Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Míšo , ještě máš pár dní čekání před sebou
, tak se snaž myslet na něco pěkného a zbytečně se nestresovat. A uvidíš, uteče to jako voda a za chvíli za sebou zabouchneš dveře od dr. a budeš mít novinky. Pro mě je taky nějak daleko ten červen, ale vím, že to uteče a už se těším. Dneska za mnou byla bývala kolegyně s dcerkou. Je jí 20 měsíců, tak jsem měla radost a hezky jsem si jí povozila v kočárku. Bylo to fajn a udělalo mi to dobrou náladu. I když je pravda, že bych raději vezla v kočárku už svého potomka.
ahoj holky tak jak se vam vede?Koukam ze to jde a drzim vam pesti.
Lucko promin mela jsem toho hodne takze nejak nestiham.A zitra musime k doktorce takze to budu muset zrusit.ale urcite se sejdeme.Jen se toho ted udalo nejak hodne a tak nejak je toho dost.tak se domluvime na pristi tyden?nebo muzete pak taky dorazit.Jesenice neni daleko.Tak se pak ozvi co ajak. ![]()
Jinak vam vsem preji hezky vecer.
Míšo neboj to už uteče posílám trochu dobré nálady ![]()
Judy nesejdu
snad příští týden a nechceš se přidat?Když by si měla volno já Ti ráda kočárek pujčím dneska jsme přezuly tak už máme spoták zž nemám malé miminko ![]()
Lost já jsem odkázaná na mhd jestli tam něco jede tak není problém.Doufám,že jdete jen na preventivní prohlídku a Eli je v pořádku
No a jak si dopadla ve škole?
Lost , taky doufám, že je Eli v pořádku a jen to jen nějaká prohlídka. Copak to děláš za školu? Jestli už si mi na to odpovídala, tak se omlouvám ![]()
Lucíku , tak to je škoda, že nemá Lost časík. Já mám bohužel příští týden odpolední. Ale věř, že bych šla raději s vámi a vozila kočárek než být v práci. Hlavně už se blíží to stěhování salonu, tak se netěšim.
Jinak do Jesenice jezdí busy z Budějovické. Já jezdím přes Jesenici dál. Bydlím ještě dál než Lost.
Jud.Tak si uděláme výlet do Jesenice až budeš mít po školení?Tak já se loučím přeju Vám krásnou noc pa pa a posílám dobrou náladu kočky
Lucíku , já žádné školení nemám. Ale výlet do Jesenice si udělat můžeme. ![]()
Tak se krásně vychrňte s rodinkou a zase písni.
Ahoj holky.
Asi jsem to blbe napsala k dr.jdu ja.Po sesti nedeli takze jsem to napsala jak blbec.Jinak klidne dorazte Lucko do jesenice to jezdi z Budejarny anebo z Opatova 326.Je to asi 15min busem takze v pohode.Ale ja taky dorazim neboj. ![]()
Judy ja studuji ekonomickopravni skolu.Takze ted uz nam zacinaji pisemky a zkousky za chvili brrrr. ![]()
ahoj tak z Opatova juknu na to další týden,když nedorazíěš Ty k nám
tak at máš kontrolu o.k.
Judy já to blbě přečetla
tak až budeš mít ranní jupí tam je tak kráásně
Jo Lucko da se pak u vas kdyztak uvarit nutrilonek pro nasi princeznu?Ja ji ho musim davat po 4hodinach takze az dorazim takl aby sme hned nejely zpatky. ![]()
Ahoj snažíme se manželem o miminko 4 roky. V srpnu mám jít na první umělé oplodnění tak z toho mám trochu strach. Pan doktor mě upozornil na to že budu doplacet tak 14 tisíc Kč. Tak mě to docela překvapilo, myslela jsem si že 3 pokusy hradi pojišťovna. Andrea
ahoj holky ![]()
judy - no už ať je to za mnou.dneska u nás vylezlo sluníčko,tak mám trošku lepší náladu.ještě se pět krát vyhajám a je to.judy no to víš že by bylo určitě lepší vozit ten kočárek už svůj,ale všechno bude ok a za chvilku se po kočárku budeš rozhlížet…
, uvidíš ![]()
lucko - děkuji za zaslání dobré nálady.pokud se nepokazí počasí,tak mi snad už nespadne ještě hůř.teď je to ještě celkem v normě,ale sama sobě jsem tak trochu protivná.
lost - tak to nejhorší už máš za sebou…a teď už jenom Eli a škola,co?ty se máš ![]()
andry - já ti radit zatím nemůžu,protože mě to teprve čeká,ale co vím tady od holek,tak pojišťovny platí jenom nějaký základ.nadstandart a léky a injekce si platíš sama.a nechci tě strašit,ale pár peněz tě to stát bude a to na 100pro..je mi to líto,ale ať jsi na to nachystaná…
určitě ti napíšou i ostatní holky a budeš chytřejší
tak se holky mějte,papa
Lost to víš,že jo přeci nebudem Eli trápit hlady
jen jestli Ti nevadí pes
Andrej my chodili do soukromý a platili jsme mnohem víc v tomhle je zběhlá Judy ![]()
Ne pes mi nevadi a jestli vadi maly to jeste nevim.tak uvidime.mama ma kocku a zatim asi dobry tak uvidime.Tak se nejak domluvime ale pristi tyden je nejaky kratky tak nevim.Ale mozna by sme mohly ve stredu?Hlavne at to pocasi se umoudri uz je mi z toho nanic. ![]()
jo lucko tak s tou stredou nevim jeste ted mi volal tata ze prijede na 7dni on bydli na Slovensku tak uvidime jeste kdy presne dorazi.On si vzdy usmysli tak na posledni chvili.
![]()
Ahojky holky,
jak se máte při krásné sobotě? Já musela uklízet, protože nám snad konečně dovezou tu ledničku. Mají jí přivézt mezi 14-19 hodinou. Tak musím být doma pořád v pozoru. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif Jen doufám, že konečně vše proběhne v pořádku a já si konečně po čtyřměsičním trápení konečně oddychnu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/47.gif Akorát jsem to neřekla ani manžovi a tak to bude pro něj alespoň překvápko. Tedy pokud řidiči nezavolají první jemu. To by chudák asi nestíhal, co blázni, že s nimi nejsme domluvený http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif. Ani nevím jestli jsem vám psala, že jsem pro mamku přichystlala tajnou oslavu padesátin. Konečně je vše zařízené, tak snad vše klapně podle mých představ. V pátek jsem jí objednávala dortík s fotkou naší rodinky. Pak vám jí sem vložím. Akorát mi neposlali potvrzení, tak snad vše bude ok. Raději tam v pondělí zavolám. Bude to příští pátek v 18 hodin tady http://www.aston-cafe.cz/.
Míšo , tak ty znáš Verču? To jsem se včera dozvěděla. To je prima. Chodí na diskusi snažilek. To ja náhodička. ![]()
Lucíko a Lost , vy se snad nikdy nesejdete, co?