Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
29.6.20 13:16

Ahoj holky, já čekám MS koncem týdne a po dovolené máme konečně konzultaci v CAR kde probereme další postup, zkusime asi jeste posledni IUI. @Eliska.Opl u nas je taky problém s pomalejsimi spermiemi a kromě selzinku doporučuju ještě kotvicnik kapky a sáčky folandrol, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.6.20 13:25

@Eliska.Opl ahojky vítám tě tu a přeji hodně štěstí, ať brzy všechny tehulkujem🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.6.20 15:55

Holky moc díky, Selzink už mám objednaný a kontryhel pořídím. A taky moc doufám, že brzo budeme všechny mít to štěstí a radost se zdravýho miminka v bříšku! Hlavně se opatrujte a pevný nervy!! Není to lehký a ta psychika je moc důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.7.20 10:58

Krásný den holky, jak se Vám vede? Moc na Vás myslím ať se podaří co nejdřív! Chtěla jsem se zeptat nemáte zkušenost s Drmkem? Díky a krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.7.20 11:54

@Eliska.Opl ahojky, já se dnes probudila s velkou bolesti podbřišku, trvala půl hodiny i teď bolí, ale je to mnohem víc snesitelne… Nakoupila jsem dnes testy, ale ještě musím do neděle počkat, snad vydržím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.7.20 19:42

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 7.den po prvním IUI s podporou Ovitrelle. Minulý měsíc jsme měli plánovaný styk taky s Ovitrellem, a jaké bylo moje překvapení, když jsem MS dostala už 25 DC (většinou mám tak 32). A teď už mi přijde, jako by na mě lezly příznaky klasického PMS, jako kdybych to postě za pár dní měla dostat.
Doktor říkal, ať si nedělám moc naděje, snažila jsem si je fakt nedělat, i když je to těžký, ale tyhle lítostivé PMS nálady tomu moc nenapomáhaj :nevim:
Chtěla bych se smířit s tím, že to prostě zas nevyšlo, ale dokud tady nebude MS, tak budu zas trochu doufat a o to pak bude to zklamání větší… Asi to tady všechny znáte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.7.20 20:01

@Julietula držím palce!!! to čekání na test je peklo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.7.20 20:23

@Eliska.Opl je to hrozný peklo, ještě když už to je po 5☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.7.20 07:25

@OpportunityNox ahoj, vítám tě tu. Ty pocity znám, mísí se ve mně každý měsíc před MS naděje a strach ze to opět nevyslo. Do toho na sobě pozoruju kdejake píchnutí v podbřišku a kdovíco všechno, že by to mohl být priznak tehu… no je to někdy na palici :zed:. Držím palce ať vám to vyjde, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.7.20 07:44

@OpportunityNox Ahojky, vítám tě tu🙂… Chápu tě, jsme každa na stejné vlně, každý měsíc strach, nervozita, nervy pak pláč, lítost, a pořád dokola, ale musíme věřit, že se štěstí na nás usměje 🙂.. Přeji hodně sil…kdypak máš testovat… Ja minulý měsíc měla bilo na testu po ovi 9den🤔, ale kazda to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.7.20 07:46

@Eliska.Opl Je to strašný peklo, dnes 10den po… A já jen pořád počítám dny😫, kdy můžu testnout, a už zase vím dopředu jak se budu bát na test kouknout co tam vyšlo, chjo pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.7.20 08:25
@Daia píše:
@OpportunityNox ahoj, vítám tě tu. Ty pocity znám, mísí se ve mně každý měsíc před MS naděje a strach ze to opět nevyslo. Do toho na sobě pozoruju kdejake píchnutí v podbřišku a kdovíco všechno, že by to mohl být priznak tehu… no je to někdy na palici :zed:. Držím palce ať vám to vyjde, jak dlouho se snažíte?

Ahoj, no přesně, člověk se pořád pozoruje. tento cyklus ale u mě nějak není co pozorovat, v podbřišku ani na vaječnících téměř žádná „akce“ :D Navíc mám podezření, že jsem měla ovulaci už den před IUI :/ my se snažíme 4 roky a jsou to 3 roky od ZT - od tý doby vůbec, ale vůbec nic :nevim:
Jinak oba zdraví, hormonální profil v pořádku, spg nadprůměrnej. Tak fakt nechápu, proč to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.7.20 08:31
@Julietula píše:
@OpportunityNox Ahojky, vítám tě tu🙂… Chápu tě, jsme každa na stejné vlně, každý měsíc strach, nervozita, nervy pak pláč, lítost, a pořád dokola, ale musíme věřit, že se štěstí na nás usměje 🙂.. Přeji hodně sil…kdypak máš testovat… Ja minulý měsíc měla bilo na testu po ovi 9den🤔, ale kazda to máme jinak…

Ahoj, díky! Já bych měla dělat test až za týden, to bude 14 dní od IUI, jenže při mejch výkyvech toho, kdy přijde MS, si netroufám odhadovat. Podle svý včerejší nálady si spíš myslím, že MS přijde dřív, stejně jako ten minulej cyklus. Jestli on to nedělá ten Ovitrelle :think: protože MS po 25dnech, to jsem neměla snad nikdy. Četla jsem, že ty máš za sebou 5.IUI, držím moc palce, ať už to sakra vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.7.20 08:34

@OpportunityNox ano už 5iui, je to na palici už, pořád dokola zklamání, a teď tomu také moc nevěřím 🤔vzhledem ke stresu který jsem měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.7.20 11:16

Zdravím vás vsechny. Jsem 9 dní po mé první IUI a začínám být už nervorni. Testovat nechci, ale bojím se, že bude zklamani a nevyjde to. Tuším ale, že to stejnak nevyjde ale i přesto doufám v pozitivní výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí