čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7171
18.12.08 22:29

aha, ale to většinou musí být žena víc v pohodě než muž, co? Protože já clomhexal měla a vajíčko mi narostlo s bídou 1 jediný a většinou o několik dní pozdějc než bylo třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
18.12.08 22:39

Hani je mi to líto, že ti to nevyšlo. Je asi nějaké špatné období. Je dobře, že jsi začala přemýšlet co dál. Určitě další pokus výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.08 08:36

Háni - dá se stimulovat i min. dávkami hormonů typů gonal apod. (tzn. min. zátěž pro tělo i peněženku :wink: ) aby něco vyrostlo,ale tohle opravdu neřeš :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.08 08:46

ještě jsem nepopřála Dobré ranko všem, a Hani -tfuj tfuj u lékaře :wink:

tady posílám odkaz na info o nativu
http://www.reprofit.cz/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
19.12.08 10:29

Dobé ránko no pozdní všem :lol:

Kačátko - tak tchánovci naštěstí do ničeho nekecají, ani se moc nevidíme, jo přinesou v týdnu buchty, koláče, pořád tchýňka a babi pečou, co se týká místnosti tak taky do toho moc nekecají myslím dětského pokojíku co budeme po svátcích dělat. Spíš počítají s tím, že tam zůstaneme na pořád a pak si s nima vyměníme byty, no to už jsem protestovala, prostě oni jsou spokojeni s tím co mají a nic víc nechtěji, to ale já neumím, nechci vilu, ale prostě soukromí, tady do schodů které jsou ještě točité to bude sranda naši taky bydllí sice 30 km ale jsou bez auta a dopravva sem to je hodina no a taky říkají kdybys byla tady tak ti pomůžeme, oni jsou už v důchodu kvůli zdr, stavvu jinak teda na to nevypadají :lol: , ale vím jak pomoc oceňuje moje sestřička s prckama, nenahraditelně, já to budu mít na 2×, nevím taky na to budu sama. Tchánovci ty pořád pracujou, no a babi je ráda , že je ráda s dědou. Všichni vč. manžela jezdí domů cca ve čtyři tak to bude zajímavé, to nošení prosto r kam dám kočárek, no ale jak píšeš zvládají to jiní my taky s tím jsem smířená, to víš , že bych hned šla jinam, ale na nový byteček není, od města nedostaneme tady se byty prodávají tak mi bylo řečeno , že máme nulovou šanci. No a tam kde bydlí naši tak tam by od města možnost byla, ale zase manže,llovo práce ted dojíždí cca 30 km, pak by dojížděl cca 60 km, což je dost jen já do prace projedzidla měsíčně 4000 tak musíme zase koukat na finance bude vše 2×, nemůžžeme no, všechno má své pro a proti, u násd s prací nic moc aby si manža hledaj novou, tak nezbývá než to nějak vydržet , ale bude to boj, já jsem na to připravená, těším se na mimča a ostatní musím zvvládnout, nikdy jsem nebyla na nikom zásvislá, jasně, že pomoc ocení každy. No Kačátko budeme muset bojovat a uvidíš ono to půjde, ted je důležité být v pohoděš. Jo a ještě abych jela k našim s prckama, tak máme malého fordika autiko tam se kočár určo nevejde :lol: , tak to teprve bude něco. :lol:

Hani zlatíko - držím pěěěstě dnes mooc

• Citovat
  • Upravit
120
19.12.08 11:59

ahojte holky :)

Hani, doufám že jsi to dnes na krvi zvládla a moc tě tam netrápili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.12.08 14:23

Ahoj holky tak jsem po ultrazvuku, no mám 2 zprávy, jedna je úžasná a druhá už méně :?

Tak dnes potvrzeno, čekáme dvojčátka, srdíčka jim tlučou joko zvon, jsou to ještě malí prdolové, maj 5 a 7 mm ale vše je zatím v pořádku, bylo to fakt dojemný.

Ale hůř jsem na tom já, je mi pořád dost mizerně, celou noc jsem nespala a dnes jsem jim v caru málem omdlela, zhubla jsem 2 kila takže mám jen 48 kilo, což je dost málo a jíst zatím nemůžu. Vzali mi dnes dost krve na jaterní testy, slinivku, a hlavně na anemii, já jsem anemička od narození a ted se to asi zhoršilo, výsledky budou asi zítra a v pondělí jdu znova do caru a tam se rozhodne jestli pomažu do nemocnice. Tak se modlím abych tam na vánoce nemusela.

Fotečku mám ale dám ji sem až mi bude trošku líp.

Evi no bude to boj ale zase budeme mít dvonásob štěstí a radosti, ale i starostí. Určitě to zvládnem, hlavně aby byli prckové v pořádku, to je to nejdůležitější. Jo z prací to znám, když jsem bydlela na malém městě bylo to hrozný, tady je zase práce dost ale chybí mi ten život z toho malého městečka, tady se necítím dobře ale manža se tu narodil a nikam by nešel a hlavně tu má tu práci. No nemůžeme mít všechno

Haničko tak co, myslím na tebe??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.08 14:37

Kačatko - gratuluji k zdravým mimískům! :srdce: To musí být super pohled vidět tam ty malé bobky :wink: . Co se týče tvých nevolností, nedali ti u dr. nějaký tip, jak tomu pomoci? Už jsi něco vyzkoušela?

Penny - a jak se cítíš ty? Já už začínám poznávat, jaké je to psycho mít v sobě embryjo a nevědět, kde zrovna je a jak se mu daří a stále doufat.....

Hani - taky čekám, abych mohla jásat s tebou nebo naopak foukat bolístku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.12.08 14:39

borisko děkuju jo je to krásnej pocit. no právě že já už vyzkoušela tolik věcí a nic, dali mi i prášky ale taky nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.08 14:47

to je škoda kačatko, tak budu držet palečky, ať se žaludek uklidní, odběry jsou v pořádku a nemusíš do nemocnice. Ale na druhou stranu, pokud by se ti neulevilo, bylo by lepší být v nemocnici s dostatečnou péčí a příjmem živin, aby jste to všichni tři zvládli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
19.12.08 14:49

Kačátko mooc gratuluji k plaváčkům, at tě ty nevolnosti pominou, to musí být hrozný, no držím ti pěstě, člověk si říká jak mi bylo blbě, ale třeba ty jsi na tom hůř, no snad ti to dopadne dobře, hlavně pohlaď bobíky :lol: už se těším na fotečky až budeš mít.

Hani ještě nic ?Snad to bude dobrý :cry:

• Citovat
  • Upravit
689
19.12.08 15:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.12.08 15:05

jsou opravdu ještě maličcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.12.08 15:06

a hlavně je to rozmazaný ale jsou tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.08 15:07

Přesně Kačatko - jsou tam! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie