Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
13.6.12 14:43

ripi super fakt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.6.12 14:44

@riperka - to je super, myslím, že jeden mimís bojuje a nehodlá to vzdát a drží se zuby nehty! mám velkou radost!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.6.12 14:52

Jůůů holky díky. Jinak zítra jdu do Ferťasu, samozřejmě jsem utrouš vysadila, že, no a nafasuju další a za týden na kontrolu. Objednám se na středu nebo čtvrtek. Zítra ale asi sestřičkám řeknu, ať mi vezmou krev. To by neměl být problém, ne??? Co myslíte??? A přikládám ještě jeden, to fotil Peťa, lítá tu s telefonem a fotí ze všech stran…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.6.12 15:08

@riperka to je radosti v chaloupce :-) ten utrouš si neměla vysazovat… no ale stejně ti ho zítra zase pěkně nasadí :-D zítra ještě nic neuvidí, ale myslím že krev ti vezmou určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.6.12 15:13

ripi neboj vemou ti krev mě ji kontrovali tehdy taky dvakrát… a uvidíš jestli už to roste dvojnásobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.6.12 15:20

@riperka - o krev si řekni určitě, ve většině car ji berou bez problémů kdy chceš a držím palce na dvojnásobnou hodnotu!!! jeeeee, já zas budu do zítřka nervozní, jak dopadneš!!! ale věřím, že dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.6.12 15:23

Holky to jsou teda nervíky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.6.12 15:36

market nervíky jsou a budou pořád, herky se tady už těhotní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.6.12 16:00

Holky jestli mi ráno vezmou krev tak to stejně budu zase vědět až v pátek… My to tam tak máme blbě, vozí se to z Ostravy do Olmiku, ale doufám, že když tam zajdu ráno, že ty výsledky v pátek budou… No uvidíme. Zítra na UTZ určo nejdu, až příští týden, objednám se tak na čtvrtek. Nebo raději dříve, kdyby náhodou bylo to mimoděložní. Břicho mě pobolívá pořád, tlaky tam jsou, jinak celkem v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.6.12 16:04

Tak holky, už jsem doma z města a z krve a výsledky jsou pozitivní :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Hcg mám 47, je to super. Ani tomu nemůžu věřit, ale už jsem konečně klidná.. :lol: :lol: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.6.12 16:11

jenet tak to je krásná gratulka, tak to jste s ripi jen kousíček od sebe… no super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.6.12 16:13

@milas Děkuju nemám vůbec žádné příznaky, ale na ty je asi ještě brzo :nevim: :nevim: Po 5letech se nám to konečně splnilo 13bude fakt asi moje šťastny číslo.. :dance: :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.6.12 16:14

Já jsem to říkala… 13tka je nejlepší :palec:
@janetk gratulace veliká, mám z vás holky radost :-)
tak a kdo další? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.6.12 16:20

@marketi Pořád jsem z toho v šoku i manža na mě čuměl jak péro z gauča… :mrgreen: :lol: :mrgreen: Asi mu to pořád nedochází..Mám zavařovat maso, tak se nabídl sám :think: že to udělá ať si jdu lehnout :hug: Teď budu ze sebe dělat nemohoucího ať se o mě pěkně stará :jazyk: pak to bude potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.6.12 16:22

@janetk. paráda!! mám radost!!! gratuluju!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie