Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
12.6.12 09:54

@riperka to je zajímavý, no třeba se ještě ukáže :-) uvidíš, na krev máš tedy volat až zítra jo? to je doba u nás ti ráno vezmou krev a odpoledne už jsou výsledky… A co test, ten je pořád pozitivní, nebo už jsi nedělala? Štamprdle nevadí :-) jen si ulev, je to potřeba… já si zase popíjím pivečko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.6.12 10:00

Marketi, od pátku jsem test nedělala.. Takže počkám zítra na tu krev. Oni to totiž vozí do Olomouce (od nás z Ostravy) tak proto to tak trvá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
12.6.12 10:06

@riperka aha, tak to máte na prd no :-( tak to jsem teda zvědavá…mě se mímísek ukázal po týdnu…a to kdo ví, jak dlouho jsem byla těhu… takže nestrácíme naději :-) kdyby bylo mimoděložní tak by už taky třeba něco viděl na utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
12.6.12 10:06

ahojky :mavam: teda holky takže žádné pozitivní zprávy,ach jo Ripi,Luci držte se,posílám velikánské obětí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
404
12.6.12 10:22

Ahoj holky RIPI to už je na palici,pořád na něco jen čekat :zed: :zed: Já pořád špiním,ale už to ani neřeším :! Test je pozitivní,tak to mě vždy uklidní.. :hug: Už se těším na pátek,co mě řeknou.Akorát to mám na půl 1 a jestli mě vezmou krev tak pozdě,tak doufám že se výsledek nedozvím až v pondělí :cert: :cert: To by mě kleplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.6.12 10:28

Janet, skoč si na krev už ve čtvrtek a máš klid :-) Zdend, díky za podporu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.6.12 10:31

ripi drzim vse co mam a jsem nervozni do zitrka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.6.12 10:34

Janet, tak si dojdi normálně někam do laborky na krev jako samoplátce, stojí to snad nějaké dvě tři stovky, ne? Ale zase mít ten klid, to za to podle mě stojí :-) Přes víkend by se mi teda taky čekat nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.6.12 10:40

Holky já to vadržím ;) na UTZ už by mělo být něco i vidět,tak snad mají pravdu a já to budu vědět už v pátek :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.6.12 11:12

Ahoj :mavam: lulllu a ostatní kdo jste ted byl v poslední době na IUI. Je tu někdo? CHtěla bych slyšet jak se máte a co je nového? Jestli jste už některá testovala?
Jinak těm co se to ted nepovedlo posílám velké objetí :hug: a hodně sil a energie do dalšího snažení. Holky musí to přeci jednou vyjít. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.6.12 11:42

Holky já si na tu krev asi zítra skočím překecaly jste mě, ;) co tam mám říct?A za jak dlouho jsou výsledky z laborky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
12.6.12 11:49

@janetk já když jsem tam byla, tak jsem řekla že bych chtěla těhotenský test z krve jako samoplátce a bylo. Zaplatila jsem 200,– a po obědě jsem si volala na výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.6.12 12:19

Mě se to nějak seká :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.6.12 12:20

No už to de konečně..MARKETI já tam zítra asi zajedu ať mám pokoj…Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.6.12 12:45

Jj jak říká Market, já zase řekla že chci zjistit hladinu HCG jako samoplátce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí