Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
10.6.12 19:13

Lil super, už se ti to krátí :-))) Zítra dám vědět, co to zase bylo.. Ach jo, všechno si to musím vyžrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.6.12 19:27

ripi bude dobre uvidis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.6.12 19:40

Já vím Mili, bude vše v poho, a mimi budeme mít všechny :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.6.12 19:46

ripi jasne vsichni budeme mit miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
10.6.12 19:47

No Ripi, ty nas ale napinas :) Nakonec tam bude velky bojovnik. Mne od soboty boli deloha, obavam se, ze mrcha v patek dorazi…

• Citovat
  • Upravit
36771
10.6.12 19:51

lulu tak deloha muze bolet k vuli ms a taky k vuli roztahovani a pripravy na mimi. Porad drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
10.6.12 20:32

Janet, také potichounku gratuluju! Takovou zprávičku tady už holky potřebovaly slyšet, aby je to nakoplo k dalšímu snažení. Moc držím pěstičky na krev, ale vidím to dobře, dvě krásné čárky.

Ripi, tak to je superky, že jsou testíky stále pozitivní a druhá čárka dokonce sílí! Uvidíš, že se tam alespoň jedno mimi zakouslo! Moc na tebe budu myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.6.12 08:12

Holky, tak fakt nevím, zase jsem po ránu zašpinila… To jsem teda zvědavá, co mi dneska řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.6.12 08:31

ripi spineni je tehu, jsem zvedava co ti povi vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.6.12 08:40

Mili, no mi to ani nemluv, taky jsem zvědavá, ve 12 jedu z práce domů, umýt se, pro sukýnku a fičím do Polanky, takže kolem druhé třetí pak napíšu, co mi řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.6.12 09:40

Ahoj holky, téda, člověk je na víkend pryč a tady mezitím takové novinky :-D Janet, moc gratuluju, mám z tebe radost! :dance: Já ti to říkala, že to špinění vůbec nemusí znamenat nic zlého - tak už jen držím palce, aby i z krve bylo vše jasné a čárka jen sílila! :palec:

Ripi, tebe mě teda hlava nebere, čárka sílí, jo? No jako zní to dobře, moc na tebe myslím, to by bylo naprosto úžasný, kdyby to fakt nakonec přes všechny tyhle nahoru-dolu zvraty vyšlo!!!! :mrgreen: Nic bych si nepřála víc… :hug:

Mě holky dnes čeká UTZ, jsem 10 DC, včera jsem dopapala Estrofem a Prednison, dnes zatím nic, protože mi došly, takže jsem zvědavá, zda vyfásnu další balení… Co je ale zvláštní, že od pátečního odpoledne jsem špinila, dnes už to zase myslím ustalo, ale měla jsem i pocity jako před MS - no čert aby se v tom vyznal, fakt… Napadají mě různá vysvětlení - 1. rozhození těla tím posouváním MS, 2. roste hodně sliznice, tak špiním nebo 3. tělo se zbláznilo a ovuluje a při tom špiní (to mi přijde nejméně pravděpodobné).

No tak držte palce, za půl hoďky jedu, pak dám vědět :-) Každopádně příští týden jdu na ET, kdyby hrom bil, přece v tom nenechám Lili samotnou!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.6.12 09:43

Alani, nebo jsi těhu hihihi :-) Tak hodně štěstíčka a pak taky hned napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.6.12 10:07

Ty brďo, Ripi, tak to by bylo překvapení století, kdybych byla za této situace těhu :lol: :lol: :lol: Když si vybavím, jak ty mrchy folikuly vůbec nerostly, a pak tu nechutnou bolestivou mrchu minulý víkend - hele to tam nevidím, to by se asi musela točit země obráceně :lol: Hele ale jako jo, napadlo mě to, to jako né že né, ale test jsem si nedělala, když tam stejně jedu na UTZ… No ale fťypný by to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.6.12 10:09

@Alani - ahooooj, brala bych možnost 2 a 3, myslím, ež ty jsou nejvíce pravděpodobné … já jsem na nervy, normálně mám krátkou MS a teď už 4. den a neuistává! mám strach, že ta kombinace heparinu a estrogfemu není ideální …

alani nevíš, co se stane, když jsem zapomněla estrofem doma? můžu si vzít večer 2???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.6.12 10:20

Hele Alani, mě te fťyp :-) připadá jako nejlepší řešení hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie