Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky ![]()
ilco - jenom jsem chtěla vědět,jaký máte vy problém,víš.u nás je to zase opačně.my máme sperm.O.K.,ale já jsem nějaká divná.jdu do CARu na první konzultaci 29.4.tak to jsme na tom tak nějak podobně…
trošku z toho mám obavy co bude,jsem celkem posera,víš.ale snad to zvládneme,ne?jsme přece holky šikovné
taky se na to už celkem těším,aspoň budeme vědět trošku víc.ty vitamínky a alkohol je určitě dobrá volba.já si myslím,že na tom něco bude.a uvidíš,jak půjdete příště na SPG tak spermijky budou lepší… ![]()
lost - tak vidím,že toho máš před sebou ještě hodně,co?tak držím palečky ať už máš potom klid…
judy - tak co,už je to s náladou trošku lepší?a co vstavače polní,papkáte?tak ať vám co nejlíp pomůžou… ![]()
papa
Ahojky holky http://www.sirmi.ic.cz/smajl/461.gif,
jakpak se všem daří?
Lost? Co děláš za školu? A copak Eliška a její prdíky? Snad už je vše lepší. No, docela tě obdivuju, že zvládáš mimi a ještě školu. To já bych asi nezvládla.
Lucíku , jak ti je a Kubíkovi? Už je vám líp?
Míšo , už mám zase dobrou náladu. Už jsem to zase já http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif. Tak mám sama ze sebe radost. Vstavače polního manža bere http://www.sirmi.ic.cz/smajl/476.gif a máme z toho oba pořád srandu. Akorát manžovi nechutná Selenzin. Docela smrdí. Tak ho nerad poliká. Ale zvládá to.
Ilčo , tak jak dopadl manža? ![]()
Ilčo a Míšo, už se vám ta kontrola taky blíží, viďte? Těším se, co pak napíšete za novinky.
Já teď dovařila oběd. Kuřátko s bramborem a manža natírá futra na bílo. Tak se konečně zase hne trošku ten náš nedodělaný byteček. No, ale děláme teprve na jednom futru a máme jich tu 5, když počítám vchodové dveře. Které možná ani dělat nebudeme. Ještě uvidíme.
To se nám to počasí docela vytáhlo, že jo? To je fajn. Za chvíli si s manžou dáme kafíčko na balkoně. Tak se zatím mějte pěkně a písněte.
ahoj holky!!! ![]()
judy - no to jsem fakt ráda že už ta špatná nálada tebe přešla.protože teď musíš mít myšenky na jiné věci…
no návštěva se blíží a já jsem čím dál víc nervózní.asi to k tomu patří ![]()
Míšo,
i já jsem skoro vždy nervozní, ale pak když odcházím tak cítím takovou úlevu. Tak se neboj. Taky se pak úleva dostaví a hlavně bude fajn, že budeš vědět zase o chlup víc a to pomůže k vytouženému miminku.
ahoj holky ![]()
ilco - tak tobě se to už taky blíží,co?tak to pořádně zmákni,já se budu taky snažit.
no fakt je ten,že ať už tu první návštěmu mám za sebou,to už se snad něco dozvím a nebudu trpět tady tou šílenou nejistotou.ach jo,už aby to bylo.
tak holky pa
Ahoj
chtěla jsem se zeptat jestli nevíte náhodou kolik se doplácí za umělé oplodnění jsem u pojišťovny 222. Děkuji za odpověd.
ahojky holky Anonyme já bohužel neporadím ani nevím co je to za pojištovnu
Judy už nám je líp děkuji za optání ![]()
Ilčo¨,Míšo at už to máte brzy za sebou a čekají Vás jen dobré zprávičky!!!!!!
Lost co čt?a kde bychom se sešly?Doufám,že Ti škola dopadla dobře!!!
Judy je moc fajn,že Ti už dobře a neboj už bude jenom líp a líp!!!!!
Míšo , ten první anonym jsem byla já. Psala jsem z práce ![]()
Anonyme , já taky nevím, co je to za pojišŤovnu a hlavně ty doplatky jsou hrozně individuální. To by si musela napsat víc.
Lucko , jsem ráda, že už vám je líp. TO ráda slyším
Jinak taky doufám, že bude už jenom pořád líp. Děkuju
Ahoj holky
No tak Miso mi sme na tom takle ale uz jen zitra a ve ctvrtek uz den do Repromedy, tak sem zvedava co nam reknou.
Judy no nakonec sem misto toho abych sedela doma u pc tak me zavolali holky at jim du pomoct vymyslet basnicku na kamosku (nevesta) no a tak sem tam byla do 12:30 a pak sem volala manzovi jek sou na tom a tak sme si pro ne jela a dom sme se dostali az ve 2 vnoci a rano uz me budili holky zase zes mi nesli penize
no tak sem musela vstat a odpoledne sme sli prat dvojcatum a pak na kamosovu 30 a zase sme dosli az ve 2 a pak v nedeli uz v 11 dojeli znami na celej den tak sem zbyta jak kote
uz se tesim do postele. jinak manza zdarne zvlada odolavat tvrdymu ale s pivem uz trochu polevil
Ahoj omlouvám se že jsem se nepředstavila jmenuji se Andrea. 222 je česká národní zdravotní pojišťovna.
ahoj holky ![]()
ilčo - snad ještě budeš dneska na netu.přeji ti zítra jenom samé dobré zprávy a ať to všechno dobře dopadne
potom dej určitě vědět.hlavu vzhůru a klídek.snad se i trošku na zítra vyspinkáš.držím palečky ![]()
judy - jak je? všechno je OK?
lucy - tak to je super,že už jste se z toho dostali…
tak se holky mějte…
Ilčo , na zítra držím mooooc palečky. Budu na tebe myslet a dej nám co nejdříve vědět, ok? ![]()
Míšo , ale jo. Vše je ok. Akorát jsem nějaká unavená, ale to je z toho vstávání brzkého
A co ty?
Andreo , tak napiš vše, co tě zajímá a my ti odpovíme na to, co budeme vědět. ![]()
Lucíku , tak vy se zítra s Lost sejdete?
ahoj Judy
abych ti řekla pravdu,tak ta špatná nálada teďka sedla na mě.v úterý jdu do CARu a jsem strašně moc nervózní
a co mě čeká,to je taky úděsné čekání.už ať to mám za sebou.tak se měj moc hezky a papkejte… ![]()
ahoj holky zdravim vas vsechny.Doufam ze mate hezky vikend.My tenhle vikend nic moc nedelame ja se musim ucit na pisemky takze jsme doma.
Miso to se ted potahne az do pulky cervence s tema zkouskama takze kazdwe utery neco budu delat tak pak vas budu informovat prubezne.Ach jo.
Lucko ja pristi tyden bych mohla streda,ctvrtek.Tak se rozmysli.
Judy,Miso,Ilco vam drzim palecky to zvladnete vsechno.
Je uz jsem se zase neprihlasila.lost.