čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2366
24.3.08 12:28

Ahojky holky,

tak už jsem doma :) . Bolí mě ještě bříško, ale jinak se cítím moc dobře. Všichni byly moc a moc hodný a strašně milý. Dokonce jsem měla i pokojík sama pro sebe.Tak tam manža hezky mohl na mě čekat. Zákrok trval asi jen 10 min. Öpravdu rychlovka. Akorát nevím vůbec, jak mě dovezly na pokoj. Vajiček mám 7 a manža měl 5 milionu spermíku, tak by vše mělo být ok. Zítra si máme zavolat, jak to vypadá a transfér by měl být ve čtvrtek.
Ted si jdu ještě lehnout. Manža na tom trvá a moc hezky se o mě stará. Kdybych něco důležitého vynechala, tak se klidně ptejte.
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.3.08 19:42

tak to je dobře moc jsem na tebe myslela.Ještě,aby se nestaral :wink: neboj bolet to dlouho nebude.Tak to je fajn ve čtvrtek budeš maminka !!!kolik si jich necháte dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
25.3.08 08:06

Lucíku http://www.sirmi.ic.cz/smajl/478.gif /> Necháme dát dvě embryjka. Dokonce mi to sám řekl embryolog, že mi zavede dvě. Za hodinku tam budu volat a dozvím se, jak to vypadá. Jelikož měl manža jen 5 milionu spermijek, tak říkal i možnost toho, co si měla ty. Zavedení spermie prímo do vajička, ale, že by to mělo stačit. Trošku se bojim, ale bude to určitě ok, vid?
Jinak jsem dneska doma a nevím, jestli se vyplatí jít vůbec zítra do práce. Břicho mě ještě pořád bolí http://www.sirmi.ic.cz/smajl/472.gif. Manža dneska už musel do práce, tak se musím o sebe starat sama, ale říkal, jak by rád byl semnou doma, že ho moc baví se o mě starat. Je to moje zlatíčko. A včera byl taky senzační, když jsme byli v Gennetu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/462.gif. Jinak už ode dneška beru ten Prednison a Utrogestan.
A do tvoje rodinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
25.3.08 09:43

holky? tak se mi neoplodnilo ani jedno vajičko. Všechny naše naděje a plány jsou v háji. A já teď nevím, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.08 09:50

Judy to je mi strasne lito :? nevim jak bych ti pomohla, ale sou jeste dalsi pokusy a urcite jeden znich vyjde :wink: uvidis. No ja taky dneska nemam zrovna super den, sem po 10 dnech zpet v praci a 5 dni se mi zpozdila MS a ja se tak upinala k tomu ze se nam to povedlo a dneska v praci me to sklamalo uz sem na zachode shlidla ruzovejici papir :( ani se mi to nechce manzovi psat protoze vim ze mu to bude lito a kor kdyz se tento mesic tak snazil dodrzovat zivotospravu a papal vitaminy.
Ale vis co na nic nejsme samy a jednou se nam to povede, neboj a drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.3.08 10:12

ahoj judy.

tak to je mi moc moc lito.vi se proc se ty vajicka neoplodnily?Na tvem miste bych se zeptala cim to mohlo byt a pak na nejake dalsi doporuceni bych pokracovala jednou to vyjit musi tak prosim nebud smutna a urcite to nevzdavej.Vim ted se mi to rika lehce kdyz se nam to povedlo ale ver mi ja vim moc dobre jak ti je a vim jaky to je kdyz se nedari.budu drzet palce a pokracuj v boji prosim.Urcite budes skvela mama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
25.3.08 10:22

Mluvila jsem přímo s embryologem a ten mi jen řekl, že sám neví, že vše vypadalo dobře. Ale, že se to prostě někdy stává. Jen nechápu proč zrovně mně? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/27.gif /> Nejradší bych se opila do němoty vybrečela potoky slz. Já jsem tomu tak věřila holky. Tak moc. Příště už mám šanci jen s ICSI. To mi taky říkal embryolog.
Ilčo mě je to líto, že vám to taky nevyšlo. Mě manža ještě ani neodepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.3.08 10:24

ahoj Judy tak to mi je líto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ví se proč? určitě bych udělala co ti psala Lost.Je dobře,že na to nejsi sama jste na to dva s manželem a máš na to ještě tady nás!!!!!!!!!!!!!!!!DRž se!!!!!!!!Pak písni co ti řekli.A neboj jednou to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.3.08 10:26

Judy počkej ty si měla jen samotné IVF????Já myslela,že si měla jako já IVF+IcsI,Možná proto si to měla tak odlišné.
A manža papa nějaké vitamíny??Aby měl spermiek více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.3.08 10:28

Tak si Judy poplač,to ti trošku uleví!Manža nemůže odejít dřív z práce?A nebo at přiede někdo ze sourozencu at nejsi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
25.3.08 10:43

Manža teď už vitaminy nepapá, protože nám řekli, že je spermiogram dobrý. Tak už vitamíny přestal brát. A embryolog neříkal, že by bylo něco na spermijkách špatného. Prý to prostě sám nechápe.
JInak manžu určitě z práce dřív nepustí. Má kreténa šéfa, tak je to nemožný a k tomu už má šilené dlouho domluvený pivko s klukama z práce na dnešek. A moc se na to těšil. Jen si to chudáček asi ani neužije. A po pravdě když mám nějaké takovéhle trápení a deprese, tak jsem ráda sama se svojí smutnou hudbou a snažím se dát nějak do kupy. Nikdo mi v těhle chvílí nemůže pomoci. :cry:
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/27.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/smajl/472.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/smajl/464.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.08 11:44

to ja to mam nejak podobne, sraci sem chvili sama a poustim si dojaky abych se poradne vybrecela a slo to ze me ven a pak dojde manza utesi me a podpori me a hned je mi lip,a mam novou silu bojovat dal. A ty ji ziskas taky neboj :wink: no a treba si mela ty vajicka tak kvalitni ze spermijky nemeli sanci no a na podruhy jim pomuzou primo a pak to bude sila uvidis :) drzim ti pesticky aby ti bylo lip a co nejdrive se vam to povedlo. A kdyz se to povede tobe tak nam se to povede taky verim v to a budeme stastni :-)
Ja ted posloucham Christinu Agiuleru, jestli mas mejlika tak ti muzu poslat nejakou peknou pisnicku v mp3 :wink:
Tak se zatim mej ja musim pracovat ale vubec se mi nechce a jeste jak napotvoru musim lecit nejakej zanet a nechce se mi do toho kdyz sem to dostala asi chvilku vydrzim az mi to bude koncit :-)
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
25.3.08 11:52

Můj email je alena.judi@seznam.cz tak budu čekat na písničku. Jinak já si vezmu asi do konce týdne dovču a budu se snažit z toho nějak dostat a nabrat sílu, jak říkáš. :) A copak děláš za práci? To mi je líto toho zánětu. Ale asi by bylo vážně lepší počkat až menzes ustoupí. A nebo tí říkali, že to máš léčit při tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.08 12:04

ja delam v jedne textilni sportovni firme strihy na dresy na pocitaci :-) a kdyz to de tak sem odbyham a nakukuju a povidam si svama :-) ale moc bych nemela ale me to neda :-) tak jo uz hledam pisnicky a posilam projistotu pojedny :-)
Tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.08 12:25

Tak co dosli ti ty pisnicky nebo jeste ne? U me to pise ze byli uspesne odeslany tak snad ti brzo priputujou :-)
judy a tobe je teda 25 a jak uz si dlouho vdana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí