čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2366
23.4.08 20:16

Míšo , ještě máš pár dní čekání před sebou :( , tak se snaž myslet na něco pěkného a zbytečně se nestresovat. A uvidíš, uteče to jako voda a za chvíli za sebou zabouchneš dveře od dr. a budeš mít novinky. Pro mě je taky nějak daleko ten červen, ale vím, že to uteče a už se těším. Dneska za mnou byla bývala kolegyně s dcerkou. Je jí 20 měsíců, tak jsem měla radost a hezky jsem si jí povozila v kočárku. Bylo to fajn a udělalo mi to dobrou náladu. I když je pravda, že bych raději vezla v kočárku už svého potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.4.08 20:46

ahoj holky tak jak se vam vede?Koukam ze to jde a drzim vam pesti.

Lucko promin mela jsem toho hodne takze nejak nestiham.A zitra musime k doktorce takze to budu muset zrusit.ale urcite se sejdeme.Jen se toho ted udalo nejak hodne a tak nejak je toho dost.tak se domluvime na pristi tyden?nebo muzete pak taky dorazit.Jesenice neni daleko.Tak se pak ozvi co ajak. :)

Jinak vam vsem preji hezky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
23.4.08 20:53

Míšo neboj to už uteče posílám trochu dobré nálady 8)
Judy nesejdu :lol: snad příští týden a nechceš se přidat?Když by si měla volno já Ti ráda kočárek pujčím dneska jsme přezuly tak už máme spoták zž nemám malé miminko :-(
Lost já jsem odkázaná na mhd jestli tam něco jede tak není problém.Doufám,že jdete jen na preventivní prohlídku a Eli je v pořádku :?: No a jak si dopadla ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
23.4.08 21:13

Lost , taky doufám, že je Eli v pořádku a jen to jen nějaká prohlídka. Copak to děláš za školu? Jestli už si mi na to odpovídala, tak se omlouvám :)
Lucíku , tak to je škoda, že nemá Lost časík. Já mám bohužel příští týden odpolední. Ale věř, že bych šla raději s vámi a vozila kočárek než být v práci. Hlavně už se blíží to stěhování salonu, tak se netěšim. :cry: Jinak do Jesenice jezdí busy z Budějovické. Já jezdím přes Jesenici dál. Bydlím ještě dál než Lost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
23.4.08 21:17

Jud.Tak si uděláme výlet do Jesenice až budeš mít po školení?Tak já se loučím přeju Vám krásnou noc pa pa a posílám dobrou náladu kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
23.4.08 21:37

Lucíku , já žádné školení nemám. Ale výlet do Jesenice si udělat můžeme. :wink:
Tak se krásně vychrňte s rodinkou a zase písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.4.08 06:58

Ahoj holky.

Asi jsem to blbe napsala k dr.jdu ja.Po sesti nedeli takze jsem to napsala jak blbec.Jinak klidne dorazte Lucko do jesenice to jezdi z Budejarny anebo z Opatova 326.Je to asi 15min busem takze v pohode.Ale ja taky dorazim neboj. :)

Judy ja studuji ekonomickopravni skolu.Takze ted uz nam zacinaji pisemky a zkousky za chvili brrrr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.4.08 08:58

ahoj tak z Opatova juknu na to další týden,když nedorazíěš Ty k nám :wink: tak at máš kontrolu o.k.
Judy já to blbě přečetla :lol: tak až budeš mít ranní jupí tam je tak kráásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.4.08 09:12

Jo Lucko da se pak u vas kdyztak uvarit nutrilonek pro nasi princeznu?Ja ji ho musim davat po 4hodinach takze az dorazim takl aby sme hned nejely zpatky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.08 11:58

Ahoj snažíme se manželem o miminko 4 roky. V srpnu mám jít na první umělé oplodnění tak z toho mám trochu strach. Pan doktor mě upozornil na to že budu doplacet tak 14 tisíc Kč. Tak mě to docela překvapilo, myslela jsem si že 3 pokusy hradi pojišťovna. Andrea

• Citovat
  • Upravit
2342
24.4.08 17:25

ahoj holky :-)
judy - no už ať je to za mnou.dneska u nás vylezlo sluníčko,tak mám trošku lepší náladu.ještě se pět krát vyhajám a je to.judy no to víš že by bylo určitě lepší vozit ten kočárek už svůj,ale všechno bude ok a za chvilku se po kočárku budeš rozhlížet… :lol: , uvidíš 8O
lucko - děkuji za zaslání dobré nálady.pokud se nepokazí počasí,tak mi snad už nespadne ještě hůř.teď je to ještě celkem v normě,ale sama sobě jsem tak trochu protivná.
lost - tak to nejhorší už máš za sebou…a teď už jenom Eli a škola,co?ty se máš :roll:
andry - já ti radit zatím nemůžu,protože mě to teprve čeká,ale co vím tady od holek,tak pojišťovny platí jenom nějaký základ.nadstandart a léky a injekce si platíš sama.a nechci tě strašit,ale pár peněz tě to stát bude a to na 100pro..je mi to líto,ale ať jsi na to nachystaná… :( určitě ti napíšou i ostatní holky a budeš chytřejší

tak se holky mějte,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.4.08 19:06

Lost to víš,že jo přeci nebudem Eli trápit hlady :wink: jen jestli Ti nevadí pes
Andrej my chodili do soukromý a platili jsme mnohem víc v tomhle je zběhlá Judy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.4.08 09:08

Ne pes mi nevadi a jestli vadi maly to jeste nevim.tak uvidime.mama ma kocku a zatim asi dobry tak uvidime.Tak se nejak domluvime ale pristi tyden je nejaky kratky tak nevim.Ale mozna by sme mohly ve stredu?Hlavne at to pocasi se umoudri uz je mi z toho nanic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.4.08 11:24

jo lucko tak s tou stredou nevim jeste ted mi volal tata ze prijede na 7dni on bydli na Slovensku tak uvidime jeste kdy presne dorazi.On si vzdy usmysli tak na posledni chvili. 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
26.4.08 16:03

Ahojky holky,

jak se máte při krásné sobotě? Já musela uklízet, protože nám snad konečně dovezou tu ledničku. Mají jí přivézt mezi 14-19 hodinou. Tak musím být doma pořád v pozoru. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif Jen doufám, že konečně vše proběhne v pořádku a já si konečně po čtyřměsičním trápení konečně oddychnu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/47.gif Akorát jsem to neřekla ani manžovi a tak to bude pro něj alespoň překvápko. Tedy pokud řidiči nezavolají první jemu. To by chudák asi nestíhal, co blázni, že s nimi nejsme domluvený http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif. Ani nevím jestli jsem vám psala, že jsem pro mamku přichystlala tajnou oslavu padesátin. Konečně je vše zařízené, tak snad vše klapně podle mých představ. V pátek jsem jí objednávala dortík s fotkou naší rodinky. Pak vám jí sem vložím. Akorát mi neposlali potvrzení, tak snad vše bude ok. Raději tam v pondělí zavolám. Bude to příští pátek v 18 hodin tady http://www.aston-cafe.cz/.
Míšo , tak ty znáš Verču? To jsem se včera dozvěděla. To je prima. Chodí na diskusi snažilek. To ja náhodička. :wink:
Lucíko a Lost , vy se snad nikdy nesejdete, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí