Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, no Mili, tak to jsi jasně těhu
Co jiného by to mělo být? Holky a podržte se, teď jsem si udělala test a je úplně krásně vidět druhá čárka, vím jak vypadají takové ty stínky, těch jsem zažila hodně, ale tohle je normálně tlustá čárka do růžova, akorát ještě dušík
Tak to jsem z toho paf… Kdybych měla foťák tak Vám to vyfotím, ať to posoudíte, ale z telefonu to vidět nepůjde…
Holky dávám z telefonu, ale jak říkám, jde to blbě vidět, možná něco vykoukáte, ale my ho s manžou normálně vidíme, nemusíme nijak natáčet a v poho vidíme ![]()
ripi jde tam neco videt. A je to super! Neboj tehu to je. Me boli brisko jak na ms a litam curat asi jsem nachladla a prsa presne jak na ms. Takze myslim ze ms za dva dny tady bude co by dup!!
Ripi no jó, já to taky vidím!!!
Je to sice tmavý snímek a rozostřený, ale ta růžová čárečka tam vidět je!!!
Jé, já mám radost… ![]()
Mili, já se z tebe picnu, doufám, že teď už opravdu těhotná jsi a že to nedopadne jako po tom smutném IVF, kdy to vypadalo tak jistě podle všech těch příznaků, a nakonec nic
Jsem si tak říkala, že možná jsi tehdy opravdu chvíli těhotná byla, jen se prostě neudrželi… Tak doufám, že TEĎ už to je fakt ONO! ![]()
Ivčo, tak gratulace, moc ti tu úlevu přeju ![]()
Jé, tak to je takový hezký začátek týdne, samé dobré zprávy ![]()
Mili, to čůrání mám taky, a to, že tě bolí na MS je normální, prokrvuje se děloha, proto to tak bolí ![]()
No Alani, jen doufám, že to není ještě nějaký pozůstatek a dnes to odešlo… Pevně věřím, že jedno se tam zahryzlo a drží
A že bude sílit. Tak zkusím z ranní moče.
Ripi kruciš mě se foto nezobrazuje
ale hrozně moc Ti to přeju
kdy máš KO v CARU,nebo krev?Mili vždyt máš po IUI tak třebas to zrovinka vyšlo ![]()
Ahoj holky!!!
ripi - paráááááááááááááda, vidím krásně a na první pohled, fakt supeeeer, potichu gratuluju a přeju, ať jen sílí!!!!
alani - držím palečky na KET, budeš teď můj vzor!!!
mili - to zní podezřele tyhle přáznaky, aby to nebylo těhu ![]()
jinak mě po íkendu pustili s antibiotiky a heparinem z nemocnice a ve čtvrtek jdu n kontrolu do car, tak snad naplánujeme KET už na další cyklus …
holky a ted se pridavaji bolesti prsou! A to fest. No nic nemyslim na to a nechavam to konovi, bylo by to prijemne prekvapko. Iui bylo a to uz byl praskly folik a poprve na prave strane a sam od sebe. A v dobne praskani foliku bylo i domaci vyrobni tuleni.
Jen je mi divne ta zima furt a ted caste curani, ale jak rikam tak nechavam to konovi. A pokud nedojde ms tak v nedeli testnu.
Mili, na další kontrolu jdu už k mému doktorovi a koukám, že už tuto středu, ještě, že jsi se se zeptala, bych na to zapomněla
.
Ripi, tak to je superky, zkus testnout ráno, to bude čárka už pěkná tlustice.
Mili, to jsem na ty tvoje příznaky opravdu zvědavá, držím moc pěsti.
ivi ja si nedelam nadeji mam dost silne krece do 2 dni tady bude ms co by dup!
Super ze uz jdes ke svemu mudru.
Ivi ty jsi nemela ty krece pred planovanou ms ze?
Mili, křeče jsem neměla, mě pobolíval podbřišek, měla jsem takový zvláštní tlaky.