čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2366
26.4.08 16:06

http://nd.blog.cz/…57813359.jpg

tak tohle bude mít mamka na dortíku. Doufám, že už jsem to sem nedávala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.4.08 18:02

Ahoj holky tak sem mela chvilku cas a sem tu abych vam rekla jak se u nas veci maji :-)
No tak sme tam byli a bylo to celkem vpohode citila sem se dobre a aji sem z toho mela radost jak nam to vsechno rekli, teda ale taky mi rekli ze diky tomu ze sem mela ve 3 letech operaci slepaku a pak mito jeste otvirali tak ze je velka pravdepodobnost ze nemam pruchodny vejcovody :? ale rekli me ze me nebudou vysetrenim trapit kdyz manza ze je na tom jak je. tak ze je jasny ze IVF+ICSI nebo jak se to pise.
No a v patek sem celkem zmatkovala protoze mi rekli ze mam jit 2DC na krev a ja zacala v patek spinit a ja to vubec necekala. taky mi dr rekla ze mam 3 cm cystu.NO a ja ted nevedela jestli spinim kvuli tomu ze se dr ve me rejpala ultrazvukem + ta cysta nebo je to MS no a tak sem tam nakonec zavolala oni mi poradili a denska se to rozjelo takze pondeli je 3DC tak du na krev jinak by to bylo aznekdy kolem 15 tak se mi to nejak uspisilo :) :wink: tak snad bude vse v poradku. A snad pojistovna stihne odpovedet a budu moct zacit brzo stymulovat :-)
Tak zatim ahoj dneska deme vecer na svatbu tak musim letet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.4.08 18:03

Judy mooooc hezky vypadas tam na fotce desne mladoucka to bude mamca slzet az to dostane co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
27.4.08 17:49

ahoooj holky!!!! :-)
judy - myslím že mamka bude asi dost překvapená…dívala jsem se na adresu a vypadá to tam velice slibně :-) no a o tom dortíku s fotkama ani nemluvím 8O určitě se jí bude moc a moc líbit.jinak s verčou se známe…ale to už asi všechno víš.jsem zvědavá,jestli to je s ledničkou už poslední pokus,přála bych ti aby jo…
ilčo - tak to začínáš prožívat.já už budu za chvilku taky stresovat.v úterý jdu na první pohovor a jak to vidím,tak to bude hned laparo,mám taky pryč slepáka.bože,já se zblázním,jsem taková posera,ale co pro mimíska neuděláme,že?tak ať to máš co nejdříve od pojišťovny, ať můžeš začít :dance:
lucko a lost - no nemáte vy smůlu,ale asi je to osud.
tak se holky mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
27.4.08 18:11

Ahojky holčinky http://www.sirmi.ic.cz/slunce/34.gif

jakpak jste strávily krásný víkend? Já strávila sobotu čekáním na ledničku a pak jsem jela pro manžu do Prahy. Akorát mi nevyšlo to překvapení s tou ledničkou. Protože volali první jemu a on chudák pak volal mně celý vyděšený, co se děje. Že dovezou ledničku během půl hodinky. Tak jsem musela s pravdou ven. :( Ale lednička se zdá být v pořádku. Konečně. Dneska jsem jí ráno zapnuli a hurá funguje. Pošlu jsem pak obrázek.

Ilčo , tak, že teď už máš zažádáno pojišťovnu o cyklus a začneš po další MS stimulovat? A teď ti zřejmě budou dělat hormonální profil, vid? Tak ty chodíš k dr. Brandejské? Já mám dr. Vykysalou a je taky moc fajn. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/40.gif. Určitě nám tady dál piš svoje novinky. Jsem ráda, že už se to u tebe hýbe. Je to bezva, vid? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/60.gif /> A jaká byla svatba? Určitě to bylo fajn. Pak musíš vyprávět. JO, jo, to já všude vypadám na 19 let http://www.sirmi.ic.cz/smajl/93.gif

Míšo , i já doufám, že ta lednička už bude opravdu poslední. Moc si to přeju. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/49.gif. Jinak už se ti to blíží viď? Návštěva v CARu. Už se moooc těším až napíšeš novinky. Jsem napnutá. Ale dofuám,že to budou samé dobré zprávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
27.4.08 18:21

http://nd.blog.cz/…58270222.jpg /> Tak tohle je naše lednička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.4.08 18:55

Ahoj Judy no je moc krasna tak snad vam pekne poslouzi :-)
No svatba byla fajn, hezky sem tam pokecala ale citila sem se jako cvylik i kdyz sem mela na sobe cernou sukni a halenku (trochu jak na pohreb, ale snad to nikoho nenanpadlo, ja se totis do niceho jinyho nevlezu, a desne me to stve)
Jo a timhle bych taky chtela pozdravit Rencu co sem semtam nakukuje :-) treba se knam nekdy prida s nejakym prispevkem :-) :wink:
Teda dneska tu mame tak nadherny pocasi, sedim u nasich a je mi desny vedro jak sem pere to slunicko a vuec se mi nechce zitra do prace. Jediny co me tesi je to ze du na krev.
Jojo Judy uz mi budou delat hormonalni profil, no sme zvedava mam pocit ze mam ted posledni 2 mesice cyklus nejakej divokej. no snad tenhle uz bude normalni :)
Tak jo tak se mejte holky ja se du venovat babickam. a uzijte si zbytek vikendu.
Jo Judy ale ja chodim do Repromedy k dr. Vesele a opravdu na me pusobi vesele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
27.4.08 19:06

Jéžiš, promin Ilčo , já si tě s někým spetla. Jsem to ale popleta http://www.sirmi.ic.cz/smajl/98.gif JInak ani mě se nechce do práce. Ach jo. Tak se měj krásně a užívej zbytek neděle. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
27.4.08 19:24

NO JUDY !!!!!
lednička je fakt nádherná 8O úplně přesně tam pasuje.tak teď už jenom ať dobře slouží…no tento víkend byl nádherný a tak asi proto jsem byla celou sobotu a neděli rádno zavřená ve sklepě.ne že by mě tam můj nechal,ale dělali jsem zateplení stropu.ale už máme hotovo,hurá.v neděli po obědě jsme šli na procházku,abych nabyla trochu energie,kterou budou potřebovat na úterý,tak snad mi bude stačit.děkuji za podporu a taky doufám,že to budou dobré zprávy,i když,jde to tam vůbec? :nevim:
ilco - hlavně že jste se pobavili,ne?ať se cyklus upraví a neboj,vše zvládneš :) zítra na krev a potom do práce?no mě se taky zrovna moc nechce,ale doufejme v to,že dlouho už tam chodit nebudeme…
tak holky papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
27.4.08 19:30

Tak to si Míšo, taky měla pracovní víkend, vid? :wink: Ale je to fajn. Pak má člověk hned lepší pocit,když se všechno hýbe. :) Tak ještě užívej s mažnou zbytek neděle. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
28.4.08 19:25

ahojky koukám lost,že nám to asi nevyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.4.08 18:36

ahoj holky :-)
tak mám za sebou první konzultaci…takže ráno nevyspaná jsem valila do práce.přijel pro mě přítel a už jsme jeli.nervóza stoupala a hodinka v čekárně,kterou jsem musela vytrpět neměla konce…takže z pana doktora vylezlo,že to opravdu moc OK nevypadá,ale že mám zvýšený prolaktin a anovulační cykly díky němu…ale to už vím.potom mi ještě dělal UTZ a zjistil 3,5 cm cystu na vaječníku,ale že počkáme do další MS jestli nezmizne sama :nevim: a pak laparo.teď mám MS dostat 1.5. (jé,to je opravdu fajn na prního máje) a hned na druhý nebo třetí den přijít na krev na veškeré vyšetření a měsíc čekat na výsledky.znáte to:imunologie,hormony,infekce … mě už fakt odvezou.a to jsem zvědavá,jestli vůbec nějaká ta červená mrška dorazí,když jí se ke mě moc nechce,jenom přes hormony.tak ať vám se daří o něco lépe než mě.já zase budu čekat a čekat a čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.4.08 19:14

ahoj Míšo,tak alespon už aspon něco víš.Nechci strašit,vím,že to čekání těžký,ale to bude ted pořád.Ale neboj na konci toho dlouhého čekání čeká mimi.Držím moc palečky at se ta mrška dostaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
30.4.08 08:46

ahoj holky.

Lucko moc me to mrzi,ale neboj az tata odjede tak se uz na vas chystame.Musime s otcem koupit auto aby jsme nebyli tady u nas takovy odriznuti od sveta.Pak bych snad i dojela autem protoze ty autobusy u nas hruza.Tesime se na vas. :D

Miso drzim ti pesti to dopadne neboj ale vim taky ze je to pekna otrava s tema vysetrenima. :wink:

Judy pekna lednice a kuch.linku mame podobnou. :)

Ilco tobe taky at to vyjde.Holky musite do toho prastit moc vam to preji jsou to starosti ale predevsim radosti.I kdyz se nevyspite. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.4.08 09:08

ahojk holky no to ja doufam ze nam to brzi s judy vyjde jak vam a taky se konecne nevyspime :-).
kdyz sme to tak pocitala tak mozna budeme s Judy stimulovat ve stejnou dobu + - :wink:
Jo jinak uz sme si to s pracou vyresila, na pohovoryktery absolvuju reknu ze muzu nastoupit az 1.7. a to uz bych mohla vedet jestli nam to klaplo nebo ne, jinak zatim zustavam ve stejne praci a basta :-), budu se tu drzet zuby nehty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí