Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riperka to je zajímavý, no třeba se ještě ukáže
uvidíš, na krev máš tedy volat až zítra jo? to je doba u nás ti ráno vezmou krev a odpoledne už jsou výsledky… A co test, ten je pořád pozitivní, nebo už jsi nedělala? Štamprdle nevadí
jen si ulev, je to potřeba… já si zase popíjím pivečko ![]()
Marketi, od pátku jsem test nedělala.. Takže počkám zítra na tu krev. Oni to totiž vozí do Olomouce (od nás z Ostravy) tak proto to tak trvá.....
@riperka aha, tak to máte na prd no
tak to jsem teda zvědavá…mě se mímísek ukázal po týdnu…a to kdo ví, jak dlouho jsem byla těhu… takže nestrácíme naději
kdyby bylo mimoděložní tak by už taky třeba něco viděl na utz…
ahojky
teda holky takže žádné pozitivní zprávy,ach jo Ripi,Luci držte se,posílám velikánské obětí
![]()
Ahoj holky RIPI to už je na palici,pořád na něco jen čekat
Já pořád špiním,ale už to ani neřeším
Test je pozitivní,tak to mě vždy uklidní..
Už se těším na pátek,co mě řeknou.Akorát to mám na půl 1 a jestli mě vezmou krev tak pozdě,tak doufám že se výsledek nedozvím až v pondělí
To by mě kleplo..
Janet, skoč si na krev už ve čtvrtek a máš klid
Zdend, díky za podporu ![]()
Janet, tak si dojdi normálně někam do laborky na krev jako samoplátce, stojí to snad nějaké dvě tři stovky, ne? Ale zase mít ten klid, to za to podle mě stojí
Přes víkend by se mi teda taky čekat nechtělo…
Holky já to vadržím
na UTZ už by mělo být něco i vidět,tak snad mají pravdu a já to budu vědět už v pátek
![]()
Ahoj
lulllu a ostatní kdo jste ted byl v poslední době na IUI. Je tu někdo? CHtěla bych slyšet jak se máte a co je nového? Jestli jste už některá testovala?
Jinak těm co se to ted nepovedlo posílám velké objetí
a hodně sil a energie do dalšího snažení. Holky musí to přeci jednou vyjít. ![]()
Holky já si na tu krev asi zítra skočím překecaly jste mě,
co tam mám říct?A za jak dlouho jsou výsledky z laborky?
@janetk já když jsem tam byla, tak jsem řekla že bych chtěla těhotenský test z krve jako samoplátce a bylo. Zaplatila jsem 200,– a po obědě jsem si volala na výsledky…
No už to de konečně..MARKETI já tam zítra asi zajedu ať mám pokoj…Děkuju ![]()
Jj jak říká Market, já zase řekla že chci zjistit hladinu HCG jako samoplátce ![]()