Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
market skusim počkat dpo neděle a nebo do příštího pátku
ani se mi nechce testit
market bylo by to zvláštní překvápko
poprvé dozrály folík z pravé strany, poprvé dozrály a poraskly sám od sebe, a kdo ví jestli tam mám průchodný vejcovod? jelikož ten před rokem byl kolem něho odstaněny srůst a zprůchodněn ale kdo ví, s pravou stranou jsm měla komplikce po slepáku
MILI to by bylo super kdyby to vyšlo bez IVF,taky bych si to přála
ale já věřím že to vyšlo.Můj mě říká neupínej se na to tak,pak budeš zbytečně zklamaná
tak mu říkám věřit,to je to jediný co nám zbývá a zklamaná budu vždy když to nevyjde,to je snad pochopitelnz ne? ![]()
@milas příroda je mocná čarodějka a hodně si snámi hraje. Nám taky říkali že nemáme šanci, protože Mirďas měl hooodně špatný spermio, skoro už na hranici neplodnosti a podívej ![]()
Teda ty jsi ale držák, to já bych to takhle dlouho nevydržela
Obdivuji tě ![]()
@janetk máš pravdu že věřit a doufat, to je to jediné co nám zbývá, ale vážně se na to tolik neupínej, je to pak čímdál horší…ale už se těším až budeš mít ten den D ![]()
MARKETI neboj vše beru s rezervou,ale samozřejmě jsem optimista
věřím že to vyjde,ale uplně uvnitř mě je tam ten strach,který mě hlodá,že to nevyšlo
ale pořád věřím…Ještě do pondělí si to musím užít,pak se ukáže buď budem bojovat dál a nebo sebou fláknu radostí na zem
![]()
@marketi píše:
@milas příroda je mocná čarodějka a hodně si snámi hraje. Nám taky říkali že nemáme šanci, protože Mirďas měl hooodně špatný spermio, skoro už na hranici neplodnosti a podívej
Teda ty jsi ale držák, to já bych to takhle dlouho nevydrželaObdivuji tě
No ja když si udělal test tak vždy tam byla jen jedna čárka tak prostě čekám víš…
Market no vidíš jaká si šikulka
já ty testy měla taky negativní,prý jsou rozhodující první dva odběry a ty sem naštěstí zvládla
Mili teda ty nás zase napínáš do poslední minuty
![]()
zdend staci ze mi je mizerne, rano jsem nemohla spat uz pred 6, furt jsem se budila, pak hnusna krec v lytku, pak misto zacpy ritka stolice, pak jemne bolesti zaludku. Pak mi zmizlo akne z obliceje, a obcas tlaky v podbrisku a pak bolesti celkovych prsou, pekne si se mnou telo hraje.
Ripi, tak vidíš, pořád je naděje, zvlášť, když je testík negativní. Kdy půjdeš na tu krev?
Mili, teda ty nás zase napínáš, viď
? Jsem už z toho tvého těla jelen, jestli tohle nebude těhu, tak už opravdu nevím.
ivi to i ja nechapu vubec vlastni telo, takze nevim. Pokud ms nedorazi do nedele tak to bude divne. Pokud nedorazi ani pristi patek tak to uz bude kdo vi co. V prosinci mi cysta praskla 40 dc. A testit se mi zatim fakt nechce.
Ahoj holky,tak dnes 8den po ET a je mě fajn?Dnes mě zase pro změno píchá na pravé straně
a to se mi ještě nestalo,protože pravou stranu nemám průchozí.
No uvidíme co z toho vznikne,test dělat nebudu možná až v to ponděkí a to si ještě rozmyslím.
Možná to nechám až na ten pátek na kontrolu z krve,ale asi to nevydržím.. ![]()