Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Terko, jeste nevim, jeste je brzo na test, v patek bude 14 den po iui, tak uvidime…
@janetk já bych to teda taky tuplem nevydržela
vždyť ve finále co jsou 2 stovky že… ![]()
@lulllu píše:
Ahoj Terko, jeste nevim, jeste je brzo na test, v patek bude 14 den po iui, tak uvidime…
Já budu 14DPO v neděli a taky uvidím jak testnu. Tak ti držím palce ![]()
Holky TerkaBaterka a Lulllu držím palečky
14DPO by už mohlo být něco vidět… Já jsem měla vždy ještě 10DPO v těle pregnil, takže slabě poz. test. po 14dnech už by tam být neměl…
Terko, taky Ti drzim palce, at Ti to vyjde
Marketi diky
Ja jsem si pichala Ovitrelle a 7 den po pichnuti jsem ho v sobe uz NEMELA, docela jsem byla prekvapena. Kdyz to tentokrat nevyjde, tak se z toho nezblaznim ![]()
Díky lulllu a Marketi za podporu. lulllu a ty si teda testovala abys věděla kdy v tobě ještě ta látka je? Máš nějaké příznaky? Taky se bojím, že to nevyšlo.
Lulllu vidíš jaký jsem tele
já píchala taky ovitrelle ale ještě 10 den tam byl no ![]()
Holky vůbec na to nemyslete a když tak pozitivně. Buď to vyjde a bude to super, nebo to nevyjde a bude další pokus a nebo dáte pauzu a budete na tom jako já
Ve všem hledat jen to pozitivní ![]()
@marketi A jak ty jsi to měla? Zkoušeli jste IUI, IVF a nakonec se podařilo přirozeně? Já se snažím na to nemyslet, nesledovat se, nepozorovat nějaké příznaky, které třeba vůbec nejsou, ale moc si přeju být už taky těhulka. ![]()
Terko-ano, testovala jsem, jetli to jeste mam v sobe ten hCG. Priznaky nemam, akorat od soboty me obcas poboliva deloha, nejhorsi to bylo v nedeli, jako pri zacinajici mentruaci, prvni co me napadlo, ze to jsou menstruacni poslicci i kdyz dost brzo, termin MS je tento patek, sobota. No Terko, nezblaznim se, kdyz to nevyjde, pujdu pak do IVF. Snazime se relativne kratkou dobu.
Terko, nejhorsi je se furt pozorovat. Ja jsem to delala od prvniho snazeni a po kazde jsem mela to ci ono. Ted me akorat poboliva deloha-obcas, ale to pripisuji blizici se MS i kdyz ta bolest byla v nedeli odpoledne dost neprijemna, no uplne jako tesne pred MS. Jak bude, tak bude, uz jsem unavena z toho pozorovani. Tak se Terko drz a klid je Ti teprve 28, pokud si spravne pamatuji, mne bude zitra uz 32
mam uz vic naspech
@TerkaBaterka měla jsem vysazenou antikoncepci 4roky a nic. po svatbě jsme se rozhodli jít do Caru. Já jsem měla ovulku normální, folíky a sliznice rostli normálně a manža hodně špatný spermio. Řekli nám že spontání oplodnění není možné, tak jsme šli do IUI. byla jsem na tom dvakrát, ale nedělalo mi to dobře a v prosinci se mi do třetího IUI jít nechtělo, nechtěla jsem si kazit vánoce, tak jsme to nechali, úplně jsem vše vypustila, začala plánovat jak si teda budeme užívat a v lednu to přišlo samo
teď čekáme dvojčátka a spontáně… Manžel bral vitamíny, tak se mu to asi potom zlepšilo a bylo to ![]()
@lulllu píše:
Terko, nejhorsi je se furt pozorovat. Ja jsem to delala od prvniho snazeni a po kazde jsem mela to ci ono. Ted me akorat poboliva deloha-obcas, ale to pripisuji blizici se MS i kdyz ta bolest byla v nedeli odpoledne dost neprijemna, no uplne jako tesne pred MS. Jak bude, tak bude, uz jsem unavena z toho pozorovani. Tak se Terko drz a klid je Ti teprve 28, pokud si spravne pamatuji, mne bude zitra uz 32mam uz vic naspech
Dělala jsem to samé.. od začátku snažení jsem se pozorovala a spoustu příznaků si vsugerovala. Ted to nedělám, jsem víc v klidu a prostě uvidím, stejně s tím nic neudělám. Tu bolest co popisuješ na MS mívám taky, ale jen slabounkou, až jsem si říkala že je to blbost, MS bych měla mít až někdy příští týden.. mám nepravidelné cykly tak sama nevím. JJ vzpomínáš si správně
Chápu… věk jde proti nám. Věřím, že se nám zadařilo ![]()
@marketi Tak to je hustý! Čekat dvojčátka a přirozeně přes původně špatné spermio, tak to je teda fakt něco! Zázraky se stávají a ne že ne! Držím palce aby se vše dobře vyvíjelo a měla jsi krásné zdravé holčičky ![]()
Mě zjistili v Gennetu endometriozu, manželovi původně taky špatné spermio, ale vitamíny se to hodně zlepšilo a ted má normospermie. Byla jsem na hydrolaparoskopii, vejcovody jsou průchodné, drobné srůsty mi odstranili a upozornili, že díky endošce hrozí mimoděložní a doporučili IVF. Ale my chtěli zkusit IUI. Takže ted mám za sebou 1. pokus a výsledek snad ted o víkendu uvidíme. Když to nevyjde, musíme nějak vymyslet jak dál, protože ačkoliv jsme měli jít další cyklus zase do IUI manžel tady začátkem července nebude a tak asi jeden měsíc zase necháme přirozeně, pokud tedy bude kdy se pomilovat.. a pak asi zase IUI. Snáším to zatím dobře, tak proč ne ![]()
jasné Janet zítra si tam skoč,bude to lepší hlavně pro tvůj klid,bo takhle by si pořád jen nervozně přemýšlela a to mimískovi nedělá dobře