Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
4.6.12 15:46

ivisku a kdy máš další ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.6.12 15:51

Ahoj holky, no Mili, tak to jsi jasně těhu :-))) Co jiného by to mělo být? Holky a podržte se, teď jsem si udělala test a je úplně krásně vidět druhá čárka, vím jak vypadají takové ty stínky, těch jsem zažila hodně, ale tohle je normálně tlustá čárka do růžova, akorát ještě dušík :-)) Tak to jsem z toho paf… Kdybych měla foťák tak Vám to vyfotím, ať to posoudíte, ale z telefonu to vidět nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.6.12 15:56

Holky dávám z telefonu, ale jak říkám, jde to blbě vidět, možná něco vykoukáte, ale my ho s manžou normálně vidíme, nemusíme nijak natáčet a v poho vidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.6.12 16:18

ripi jde tam neco videt. A je to super! Neboj tehu to je. Me boli brisko jak na ms a litam curat asi jsem nachladla a prsa presne jak na ms. Takze myslim ze ms za dva dny tady bude co by dup!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.6.12 16:25

Ripi no jó, já to taky vidím!!! :-) Je to sice tmavý snímek a rozostřený, ale ta růžová čárečka tam vidět je!!! :dance: :potlesk: Jé, já mám radost… :-)

Mili, já se z tebe picnu, doufám, že teď už opravdu těhotná jsi a že to nedopadne jako po tom smutném IVF, kdy to vypadalo tak jistě podle všech těch příznaků, a nakonec nic :( Jsem si tak říkala, že možná jsi tehdy opravdu chvíli těhotná byla, jen se prostě neudrželi… Tak doufám, že TEĎ už to je fakt ONO! :hug:

Ivčo, tak gratulace, moc ti tu úlevu přeju :palec:

Jé, tak to je takový hezký začátek týdne, samé dobré zprávy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.6.12 16:26

Mili, to čůrání mám taky, a to, že tě bolí na MS je normální, prokrvuje se děloha, proto to tak bolí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.6.12 16:28

No Alani, jen doufám, že to není ještě nějaký pozůstatek a dnes to odešlo… Pevně věřím, že jedno se tam zahryzlo a drží :-)))))) A že bude sílit. Tak zkusím z ranní moče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
4.6.12 16:31

Ripi kruciš mě se foto nezobrazuje :twisted: ale hrozně moc Ti to přeju :hug: kdy máš KO v CARU,nebo krev?Mili vždyt máš po IUI tak třebas to zrovinka vyšlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
15290
4.6.12 16:40

Ahoj holky!!!

ripi - paráááááááááááááda, vidím krásně a na první pohled, fakt supeeeer, potichu gratuluju a přeju, ať jen sílí!!!!

alani - držím palečky na KET, budeš teď můj vzor!!!

mili - to zní podezřele tyhle přáznaky, aby to nebylo těhu ;)))

jinak mě po íkendu pustili s antibiotiky a heparinem z nemocnice a ve čtvrtek jdu n kontrolu do car, tak snad naplánujeme KET už na další cyklus …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.6.12 16:59

holky a ted se pridavaji bolesti prsou! A to fest. No nic nemyslim na to a nechavam to konovi, bylo by to prijemne prekvapko. Iui bylo a to uz byl praskly folik a poprve na prave strane a sam od sebe. A v dobne praskani foliku bylo i domaci vyrobni tuleni.
Jen je mi divne ta zima furt a ted caste curani, ale jak rikam tak nechavam to konovi. A pokud nedojde ms tak v nedeli testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
4.6.12 19:55

Mili, na další kontrolu jdu už k mému doktorovi a koukám, že už tuto středu, ještě, že jsi se se zeptala, bych na to zapomněla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
4.6.12 19:55

Ripi, tak to je superky, zkus testnout ráno, to bude čárka už pěkná tlustice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
4.6.12 19:56

Mili, to jsem na ty tvoje příznaky opravdu zvědavá, držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.6.12 20:03

ivi ja si nedelam nadeji mam dost silne krece do 2 dni tady bude ms co by dup!
Super ze uz jdes ke svemu mudru.
Ivi ty jsi nemela ty krece pred planovanou ms ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
4.6.12 20:06

Mili, křeče jsem neměla, mě pobolíval podbřišek, měla jsem takový zvláštní tlaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí