Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
31.5.12 12:19

Ale jen si naděje dělej, takový přístup nemá smysl, tělo na to reaguje a nepřizpůsobí se, musíš si říkat, že to vyjde a hlavně myslet pozitivně, jinak tam ani nemá cenu chodit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllllllu
31.5.12 12:20

Riperko,jezisi 6×??? A kde v CARu si lecena?

• Citovat
  • Upravit
36771
31.5.12 12:21

ripi tak tak a ted jsme meli sexik ve ctvrtek v noci praskl folik a v 10 ko + pregnyl jen na prasknuti cysty a posileni zloutkoveho vacku a ve 12.30 iui. Takze myslim taky krasne nacasovane a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
31.5.12 12:23

lulu my mame s ripi stejny car a ja jsem ted po 5 iui a uz mam i 1 ivf za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.5.12 12:24

jo jinak já jsem zpět z kontroly, tak mám lehčí až střední formu hyperstimulace tj, vaječníky mají místo 3 cm 9 cm, jsou holt nateklé, tak proto to tak bolí, ale co je hlavní, nikde není volná tekutina, takže v sobtou si můžeme jet pro mimíska!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllllllu
31.5.12 12:25

milas omlouvam se, necetla jsem celou diskusi, proto se ptam :roll:

• Citovat
  • Upravit
lulllllllu
31.5.12 12:26

lilia moc gratuluji a drzim palce :)

• Citovat
  • Upravit
36771
31.5.12 12:27

lili super at se mimi krasne pak zahnizdi. Neboj ty vajecniky pak postupne splasknou pij a bilkoviny a hovezi vyvar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
31.5.12 13:16

Janet, tak vítej mezi těhulkami, tak teď jenom už, aby se mimísek pořádně zavrtal.

Ripi, moc na tebe myslím a tak nějak cítím, že to tentokrát vyšlo!

Lili, tak to je super, že můžete jít na věc! Moc na tebe budu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
31.5.12 13:27

Lili super, tak jsi to přece přepila jupíí, přeji hodně štěstíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
31.5.12 13:50

Market jasné klidně si per,žehli,ale opravdu hodně opatrně,prádlo do pračky a ty vyvalit na gauč a odpočívat nebo dostaneš na prdel :pankac: já beru 8denně a někdy ani nepozoruju účinek,ty injekce jsou určitě lepší,no uvidím příští týden,bo to nás čeká velký ultrazvuk takže vážení,měření,no sem zvědavá jaký obřík,že se nám tam ukrývá :lol: Ripi no jasné,že tam budou jako malované :hug: Lili to je vážně super a v sobotu je velký den :hug: Lulu vítám Tě a držím palečky,aby se zadařilo napoprvé :hug:

• Citovat
  • Upravit
1669
31.5.12 13:56

Zdend prosimtě, pořád přemýšlím nad tím, jak mám oblečky uspořádat do skříňky :think:
Jak si to dělala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lullllllu
31.5.12 14:02

Holky, bolelo vas IUI? Rekli mi, ze je to jako bezne vysetreni. Dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
15430
31.5.12 14:05

Marketi, se doma nudíš, viď? Že přemýšlíš nad tím, jak oblečky uspořádat do skříňky :-). Prostě bodýčka k bodýčkům, dupačky k dupačkám, ponožky k ponožkám atd. Co na tom chceš řešit :-)? Věci na ven do spodních šuplíků a věci běžné potřeby nahoru. Já mám v horním šuplíku plínky, krémy a tak, protože mám součástí komody i přebalovák. Ve zbylých třech šuplících oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
31.5.12 14:05
@lullllllu píše:
Holky, bolelo vas IUI? Rekli mi, ze je to jako bezne vysetreni. Dekuji :hug:

Na IUI jsem byla čtyřikrát a nikdy mě nic nebolelo, tak se neboj, u IUI se uvolni a hlavně pozitivně mysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí