Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,tak já pořád špiním,není to ani špinění
ale spíš takovej růžovej výtok
snad to bude dobrý
Ja mam zase typicke priznaky jako tyden pred mrchou, tak bych se hodne divila //
Je to trapné o tom psát,ale asi s tím máme zkušenosti každá
To špinění je uplně lehce nahnědlé a občas mám na slipovce i kousek hlenu tmavě hnědého
do pondělí to vydržím,pak zkusím test a uvidíme.Pak budu chytřejší ![]()
ahojky
taky je u Vás tak děsně hnusně
můj zase jel k rodičům pomáhat na barák a já se tady nudím jako prase
včera sem to mimískovi hned vyprala a dnes vyžehlila a přitom myslela na Vás
moc Vám Všem přeji,aby se zadařilo co nejdříve a i Vy ste se mohli kochat nakupováním a přípravami pro mimísky
![]()
zdend diky moc a odpocivej, uzivej si tehu
Taky doufame, ze se toho brzy dockame
janetk ja si myslim, ze je to nidace a mrchu je dost brzo, nevim teda ale jaka je delka tve lutealni faze.
@lulllu píše:
janetk ja si myslim, ze je to nidace a mrchu je dost brzo, nevim teda ale jaka je delka tve lutealni faze.
Díky té stimulaci to mám posunuto o dost a zavádím utroš,takže bych to ani dostat neměla
Ale jinak jsem to měla podle kalendáře dostat 5.6..No uvidíme co z toho bude
Janet, to ze beres utros neni zaruka ze ms nedostanes, nektere ji dostanou i pres utros.
lulu ja ms dostanu az po vysazeni utrouse.
janet urco jsi tehulka.
jo jo Janet já to vidím tak nějak podobně jako Mili a už se nemůžu dočkat tvého testíku
jinak se nám narodilo tohle ptačí miminko
![]()
Zdend, co to je za ptáčka, to je kuřátko
? Já jsem nikdy takhle malé ptáčátko neviděla…
Mili-matka priroda si umi s nama pohravat…Mili ja jsem pred iui taky pichala Puregon 13 dnu 75 a 50 jednotek a snasela jsem to uplne v poho. Ja mam ted priznaky jako obvykle tyden pred mrchou
Pobolivaji me vajecniky, jednou levy a pak pravy a obcas citim tlak v deloze. No nic no. Cetla jsem ted na jinych diskusich jak u jinych holek vyslo hned 1.iui, dokonce i u tech, ktere bez leku nemeli vubec ovulaci. No aby se v tom pes vyznal…Nam to doma neslo i s ovulkou…