Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holkyyyyyyyyyyyyy HCG 107,7 hurááááááááááááááááááááááááá
![]()
Lullu, ještě se oprvadu ještě může ukázat, koukni na mě, já měla 18 dní od ET HCG jen 26 (to bylo v pondělí) a ještě nic nebylo vidět na UTZ, na kontrolu jdu v úterý, takže uvidíme. To už by mělo být HCG pokud dobře počítám kolem 500 a výš, tak snad nějakou tečku uvidí tam, jak má…
Ripi a Janet to je super, moc blahopřeji
holky dočkaly jste se, teď hlavně žádnou námahu a nechat se rozmazlovat!!!
Lulu dodatečně vše nej k narozkám. A nic nevysazuj!!! Ještě počkej, já měla testovat až 17 den po ET a to jsem měla prodlouženou kultivaci, vědí proč to dělají. Pěkně ten utrouš zase nasaď.
@riperka paráda
![]()
No jestli tam jdeš až v úterý, tak to už vidět bude, protože teď už to bude narůstat rychle
![]()
Ripi no tak to je přímo úžasná bomba, huráááá!!!
Já to říkala, že s tím tvým přístupem to musí klapnout, supeeer! A víš co, to je i ohromná motivace pro mě - i když se teď můj KET zdá být ohrožený, tak já stejně furt věřím / vím, že ten KET příští týden klapne ![]()
Alani a ostatní holky, všem to klapne, já taky nemám ještě vyhráno. Pevně věřím, že to nebude mimoděložko a hlavně že nepotratím… A svůj pozitivní přístup mám pořád, věřila jsem, že jeden bobišek se zahryznul a i přes to silné krvácení (no to, že je to malý hajzlík a vypudil malého brášku to je druhá věc hihihihihi)tam prostě zůstal a je tam a bude dalších teď už 8 měsíců
![]()
Holky, dostali jste nektera MS i pres utros? Ripi, mela jsi prodlouz. kultivaci?, bezva, ze Ti to vyslo!
Lull jasně, já ji měla minulý týden, utrouš jsem brala 3×2 tablety a krvácela jsem hodně silně, ale u mě šlo asi o potrat jednoho embryjka… Ale to ještě nevím, budu vědět až v úterý na UTZ.
@riperka - gratuluju, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
![]()
@Alani - který den máš KET? já jdu v úterý na UTZ sliznice
ripi neboj vse bude tak jak ma! A mimi uz se nepusti. Hcg ti krasne roste tak to nebude mimodelozni neboj! Ted ti poroste 2 az 3 nasobne ob den. Neboj! Vyslo to! Nic jineho si nepripoustej! A nic zleho se nestane!
Terko diky moc, uvidim, budu jeste testovat, i po MS, kdyz dorazi.