Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
9.6.12 08:58

Mili-matka priroda si umi s nama pohravat…Mili ja jsem pred iui taky pichala Puregon 13 dnu 75 a 50 jednotek a snasela jsem to uplne v poho. Ja mam ted priznaky jako obvykle tyden pred mrchou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Pobolivaji me vajecniky, jednou levy a pak pravy a obcas citim tlak v deloze. No nic no. Cetla jsem ted na jinych diskusich jak u jinych holek vyslo hned 1.iui, dokonce i u tech, ktere bez leku nemeli vubec ovulaci. No aby se v tom pes vyznal…Nam to doma neslo i s ovulkou…

• Citovat
  • Upravit
404
9.6.12 10:04

Ahoj holky,tak já pořád špiním,není to ani špinění :? ale spíš takovej růžovej výtok :nevim: snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 10:06

janet- a kolikaty jsi den po ET?

• Citovat
  • Upravit
404
9.6.12 10:28
@lulllu píše:
janet- a kolikaty jsi den po ET?

Dnes 10den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 10:29

Janet-klid, to muze byt nidace, byva 5-12 den 8)

• Citovat
  • Upravit
lulllu
9.6.12 10:33

Ja mam zase typicke priznaky jako tyden pred mrchou, tak bych se hodne divila //

• Citovat
  • Upravit
404
9.6.12 13:42

Je to trapné o tom psát,ale asi s tím máme zkušenosti každá :! To špinění je uplně lehce nahnědlé a občas mám na slipovce i kousek hlenu tmavě hnědého :think: do pondělí to vydržím,pak zkusím test a uvidíme.Pak budu chytřejší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
9.6.12 13:48

ahojky :mavam: taky je u Vás tak děsně hnusně :cert: můj zase jel k rodičům pomáhat na barák a já se tady nudím jako prase :cert: včera sem to mimískovi hned vyprala a dnes vyžehlila a přitom myslela na Vás :hug: moc Vám Všem přeji,aby se zadařilo co nejdříve a i Vy ste se mohli kochat nakupováním a přípravami pro mimísky :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
9.6.12 18:04

zdend diky moc a odpocivej, uzivej si tehu :) Taky doufame, ze se toho brzy dockame

• Citovat
  • Upravit
lulllu
9.6.12 18:05

janetk ja si myslim, ze je to nidace a mrchu je dost brzo, nevim teda ale jaka je delka tve lutealni faze.

• Citovat
  • Upravit
404
9.6.12 18:36
@lulllu píše:
janetk ja si myslim, ze je to nidace a mrchu je dost brzo, nevim teda ale jaka je delka tve lutealni faze.

Díky té stimulaci to mám posunuto o dost a zavádím utroš,takže bych to ani dostat neměla :think: Ale jinak jsem to měla podle kalendáře dostat 5.6..No uvidíme co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 19:51

Janet, to ze beres utros neni zaruka ze ms nedostanes, nektere ji dostanou i pres utros.

• Citovat
  • Upravit
36771
9.6.12 20:21

lulu ja ms dostanu az po vysazeni utrouse.
janet urco jsi tehulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
9.6.12 21:46

jo jo Janet já to vidím tak nějak podobně jako Mili a už se nemůžu dočkat tvého testíku :hug: :hug: jinak se nám narodilo tohle ptačí miminko :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15418
9.6.12 21:56

Zdend, co to je za ptáčka, to je kuřátko :-)? Já jsem nikdy takhle malé ptáčátko neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí