Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Julietula píše:
@Daia 5aknto jsme hoooodne velký kus od sebe… My Fertimed Šumperk. Jsme z Pardubického kraje🙂
Já jsem v pořádku, ale mužský má pomalé spermošky🙂, ale holt už mi je 34 takže i já už nejsem tak stoprocentní než jak před 7lety.
@Julietula tak to mame podobné, já taky zdravotně ok, ale manzelovy spermie jsou pomalejsi. Jinak mě je 26
Tak jsem to obrečela a snad se příště zadaří… Domluvili jsme se s manželem, že vyčerpame pokusy a jdem do Ivf, ještě máme 2pokusy…jeste, že zatím máme 7 lété štěstí…
@Daia budu čekat na info jak pokračuješ dál… Přeji hodně sil
a štěstíčko ![]()
@Julietula já to znám, taky jsem to obrecela když MS dorazila. Děkuju a taky přeju hodně sil
musíme jít dál a příště už to vyjde ![]()
@Julietula držím palce, ať duch sílí, možná se ještě doctu ![]()
Ale zkus manželovi koupit selzink, ja dal a spermio se behem mesice okamzite zlepsilo
ja jdu v utery opet na folikulometrii na 10DC, tak se tesim, chtela bych breznacka, tak snad klapne 2.pokus jako u dcerky ![]()
@Landyška Bohužel přišla MS, ale teď ve středu mám měření folikulu a bude 5pokus🙂, 5ak snad už se budeme radovat.
@Julietula chjo…
Tak to klapne příště
@Daia taky urcite zkuste Selzink ![]()
@Landyška selen zinek manžel užívá, teď jsme k tomu přidali ještě kotvičník tak snad to pomůže. Držím vám holky moc palce, ať vám to oběma vyjde. My máme tento měsíc jen domácí snažení, protože na další konzultaci jdeme až na konci měsíce.
Ahoj holky zkusím i tady napsat
už blaznim. Asi 5 den mě bolí vaječníky. Což mě poboliva až v den ms. Která má přijít za 3 dny. Mám po 2 IUI. U první mě to nebolelo. No tAl jsem zkusila test. Včera sem tam něco viděla ( foto v negativů). Možná se mi to jen zda
no a tak jsem zkoušela i dnes a tam už jde videt lip. Tak nevím. Co si o tom myslite. Jinak píchala jsem ovitrelle. U prvního IUI bylo 8 dco už bílo. ![]()
13 dni. Jinak omlouvám se za anonym. Nikdo od nás nic neví.