Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
je @nykle děkuji, že jsi seozvala, tak koukám, že 3 by i sly … no tak uvidíme … koukám už toho máš hodně zasebou, ale teď jsou i mražáčci, tak to snad musí klapnou!!!!! držím moc moc moc palečky!!!
lili a taky zalezi kolik bude zdravych po rozmrazeni. Nektere nemusi prezit.
Mili, já často lítala na záchod a vaječníky mě bolely, ale já to přičítala cystě.
ivi u me to je to same! Fakt, taky si myslim ze mi to muze delat cysta. No uvidime dnes jsem 32 dc.
holky tak ja mam silnou a k tomu bolestivou ms. No hruza, ale rijen to jisti!
Mili, to mě mrzí, tak jsi vyloženě následovala mě. Jinak já teda doufám, že by se to mohlo třeba povést přirozeně, tak uvidíme. A to, že se to nechytlo, jak píše Alani, to může být spoustu důvodů, Určitě si nechám udělat imunologii, třeba je chudáčky vypuzuju. Tak, mě konečně krvácení skončilo, no holky, můžu říct, že jsem měla bolesti jako prase a žádné to nepřeju. Takový malý potrat, no, v jednu chvíli jsem myslela, že budeme volat rychlou. Myslela jsem že chcípnu (pardon za ty výrazy ale tak nějak to bylo)..... I když krvácení skončilo, tak mě stejně všude píchá, tlaky a spol… No tak uvidíme, co mi řeknou v pondělí. Doufám, že tam něco nezůstalo a vyčistila jsem se přirozeně
Holky DO BOJEEEEEEEEE
![]()
ripi my mame ale udelanou imunologii, no ne? Nebo myslis hloubkovou? Me budou delat jen hp a pak se uvidi. No.
Ahoj Holky, jsem tyden po iui a od vcera mam bolest v levem vajicniku-kde byl folikl, nevite, co to muze byt? Jakoby tam byla cysta nebo co. ale zaclo to teprve vcera.
MILI-to je mi lito, ale brzo budes tehu jako RIPI
A jak to tedy je s tim poctem embryi? Muzete i na zacatku IVF zavest teda 3 nebo jenom 2? Zacinam mit pocit, ze to zavisi od CARu.
Lul, já těhotná byla ale už nejsem, všechno to šlo ven… A Mili, já imunulogii určitě udělanou nemám… Nedělají to automaticky.. A Lul, ta bolest je normální, bylo to nastimulované, neboj to přejde…
Ripi-vim, cetla jsem, ale povede se to priste, jak jsem psala vcera, povede se vam to prirozene, jak jsi ted nastimulovana.
ripi to imuno delali z krve, ja mam genetiku, imuno, stitku, neco na slane deti, a taky srazlivost krve, vse nam to delali na pohovoru vis?
Čau holky,
jak tak koukám, tak tento měsíc jsou nějaké erupce na slunci - se kterou holkou se bavím, ta měla teď přímo šílenou MS. Já to dostala v sobotu a až do pondělka mi nebylo dobře, kámoška to dostala v pátek a taky psala, že normálně to spraví 1 Ibalgin, ale teď prý hrůza a děs, jak je jí blbě a PMS prý také stál za to. No a teď píše Mili, jak jí přišla ultra bolestivá mrcha. Jestli to není tím pošahaným počasím??? ![]()
Ripi, moc bych ti přála, aby ti to nastimulování zafungovalo a abys nedopadla jak já
Mně totiž folikuly teď v tom cyklu po IVF vůbec nedozrály, mrchy zaostalé, a já se tak těšila, když pan doktor říkal, že mnoho žen otěhotní následující cyklus po IVF, protože jsou z toho nastimulované. No, tak já mám zase něco extra, prostě ty potvory vaječníky si vůbec z mozku nevzaly tu informaci, že by měly makat a nafukovat folikuly. Lenoši!!!! ![]()
Jo a Lullu, to píchání může znamenat cokoliv - za prvé ty vaječníky dostaly stimulací do těla, takže teď nečekej, že se budou chovat „normálně“, za druhé se to může být zahnizďování a za třetí to může být cysta (např. mně a Ivče se po IUI vytvořila a Mili myslím také nějakou potvůrku měla). Takže jestli můžu doporučit, tak píchání ber jako nutnou součást IUI a pokud možno se ho nijak nelekej, ono to buď zas přejde anebo v lepším případě nepřejde a za chvíli tě bude hezky kopat ![]()
Jo holky ještě něco - dnes jsem si byla na magistrátě vyzvednout novou občanku a pas a už jsem oficiálně VDANÁ, PŘEJMENOVANÁ a PŘESTĚHOVANÁ na nové trvalé bydliště k manželovi ![]()
Ahoj holky,tak já pořád špiním,ale uplně malinko,zatím
Snad z toho nebude MS
Je to uplně růžovej výtok