Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.
Tak předem bych chtěla dodatečně popřát Ripi k narozeninám a popřát hodně síli a hlavně neztrácej naději, ono to přijde až to nebudeš čekat neboj ![]()
Ivčo tobě moc gratuluji ke screenigu, bylo jisté že vše dopadne tak jak má.
A všem ostatním přeji hodně štěstíčka k dalším //.
Jinak my byli včera na vyšetření a na ultrazvuku a vše dopadlo v pořádku ![]()
Opět mi byli potvrzeny holky
Jinak už mají nějakých 30cm a váží 700g každá ![]()
Když jsem si stoupla na váhu, tak tam bylo 60kg
takže už 17kg nahoře ![]()
Na další kontrolu a ultrazvuk jdeme za 3týdny.
Zítra ráno nás čeká ten test na cukrovku, tak jsem zvědavá. Doufám že to zvládneme a pak si za to půjdeme koupit něco pěkného do města ![]()
Jinak za víkend jsem stihla vyprat a vyžehlit 4pračky a je to celkem 126ks.
Teď tam mám ještě na dvě pračky a bude to vše ![]()
Lulu, asi jak kde, je fakt, že se někde laparka dělá. Mě ji u nás nikdo nenabízel, já teda o ni ani nestála, ale vím, že některé holky na ní byli. Jste na začátku, tak zkusíte IUI a uvidíte. Ty jsi něčím stimulovala? Už si to nepamatuju. Ono pokud stimuluješ, tak bych asi nepřerušovala a kdyby to náhodou nevyšlo, tak zkusila hned druhý pokus. Ono při druhém pokusu bude to tělo zase víc nastimulované. Mě se dvakrát zadařilo po druhé stimulaci, takže tomu docela věřím. Každopádně držím pěsti!
Markét, to je superky, že ultrazvuk dopadl na jedničku, taky moc gratuluju! A nachystané to máš krásně, jsi šikulka!
Ivci, stimulovala jsem Puregonem, ale nizke davky 13 dnu a pak ovitrelle. Dekuji
Preji taky hodne stesti hlavne zdrave deti
Marketi, drzim palce, at vsechno dobre dopadne
mas to krasne pripravene. Jeste me holky napadla jedna vec: Urco jste brali po iui nebo ivf utrogestan. mentruaci jste dostali az po te, co jste ho vysadili? Dekuji
Lulu, každý to má trošku jinak. Někomu menses dorazí i přes Utrogestan, někomu až po vysazení, mě utroš trošku menses opožďoval. Já jsem to dělala tak, že jsem 14 dní po IUI dělala test (nejlepší by bylo zajít si na krev), a když byl negativní, tak jsem ho vysadila.
ahojky
Ripi opravdu moc mě to mrzí
,drž se brouku
Lulu nezoufej máš za sebou teprve první IUI takže v klidu,nestresuj
Ivčo na zítra držím palečky na KO ale určitě zas bude vše na 1
Mili no to by vážně bylo super překvápko
Alani jasné je to vše hlavně v hlavě takže se hod do pohody a vyjde to
Market tak to na tebe budu zítra moc myslet,hlavně jak sem psala zhluboka dýchat a nožky nahoru
jinak já zítra konečně po měsíci poradna a velký ultrazvuk tak už se těším
![]()
Zdend, děkuju moc
. Já jdu zítra na krev, ani nevím, proč, neptala jsem se
. Tobě taky držím moc pěsti na zítra a užij si to
. V kolikátém jsi teď vlastně týdnu?
Holky děkuji
za chvíli už budeme mít všechno, tak už budu jenom vklidu čekat na ty naše cácorky
Ještě že já mám tak časté ty kontroly .-) bych asi měsíc nevydržela… ![]()
Holky přišla ne mě nějaká depka
nevím proč najednou se mi chce brečet asi z teho počasí
A nebo už mi jebe
Ivčo taky děkuji,snad bude vše dobré
dnes sem 29+5tt takže pomali,ale jistě finušujeme
proč máš zítra krev to netuším,ale určo to budou jen nějaké kontrolní testy
Janet copak se děje?snad Tě to brzy přejde,já mám někdy dny kdy mě nic nebaví a to mi ani pomali nesmí nikdo na oči bo sem nepříčetná
Market no jo až po měsíci,je to hrůza,ale co nadělám,ale tak snad ted ke konci už budou kontroly častější,tedy já doufám ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? Včera jsem podstoupila 1.IUI a ted mě dle dr čekají 3 týdny čekání. Chci se jen zeptat, zda to máte stejně. Ve čtvrtek to jsem byla 9DC jsem byla na kontrolním utz a byly zjištěny 4×16mm folíky. Včera mi ale už utz neudělali, je to tak běžné? Ode dneška beru utroš 2-0-2.
Všem držím palce aby co nejdříve našly //. ![]()
Ahoj Terko, no mě před IUI vždycky UTZ dělali, ale při předpokladu, že folík roste cca 2 mm denně, tak jsi to měla akorát. Ještě ti asi píchli pregnyl, ne?
A ještě k tomu mě začalo píchat v podbřišku o dost silněji než předtím
Je to jako by mě tam někdo píchl nožem ale jen občas,nevím co to je,ale snad ne nic špatnýho ![]()
Ja jsem myslela, ze se obycejne pred IUI a IVF dela lapa. Ja uz se za sebe stydim, jaky jsem slaboch… kdyz to ted nevyjde, skusime to pritozene, ovuluji, ale ma strasne dlouhe cykly, treba ovu je 26-35 den. Ja jsem z toho nebyla uplne nadsena a hned jsem to radsi resila, bude mi 32 a do CARu me vzali uplne v poho, lekari nemaji radi dlouhe cykly, takze jsem to zacla resit ani ne po pul roce.