Čekání na další kontrolu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
22.8.13 10:40

Před týdnem jsem byla na kontrole a vše o. k. V úterý Rano jsem měla nepravidelné bolesti-asi poslíčky. Trvali 24hodin. Pak to začalo ustupovat, ale ještě dnes mé v podbřišku bolí. Břicho mě tvrdne tak jednou do hodiny. Je to mnohem lepší jak v úterý, ale dobrý to není. Když se postavím tak mě chvilku příšerné bolí na močáku-píchá a řeže-asi jak tlačí hlavička. Po chvilce se to usadí a dobrý. Několikrát denně cítím menzes bolest.
Na kontrolu mám jít v pondělí. Jenže nevím jestli už nejit dnes. Dřív to nešlo, dr. Tam je jen dvakrát týdně. Pohyby cítím.
Tak nevím jestli to není trapný, aby se mě nevysmál čemu se jako divím, když jsem 36+1. Vím, že ke konci těhotenství už bolesti bývají, ale u syna jsem bolesti neměla žádný. Jsem z toho nervózní jestli se miminku daří i přes ty bolesti dobře. :oops: Šli by jste dnes a nebo počkali na pondělí kdy půjdu už na první monitor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.8.13 10:42

Já bch šla radči dnes, mě dr říkal že jakmile budu mít bolesti mám zajet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.8.13 10:46

@goldenka když si z toho nervozni tak dnes, bez diskuse…šupej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.8.13 10:58

Já jsem celkově plašan, protože všechny moje těhotenství byli komplikovaný. Asi se mě ty bolesti teď budou objevovat čím dal častěji, ale přece jen by jsem byla klidnější kdyby mě dr. ujistil, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.8.13 12:46

Ahoj holky, mám takový dotaz! Dneska sem byla na kontrole u Dr. a ten mi potvrdil gestační váček v děloze, ale zatím bez plodu… Poslední menses byla 12.7.2013, mívala sem dost nepravidelné cykly, někdy až 35 dní, otěhotnění mohlo přijít kolem 29–31 července, možná až začátek srpna! Před týdnem v děloze nebylo vidět vůbec nic a dnes jak už sem psala… Myslíte si, že je ještě naděje, že se tam nakonec škvrně objeví??! o dva mimísky už sem přišla, s manželem si to moc přejeme, takže doufám, že se jedná o opožděné početí a že vše bude oukej… Díky, za každou odpověď, pa Miška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.8.13 13:13

@goldenka však joo, už jsi zpátky doufám 8) on je tam ten dr od toho a víkend je pak zbytečně dlouhý :mavam:

@Miška8439 počítám v rychlosti. I při 28 denním cyklu by to dnes odpovídalo 5+6 což by i tak záleželo na uložení, zkušenostech dr a kvalitě UZ. Pokud máš cykly i 35dní je přčdpoklad že jsi otehotnela minimálně o týden později, tudíž dnes 4+6 tudíž je nesmysl, aby něco viděl.
Za mě jsi prostě utíkala k dr zbytečně brzo. Předpokládám že doporučil kontrolu za 14 dní, to už by mohlo být i něco vidět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.8.13 13:22

@quinny ještě jsem tam nebyla, pojedu až navečer až budu mít hlídání. Břicho mě tvrdne, ale jen tak 2krát do hodiny a bolest jde do zad. Nedej bůh něco uklízet, tak ho mám tvrdý pernamentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.8.13 11:18

Ahojky, tak po dnešní kontrole je tu další vývoj, dnes byl vidět krásný žloutkový váček, HCG sem měla přes 4000 minulý týden, teď nebral, říkal že je vidět jasný posun od minula tak zatím není důvod… Jen mě chce nechat doma na rizikovém …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jmenujusebobby
22.7.25 08:36

Ahoooj. Je tady nejaka tehulka v cca 6tt ktera jeste nema potvrzeno srdicko? Ceka me kontrola az koncem příštího týdne a dneska mě to začalo nějak hlodat… :roll: Nic kromě citlivějších prsou se mi nedeje, bolesti podbřišku co jsem měla uz taky odezněly a těhotně se vůbec necitim. Vím ze je blbost se honit za příznaky, protože neni moc o co stát, ale hrabe mi a samozrejme mam strach. Včera jsem lehounce špinila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky