čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
28.12.08 15:52

Tak zjištuji,že z nas 10 co jsme meli ivf v listopad-prosinec se to povedlo jen Penny a Kačence...........tem preju at u nich bobišči pekne rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
28.12.08 15:54

Opi, je mi to moc líto. Ten pocit u smutných očí dobře znám. U nás je taky problém u mě. Tak přž eju hodně sil. :!

Holky já žádné ET a další KEt nemůžu najít :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.08 15:55

ahoj holky,

všechny vás zdravím po vánocích.

Opičko, to je mi líto :( že to nevyšlo. Ale víc mne mrzí ty problémy s tím zánětem. Drž se!!

Lolitko, já nevím jakou mám hodnotu hcg. to mi neřekli. byla jsem na krev a pak jsem si měla jen volat a po telefonu mi potvrdili pozitivní výsledek. za tři týdny jdu kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.12.08 16:04

jsem se nepodepsala :oops: to jsem byla já, nepřihlášená penny.

beruško, já tu novou diskusi taky nemůžu najít. chtěla jsem se tam za váma holky mrknout a pozdravit vás.

reni, co vánoce? kolik tam máte stupňů?

• Citovat
  • Upravit
2974
28.12.08 16:53

Ahojky holčiny!!! :lol:
OPICKO je mi to líto a drž se a nabírej sil. Vím jak se cítíš a jak to bolí. Čas to vyléčí, znám to, ikdyž je mi občas smutno. Vám taky holky???

Jinak Kety a ty další Ety najdete na obsahu fora a uplně dole : Stejná situace a tam to je.
http://www.celysvet.cz/…le/s3005.gif a tady posílám Opičce a taky všem do nového boje!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.12.08 18:12

Penny ty mamino naše jak se citiš?
Tady na vanoce snezilo, ted je všechno pod snehem a zima jak tram, z balkonu koukam na zasneženou osvicenou sjezdovku…super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.12.08 11:31

ahojte, nova www o tehu, neplodnosti a vsem dokola www.tehotenstviaz.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.12.08 17:56

Ahoj Reni,

cítím se dobře. Nic mi není. Ani žaludek zatím nehapruje :) takže je to o.k. Jediné co je, tak že bych pořád jenom spala. Občas mě píchne v břichu ale to je tak všechno.

Ty se máš, že tam máte nasněžené, tady u nás není po sněhu ani památky :( Co budete dělat na silvestra? Jak to tam u vás vlastně probíhá? Podobně jako tady? Asi nějaký šampáňo a oslavka ne?

• Citovat
  • Upravit
12332
29.12.08 18:03

holky - diskuse s KETy je tady -jediné řešení je dát si ji do oblíbených :wink:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

zdravím a přeji do nového roku vše nej :D B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.12.08 16:04

Penny, ty jenom spi a spi to je tak pro prcka nejlepši. Hlavne že ti je dobre.
Silvestr bude pracovni, mame taxi službu.........me to nevadi, proto jsme ani nejeli na svatky domu, mame v prosinci nejvic prace.
A co ty, silvestr pekne doma u coca-coly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.08 19:40

Ahoj Reni,

my budeme na silvestra doma. já bych pořád jenom spala a nechci být nikde v zakouřeným čemuž se v hospodě nevyhneš. takže budeme doma. nikomu to nevadí, takže pohoda. uděláme si chlebíčky a klasika.¨

Holky přeju vám moc moc moc zdraví a štěstí do nového roku a ať se vám vyplní vaše přáníčka. zkusím najít tu novou diskusi.

nepřihlášená penny

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.12.08 11:04

AHOJ VSECHNY HOLCINY :-)

VSEM BYCH VAM TIMTO CHTELA POPRAT STASTNY NOVY ROK A V NEM JEN TO NEJLEPSI,HLAVNE,ABY SE NAM VSEM SPLNILO TO NASE „TAJNE“ PRANICKO :-) …HODNE STESTI,LASKY ,POHODY …

VSEM ZE SRDCE PREJE

JÍŇA

• Citovat
  • Upravit
302
1.1.09 12:52

Ahoj holky

Predevsim dekuji za vsechna krasna slova a podporu. Minulych par dni bylo tezkych ale uz pomalicku zacina byt lepe (snad).

Taky vam chci poprat at se ten rok 2009 vsem vyvede, a prinese spousty radosti a splnenych prani.

Neli, ty jsi opravdu zlata s temi obrazky a podporou, ani nevis jak moc to pomaha.

Jino , drzim palecky do Tvych dalsich vysetreni!

Revnatiko , jakypak mas ted casovy plan?

Borisko, co budes delat ty s temi vejcovody? Drzim palec at se k dr dostanes co nejdrive a vytvorite novou strategii, ja budu delat to samy.

Hani , doufam ze sis uzila svatky, alespon jsme se vsechny nemusely prilis omezovat v tom jestli si dame sklenicku vina nebo sampana. Jak se mas?

Omlouvam se ostatnim ktre jsem opomnela ale vsechny zdravim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.09 16:23

Holky včera jsem mela frmol tak dnes opoždene PREJU VŠEM VŠECHNO NEJ NEJ NEJ DO NOVEHO ROKU A ABY SE NAM VŠEM SPLNILO TO NAŠE JEDINY A NEJVETŠI PRANIČKO...............BOBISKUM ZDAR!

Opičko muj plan je počkat 2 MS , jednu mam už za sebou a zkusit KET, mam 3 zmrzlinky, tak doufam,že aspon jedna bude mit chut bojovat se mnou
Jinak se k nam pridej na Bosisčino novy forum

NEPRIHLAŠENA RENATIKA

• Citovat
  • Upravit
7171
1.1.09 19:10

Ahoj holky, přeju šťastný nový rok. jsem po Babetce další závisláček :lol:
U nás Silvestr byl moc fajn. Žádná divočina. Seděli jsme nahoře v patře v ještě nedodělané místnosti, v budoucnu to bude pokoj jednoho z dítek, to si bude chudák říkat jaký byli rodičové ochlastíci, když bude slýchat historky z podsvětí :P
Ale bylo to v klídku. Sestava o 9 lidech, takže žádná divočina. Opilec taky žádnej.
Do půlnoci to frnklo jako divý a pak jsme trajdali chvilku po městě.
Před půlnocí jsme vytrandili nad náměstí ke kostelu, abysme se pokochali ohňostrojema a pak jsme trandili všichni do ulice, kde bydlí rodiče Radka a ještě jednoho kamaráda a zpátky jsme dorazili po půl druhý. Zmrzlý jak sobolí hovňousci a téměř ve 3 ráno jsme to definitívně zapíchli a šli chrnět.
Ráno jsme se povalovali a vylezli skoro v 11, nebylo kam spěchat. Na novoroční obědy s Radkem ještě moc nehrajeme, tak to bylo fajn. Měla jsem udělanej zeleninovej salát dopředu, takže jsme nemuseli na nic šáhnout. Odpoledne za námi přišli 2 páry ze Silvestrovské účasti, dali jsme si kafčo, probrali jak stárnem, když jsme se víc cpali, než pili :oops: a rozdělili jsme si co zbylo a váleli jsme se u princezny Lady, dám si vanu a pak budem koukat na Václava.
Holky vyčerpávající náplň co :P
jo Silvestr v pohodě, svátky jako by nebyly.
Nějak měli všichni pocit, že kolem nás musí chodit po špičkách, tak nevěděli jak se ke mně chovat a tak. No jejich lítostivý kecy bych nejradši neslyšela. Ale dá se říct, že se to srovnalo :roll: tedy až na ta půlnoční přání od všech známých, všichni nám přáli toho prcka, tak to si mohli odpustit. Já se snažila najet do starých kolejí a bavit se a oni mě děsně uzemňovali zpátky tím, že na to nějak úžasně narazili, ale co nadělám, příště už to nikdo vědět nebude. Říkali jsme si, že se vymluvim, jako že musím absolvovat hysteroskopii, něco jsem si o ní našla a dá se tím další pokus dost kamuflovat, což je prima. Hned z toho mám mnohem lepší pocit a aspoň se toho o píď neděsím :P
Tak dámy moje. Hodně štěstí lásky, zdraví, pohody a prostě ať se nám splní po čem toužíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí