Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky díky, jsem ráda že se to pomalu rovná. Ivčo na KET půjdem po 3 MS takže červenec nebo srpen, samozřejmě se budem snažit i normálně, třeba to klapne - kdo ví
…
Ahoj holky..RIPI nestresuj ještě je opravdu brzy,mě dr. říkala že jestli budu nedočkavá
tak mám testovat až 12den tak máš ještě čas..Ale asi testovat nebudu,kašlu na to…
Ripi, já ti sem ráno psala z mobilu, ale koukám, že se to neuložilo - jak říká Mili, je ještě docela brzo, tak hlavně zůstaň v klidu a dál optimistická!
Znám holku, co měla snad až 16. den po ET ducha, takže bílo osmý den fakt nemusí nic znamenat. Ale jako chápu tě, člověka to rozladí, když v jiných diskusích čte o dušíkách už třeba 7. den po ET. Já si říkám, že příště si fakt snad přivážu ty ruce, abych testovala až co nejpozdějc… ![]()
Lucc, tak to se zase už blýská na lepší časy, to mám radost… Já jsem tedy moc zvědavá, kdy bude ten náš KET, Orgametril jsem dobrala v úterý a mrcha nikde, potvora, a já vůbec netuším, za jak dlouho by měla přijít? Jdu googlit ![]()
Ripi - nebooooj, je to brzo na testování, ale chápu tě, taky chci testovat 10.6 8. den po ET, ale když to vidím, tka si říkám, že radši počkám!!! neboj, určitě se ukáže!!!!
Holky zbytečně se stresujete
vím že zvědavost je silnější,ale pak ten stres.Určitě to miminku nesvědčí a věřím že tam je i u vás holky…Uvidíte,že mám pravdu ![]()
Holky díky za podporu, já nestresuju, říkám si že v neděli na narozky už tam dušík bude ![]()
ahojky
tak uvařeno,upečeno,uklizeno a ted už jen čekáme kdy návštěvička dorazí
Ripi proč se stresuješ
ještě máš času haba kuk,pochybuji,že Ti v CARU řekli,že už dnes máš testit takže klid a nestresuj mimíska
![]()
Lucc je to divné,ale gratuluji,že už MS dorazila
a pak hned šupky pěkně tulu,tuli a kdo ví
![]()
zdend tak to si pekne uzij navstevu… Za 3 mesice uz ti bude plakat maly v naruci.
Ahoj holky, tak mam po prvni IUI nic to nebylo, zadna bolest, ja jsem vysilovala jako cvok
dali mi utrogestan a pak za 3 tydny mam delat test. Clovece vcera jsem mela obavu, ze uz ovule byla a ted mam pocit, ze jeste ne, poboliva furt vajecnik, pocit plnosti. Dekuji za vcerejsi uklidneni ![]()
@lilia81 píše:
lulllu - no vidíštak držím palečky!!!!
Dekuji moc Lili, at Tvoje tehu vyjde hned na 1 IVF, clovece, Ty mas tech miminek ale
![]()
Ripi, neboj, tohle je na testování ještě moc brzy, kolikátý jsi dnes DC? Já bych klidně testla až příští týden
. Držím moc pěsti.
Lulu, tak vidíš, jsme ti to říkali, že to nic není. Tak teď to ještě pojistěte domácím tulením a bude to
.
@Ivča78 píše:
Ripi, neboj, tohle je na testování ještě moc brzy, kolikátý jsi dnes DC? Já bych klidně testla až příští týden. Držím moc pěsti.Lulu, tak vidíš, jsme ti to říkali, že to nic není. Tak teď to ještě pojistěte domácím tulením a bude to
.
Jj, meli jste pravdu
Pojistime to urcite, akorat me pri chuzi dost boli leby vajecnik, nevim jestli ovu byla anebo jeste teprve probehne