Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
1.6.12 09:04

Holky díky, jsem ráda že se to pomalu rovná. Ivčo na KET půjdem po 3 MS takže červenec nebo srpen, samozřejmě se budem snažit i normálně, třeba to klapne - kdo ví :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.6.12 09:55

Ahoj holky..RIPI nestresuj ještě je opravdu brzy,mě dr. říkala že jestli budu nedočkavá :roll: tak mám testovat až 12den tak máš ještě čas..Ale asi testovat nebudu,kašlu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.6.12 09:58

Ripi, já ti sem ráno psala z mobilu, ale koukám, že se to neuložilo - jak říká Mili, je ještě docela brzo, tak hlavně zůstaň v klidu a dál optimistická! :hug: Znám holku, co měla snad až 16. den po ET ducha, takže bílo osmý den fakt nemusí nic znamenat. Ale jako chápu tě, člověka to rozladí, když v jiných diskusích čte o dušíkách už třeba 7. den po ET. Já si říkám, že příště si fakt snad přivážu ty ruce, abych testovala až co nejpozdějc… ;-)

Lucc, tak to se zase už blýská na lepší časy, to mám radost… Já jsem tedy moc zvědavá, kdy bude ten náš KET, Orgametril jsem dobrala v úterý a mrcha nikde, potvora, a já vůbec netuším, za jak dlouho by měla přijít? Jdu googlit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.6.12 10:01

Ripi - nebooooj, je to brzo na testování, ale chápu tě, taky chci testovat 10.6 8. den po ET, ale když to vidím, tka si říkám, že radši počkám!!! neboj, určitě se ukáže!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.6.12 10:30

Holky zbytečně se stresujete :zed: vím že zvědavost je silnější,ale pak ten stres.Určitě to miminku nesvědčí a věřím že tam je i u vás holky…Uvidíte,že mám pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.6.12 10:31

Holky díky za podporu, já nestresuju, říkám si že v neděli na narozky už tam dušík bude :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.6.12 10:40

ripi jasne, a nebo se to ukaze az v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
1.6.12 12:42

ahojky :mavam: tak uvařeno,upečeno,uklizeno a ted už jen čekáme kdy návštěvička dorazí :mrgreen: :mrgreen: Ripi proč se stresuješ :twisted: ještě máš času haba kuk,pochybuji,že Ti v CARU řekli,že už dnes máš testit takže klid a nestresuj mimíska :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
zdend
1.6.12 12:44

Lucc je to divné,ale gratuluji,že už MS dorazila ;) a pak hned šupky pěkně tulu,tuli a kdo ví :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
36771
1.6.12 13:06

zdend tak to si pekne uzij navstevu… Za 3 mesice uz ti bude plakat maly v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.6.12 13:09

Ahoj holky, tak mam po prvni IUI nic to nebylo, zadna bolest, ja jsem vysilovala jako cvok :cert: dali mi utrogestan a pak za 3 tydny mam delat test. Clovece vcera jsem mela obavu, ze uz ovule byla a ted mam pocit, ze jeste ne, poboliva furt vajecnik, pocit plnosti. Dekuji za vcerejsi uklidneni :)

• Citovat
  • Upravit
15290
1.6.12 13:18

lulllu - no vidíš ;) tak držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.6.12 13:20
@lilia81 píše:
lulllu - no vidíš ;) tak držím palečky!!!!

Dekuji moc Lili, at Tvoje tehu vyjde hned na 1 IVF, clovece, Ty mas tech miminek ale 8o :dance:

• Citovat
  • Upravit
15430
1.6.12 13:25

Ripi, neboj, tohle je na testování ještě moc brzy, kolikátý jsi dnes DC? Já bych klidně testla až příští týden ;). Držím moc pěsti.

Lulu, tak vidíš, jsme ti to říkali, že to nic není. Tak teď to ještě pojistěte domácím tulením a bude to :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.6.12 14:11
@Ivča78 píše:
Ripi, neboj, tohle je na testování ještě moc brzy, kolikátý jsi dnes DC? Já bych klidně testla až příští týden ;). Držím moc pěsti.Lulu, tak vidíš, jsme ti to říkali, že to nic není. Tak teď to ještě pojistěte domácím tulením a bude to :-).

Jj, meli jste pravdu :) Pojistime to urcite, akorat me pri chuzi dost boli leby vajecnik, nevim jestli ovu byla anebo jeste teprve probehne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex