Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
6.6.12 17:42

@milas A kdypak budeme něco vědět :?: :?: :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.6.12 17:49

market skusim počkat dpo neděle a nebo do příštího pátku :-) ani se mi nechce testit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.6.12 17:51

market bylo by to zvláštní překvápko
poprvé dozrály folík z pravé strany, poprvé dozrály a poraskly sám od sebe, a kdo ví jestli tam mám průchodný vejcovod? jelikož ten před rokem byl kolem něho odstaněny srůst a zprůchodněn ale kdo ví, s pravou stranou jsm měla komplikce po slepáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.6.12 17:55

MILI to by bylo super kdyby to vyšlo bez IVF,taky bych si to přála ;) ale já věřím že to vyšlo.Můj mě říká neupínej se na to tak,pak budeš zbytečně zklamaná :? tak mu říkám věřit,to je to jediný co nám zbývá a zklamaná budu vždy když to nevyjde,to je snad pochopitelnz ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.6.12 17:58

@milas příroda je mocná čarodějka a hodně si snámi hraje. Nám taky říkali že nemáme šanci, protože Mirďas měl hooodně špatný spermio, skoro už na hranici neplodnosti a podívej :lol:
Teda ty jsi ale držák, to já bych to takhle dlouho nevydržela :oops: Obdivuji tě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.6.12 18:00

@janetk máš pravdu že věřit a doufat, to je to jediné co nám zbývá, ale vážně se na to tolik neupínej, je to pak čímdál horší…ale už se těším až budeš mít ten den D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.6.12 18:12

MARKETI neboj vše beru s rezervou,ale samozřejmě jsem optimista :pankac: věřím že to vyjde,ale uplně uvnitř mě je tam ten strach,který mě hlodá,že to nevyšlo :pocitac: ale pořád věřím…Ještě do pondělí si to musím užít,pak se ukáže buď budem bojovat dál a nebo sebou fláknu radostí na zem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.6.12 18:25

@janetk no to sebou raději moc neflákej! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.6.12 18:34
@marketi píše:
@milas příroda je mocná čarodějka a hodně si snámi hraje. Nám taky říkali že nemáme šanci, protože Mirďas měl hooodně špatný spermio, skoro už na hranici neplodnosti a podívej :lol:
Teda ty jsi ale držák, to já bych to takhle dlouho nevydržela :oops: Obdivuji tě :palec:

No ja když si udělal test tak vždy tam byla jen jedna čárka tak prostě čekám víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
6.6.12 18:37

Market no vidíš jaká si šikulka :potlesk: já ty testy měla taky negativní,prý jsou rozhodující první dva odběry a ty sem naštěstí zvládla ;) Mili teda ty nás zase napínáš do poslední minuty :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36771
6.6.12 19:24

zdend staci ze mi je mizerne, rano jsem nemohla spat uz pred 6, furt jsem se budila, pak hnusna krec v lytku, pak misto zacpy ritka stolice, pak jemne bolesti zaludku. Pak mi zmizlo akne z obliceje, a obcas tlaky v podbrisku a pak bolesti celkovych prsou, pekne si se mnou telo hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
6.6.12 21:10

Ripi, tak vidíš, pořád je naděje, zvlášť, když je testík negativní. Kdy půjdeš na tu krev?

Mili, teda ty nás zase napínáš, viď :-)? Jsem už z toho tvého těla jelen, jestli tohle nebude těhu, tak už opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.6.12 21:20

ivi to i ja nechapu vubec vlastni telo, takze nevim. Pokud ms nedorazi do nedele tak to bude divne. Pokud nedorazi ani pristi patek tak to uz bude kdo vi co. V prosinci mi cysta praskla 40 dc. A testit se mi zatim fakt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.6.12 10:52

Ahoj holky,tak dnes 8den po ET a je mě fajn?Dnes mě zase pro změno píchá na pravé straně :roll: a to se mi ještě nestalo,protože pravou stranu nemám průchozí. :nevim: No uvidíme co z toho vznikne,test dělat nebudu možná až v to ponděkí a to si ještě rozmyslím. :think: Možná to nechám až na ten pátek na kontrolu z krve,ale asi to nevydržím.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.6.12 10:53

Holky a z té krve vám to řeknou kdy?Hned ten den? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie