Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale jen si naděje dělej, takový přístup nemá smysl, tělo na to reaguje a nepřizpůsobí se, musíš si říkat, že to vyjde a hlavně myslet pozitivně, jinak tam ani nemá cenu chodit
![]()
ripi tak tak a ted jsme meli sexik ve ctvrtek v noci praskl folik a v 10 ko + pregnyl jen na prasknuti cysty a posileni zloutkoveho vacku a ve 12.30 iui. Takze myslim taky krasne nacasovane a uvidime.
lulu my mame s ripi stejny car a ja jsem ted po 5 iui a uz mam i 1 ivf za sebou.
jo jinak já jsem zpět z kontroly, tak mám lehčí až střední formu hyperstimulace tj, vaječníky mají místo 3 cm 9 cm, jsou holt nateklé, tak proto to tak bolí, ale co je hlavní, nikde není volná tekutina, takže v sobtou si můžeme jet pro mimíska!!!!!!
![]()
milas omlouvam se, necetla jsem celou diskusi, proto se ptam ![]()
lili super at se mimi krasne pak zahnizdi. Neboj ty vajecniky pak postupne splasknou pij a bilkoviny a hovezi vyvar!
Janet, tak vítej mezi těhulkami, tak teď jenom už, aby se mimísek pořádně zavrtal.
Ripi, moc na tebe myslím a tak nějak cítím, že to tentokrát vyšlo!
Lili, tak to je super, že můžete jít na věc! Moc na tebe budu myslet.
Lili super, tak jsi to přece přepila jupíí, přeji hodně štěstíčka ![]()
Market jasné klidně si per,žehli,ale opravdu hodně opatrně,prádlo do pračky a ty vyvalit na gauč a odpočívat nebo dostaneš na prdel
já beru 8denně a někdy ani nepozoruju účinek,ty injekce jsou určitě lepší,no uvidím příští týden,bo to nás čeká velký ultrazvuk takže vážení,měření,no sem zvědavá jaký obřík,že se nám tam ukrývá
Ripi no jasné,že tam budou jako malované
Lili to je vážně super a v sobotu je velký den
Lulu vítám Tě a držím palečky,aby se zadařilo napoprvé ![]()
Zdend prosimtě, pořád přemýšlím nad tím, jak mám oblečky uspořádat do skříňky ![]()
Jak si to dělala ty?
Holky, bolelo vas IUI? Rekli mi, ze je to jako bezne vysetreni. Dekuji ![]()
Marketi, se doma nudíš, viď? Že přemýšlíš nad tím, jak oblečky uspořádat do skříňky
. Prostě bodýčka k bodýčkům, dupačky k dupačkám, ponožky k ponožkám atd. Co na tom chceš řešit
? Věci na ven do spodních šuplíků a věci běžné potřeby nahoru. Já mám v horním šuplíku plínky, krémy a tak, protože mám součástí komody i přebalovák. Ve zbylých třech šuplících oblečky.
@lullllllu píše:
Holky, bolelo vas IUI? Rekli mi, ze je to jako bezne vysetreni. Dekuji
Na IUI jsem byla čtyřikrát a nikdy mě nic nebolelo, tak se neboj, u IUI se uvolni a hlavně pozitivně mysli!