Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Děkuju moc mám to za sebou a teť se jenom modlit překvapilo nás spermiogram na začátku před 2 rokama byla skoro nula a teťka je mnohem víc nevyznám se v tom moc ale co vím tak doktorka říkala že to je mnohem lepší
No morfologie je jen 1 procento a moc se jich nehybe, pocet neni nic moc.
@Anonymní píše:
Ahoj tak dneska je to 10 dní dělala jsem si test ale je tam jasná/ takže těhotná bohužel nejsem sem stoho fakt sklamaná nevím jestli budu mít sílu na další pokusa na ivf nemáme finance hlavně nevím kolik by nás to stálo
Dobre rano…nevim jestli Te / Vas uklidnim ale me dr rikala ze vychazi tak druhe az treti…nevim kolikrat jsi byla…a mi kdyz jsme se s dr. bavili o ivf tak nam bylo receno 20 tisic zaloha a z toho se odecitaji ty metody a pak doplacis, jenze jednim me nepotesila a to ze leky neproplaci pojistovna jsem u VZP a ta ze to neproplaci…tak nevim…ale toto rekla dr me a je fakt ze kazda jsme jina…ale neboj to pujde…
@weru20
Nás teťka čeká 2 no budu se modlit nám doktor v sanusu říkál za ivf 20tisíc se bude muset doplácet plus léky tedy nehradí pojištovna no jak já jsem se bavila z dr tak mi říkala že za poslední 2 roky tam kní příšlo 43 holek z inseminací a že jim nevyšla ani jedna a to byli v cajku prej se jim nedaří jsem zvědavá ale po 5 letech už by to mohlo vijít
@Anonymní píše:
@weru20
Nás teťka čeká 2 no budu se modlit nám doktor v sanusu říkál za ivf 20tisíc se bude muset doplácet plus léky tedy nehradí pojištovna no jak já jsem se bavila z dr tak mi říkala že za poslední 2 roky tam kní příšlo 43 holek z inseminací a že jim nevyšla ani jedna a to byli v cajku prej se jim nedaří jsem zvědavá ale po 5 letech už by to mohlo vijít
IUI vychází opravdu jen pár holkám. Bohužel. I u ivf je ta šance kolem 30 %. U iui tak kolem 10%.
@Anonymní píše:
@weru20
Dobre rano:) ano ja vim toto mi rikala i dr…ale zbam i holky kterym to vyslo na poprve nebo na po 3:) a hlavne nam dr nabidla jeste jednu metodu procisteni spermii a pokud jsem to dobre pochopila tak inseninace by nas ve zline nevysla na 1800 ale nejakych 5tisic…ale furt je to lepsi jak 30…nooo.mtak uvidime ale mei dr rikala ze jsem hodne prochladla delam v reznictvi a nekdy jsou prodlouzene trwba 15tihodinove smeny coz je masakr…tak uvidime:)
Ahoj holky /snazilky zkusím otevřít znovu to ošemetné téma a to je inseminace. Jsem po první dnes je to 12 den a takto mi vyšel těhotenský test. Myslíte, ze potichu můžu mít už radost?
Ahoj tak dneska je to 10 dní dělala jsem si test ale je tam jasná/ takže těhotná bohužel nejsem sem stoho fakt sklamaná nevím jestli budu mít sílu na další pokus
a na ivf nemáme finance hlavně nevím kolik by nás to stálo