Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Borisko je mi to lito ale zda se ze jsi velmi silna. Tak hodne zdaru do dalsiho pokusu. Ty mas nejaky mrazacky ne?
Neli , diky za prani, ja jsem dneska 8 dni po EPU, zatim necitim vubec nic, prsa uz skoro taky necitim, no nevzdavam to ale koukam se na to racionalne a moc sanci tam fakt nevidim.
Muj test z krve neni az do 31/12 ale urcite budu delat domaci test, nekdy o tomhle vikendu nejspis.
Manza se dsneska konecne vraci domu uz mi to tady samotny fakt leze na mozek, obzvlast s tim ze vubec nic necejtim.
Ahojky holčiny,dlouho jsem tu nebyla a dovídám se takové zprávy. Nemám bohužel moc času,tak jenom v rychlosti.
Všem čekatelkám na // přeju pevné nervíky a hodně štěstíčka při testech. A hoklky kupujte jenom ty se // ![]()
Těm kterým to bohužel nevyšlo přeju moc štěstíčka do dalšího pokusu ![]()
A všem krásné Vánoce a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka do nového roku!!!!!
Ahoj holky, tedy koukám, že prosincová smůla je fakt neprolomitelná.
Borisko, máš pravu, žádný litování, to člověka víc zlomí. Živě si to vybavuju. Takže musíme být praktici. Hlavu vzhůru po Vánocích půjdem na další konzultace a uvidíme jak budem pokračovat,jo? Přeju, abys to zvládla statečně a určitě budem holky v kontaktu a zase se podporovat v dalších pokusech, ano?
Tak dámy zbylé snažilky, je to na Vás. Doufám, že ty erupce na měsíci prolomíte a konečně tu bude něco veselého ve větším množství!!!!
Borisko ještě posílám síly a statečnost.
Ahojky holčiny!
Tak všem čekatelkám na // přeji hodně štěstíčka a všem snažilkám hodně štěstí do dalších pokusu!!!
PŘEJI VŠEM MOC KRÁSNÉ VÁNOCE A VŠE NEJ DO NOVÉHO ROKU HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA, PROTOŽE TO JE NEJVÍCE POTŘEBA!!
Ahoj holky,
Borisko nevím co říct, jen asi hodně síly, ta je potřeba.
Holky jinak přeji krásné svátky.
http://www.celysvet.cz/…e/s10333.gif
Ale určo na vás kuknu přes svátky jak se máte ![]()
Opičko a Penny jak se cítíte??? Dejte vědět a držím palečky na vaše krásné //!!!!
Ahojte milé spolubojovatelky,
mám pro vás skvělou zprávu…dnes mi potvrdili těhotenství. Ráno jsem byla na krev a teď jsem si volala pro výsledky z krve.
Holky, já se asi zblázním radostí.
Strašně moc vám chci poděkovat za podporu, informace a skvělou partu.
Nikdy jsem vás neviděla, ale přijde mi jako bych vás znala roky.
Penny to je super zprávička, to budou nádhené Vánoce, máš ten nejkrásnější dáreček.
Penny, holčičko, gratuluju moc, Jejda to jsem tak ráda, že smůla konečně prolomena. Fakt moc ráda. Hodně štěstí a ať ta novina udělá pod stromkem obrovitánskou radost ![]()
holčinky,
my jsme z toho úplně na větvi ![]()
za tři týdny jsem objednaná v caru na kontrolní vyšetření. to je asi ultrazvuk že? holky, mně to asi ještě pořád nedošlo ![]()
Penny to budou dělat ultrazvuk. Jsem moc ráda, že ti to vyšlo a doufám, že už se bude všem jen dařit, že ta smůla byla prolomena.
holky, děkuji moc.
jste moc hodné. jsem úplně naměko ![]()
moc vám přeji to stejné štěstí ![]()
Penny tak to je super............po tolika nzdarech tady konečne dobra zpravička…
.......nemužu popsat slovy jak jsem za tebe rada........tak to budou u vas opravdu krasne vanoce...... ![]()
Penny - to je fajn, že ti to vyšlo
, gratuluju , tzn. že šanci máme snad i my…
Pro jistotu jsem si koupila test, který 25. počůrám, abych vyvrátila nesmyslné naděje ![]()
borisko, to víš že šance je. ![]()
ten test pro jistotu zkus. aspoň bude mít dušička klid ![]()