo musí zkoušet víckrát.I já změnila u druhého cyklu centrum.Ale myslím si,že ten transfer můžou dělat třeba i v garáži.Když se akorát kápne na ta správná embryjka,snad kromě pohody,nemůžete udělat nic.Nám se zadařilo,když jsem chodila do práce a doma měla nervy,stresy.A také mrňousi,prý nebyli nic moc.Fakt se raději moc neupínat,příroda to vybere za vás.Tak hodně štěstíčka!!!A na nějaké příznaky nedejte.Oboje,jak MS,tak těhotenské jsou stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
17.4.08 22:34

ahojky ja jen v rychlosti je Judy tak to je užasný to už uteče a neboj to už vyjde!!!!!!!!!!!!!!
Lot já se ozvu zítra dnesk jsem byla u dr mám anti.je mi blbě nemůžu ani polykat to hnus jdu si zas lehnout zatím pa pa zdravím Míšu jo a kuku moje řeč :wink: hlavně být v klidu a v pohodě ono to příjde jednou musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
18.4.08 11:12

ahojky tak jsem se ani nezúčastnila srazu malej má taky rýmu chudě to chytlo o de mě :cry: .
Lost tak navrhni termín Ty a já Ti řeknu jestli můžu nebo ne přeci jen Ty maš tu školu .
Ahoj Judy přeji hezký den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
18.4.08 15:53

ahoj holky!!!! :-)
judy - tak ať ty vitamínky zaberou co nejlépe :lol: .závidím ti,že už máš předem dané co bude.ta moje nejistota je šílená :roll: .ale jinak fakt je ten,že všechno uběhne…u mě to byli 2 měsíce čekání a už to budou jenom 2 týdny a valím.tak jsem zvědavá…
kuku - takové štěstí bych tady přala všem.zbytečně se nestresovat a všechno aby šlo tak jak má… :dance:
lucko - to je zákon schválností.vždycky když je něco domluvené a máš program,tak se musí něco vyvalit… :-)
lost - jak to dopadlo?už je po všem?snad jsi to udělala :srdce:
holky mějte se papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
18.4.08 19:52

Ahoj holky dlouho sem sem nepsala jen sem vas semtam shlidla. V praci to mame divoky ale snad se to poda.
miso az ted sem si vsimla ze ses me ptala jakej je duvod proc nam to nejde prirozene,no tak je to proto ze manza ma malo a lenivy mrsky, no a z mi strany nevim jeste sem nebyla na vysetreni v Caru jen bezne na gynde.Ale deme na prvni konzultaci ted ve ctvrtek 24. Uz se celkem tesim, doufam ze se to nekam hne :-).
manza ted zmrnil zivotospravu a bere vitaminky a nepije alkohol a takle to dodrzuje uz 2 mesice tak treba nez probehnou vsechna vysetreni tak se nam zadari. no ted se snazim k tomu pristupovat vic s klidem ale mam chvilky kdy se hroutim, ale vzdycky me pomuze kdyz du sem vama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí