Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
14.6.12 07:59

Terko diky moc, uvidim, budu jeste testovat, i po MS, kdyz dorazi.

• Citovat
  • Upravit
992
14.6.12 10:27

Holkyyyyyyyyyyyyy HCG 107,7 hurááááááááááááááááááááááááá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Lullu, ještě se oprvadu ještě může ukázat, koukni na mě, já měla 18 dní od ET HCG jen 26 (to bylo v pondělí) a ještě nic nebylo vidět na UTZ, na kontrolu jdu v úterý, takže uvidíme. To už by mělo být HCG pokud dobře počítám kolem 500 a výš, tak snad nějakou tečku uvidí tam, jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.6.12 10:31

@riperka Gratuluju :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.6.12 10:38

Ripi a Janet to je super, moc blahopřeji :potlesk: :hug: holky dočkaly jste se, teď hlavně žádnou námahu a nechat se rozmazlovat!!!
Lulu dodatečně vše nej k narozkám. A nic nevysazuj!!! Ještě počkej, já měla testovat až 17 den po ET a to jsem měla prodlouženou kultivaci, vědí proč to dělají. Pěkně ten utrouš zase nasaď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.6.12 10:43

ripi super! Krasa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.6.12 10:47

@riperka paráda :dance: :dance: :dance:
No jestli tam jdeš až v úterý, tak to už vidět bude, protože teď už to bude narůstat rychle :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.6.12 10:52

Ripi no tak to je přímo úžasná bomba, huráááá!!! :lol: :dance: Já to říkala, že s tím tvým přístupem to musí klapnout, supeeer! A víš co, to je i ohromná motivace pro mě - i když se teď můj KET zdá být ohrožený, tak já stejně furt věřím / vím, že ten KET příští týden klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.6.12 10:55

alani urco klapne uvidis! Fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
14.6.12 11:01

Ripi-supr, gratuluji :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
992
14.6.12 11:03

Alani a ostatní holky, všem to klapne, já taky nemám ještě vyhráno. Pevně věřím, že to nebude mimoděložko a hlavně že nepotratím… A svůj pozitivní přístup mám pořád, věřila jsem, že jeden bobišek se zahryznul a i přes to silné krvácení (no to, že je to malý hajzlík a vypudil malého brášku to je druhá věc hihihihihi)tam prostě zůstal a je tam a bude dalších teď už 8 měsíců :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
14.6.12 11:03

Holky, dostali jste nektera MS i pres utros? Ripi, mela jsi prodlouz. kultivaci?, bezva, ze Ti to vyslo!

• Citovat
  • Upravit
992
14.6.12 11:14

Lull jasně, já ji měla minulý týden, utrouš jsem brala 3×2 tablety a krvácela jsem hodně silně, ale u mě šlo asi o potrat jednoho embryjka… Ale to ještě nevím, budu vědět až v úterý na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.6.12 11:17

@riperka - gratuluju, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

@Alani - který den máš KET? já jdu v úterý na UTZ sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.6.12 11:21

ripi neboj vse bude tak jak ma! A mimi uz se nepusti. Hcg ti krasne roste tak to nebude mimodelozni neboj! Ted ti poroste 2 az 3 nasobne ob den. Neboj! Vyslo to! Nic jineho si nepripoustej! A nic zleho se nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.6.12 11:24

Mili díky, nepřipouštím, bude vše OK a bude mimísek :-) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie