Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
30.5.12 10:07

@riperka tak teď projíždím tu stránku a koukám co tam mají věciček a to povlečení levné… chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 10:22

Jééé Marketi, tak to honem smaž, nic jsem ti neposlala :-))) Já na to přišla úúúplně náhodou - chtěla jsem ti sehnat ty tvoje dvě nožičky na bříško, jsem v práci a dnes je mrtvo, celkem se nudím, tak jsem našla tohle, no… Tak možná tam ještě něco přikoupíš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 10:27

holky - tak 19 embryjek :-) 3 ještě neví, ještě mi budou volat a dál si mám zavolat, jak to vypadá v pátek, 9 jich už zamrazili, zbytek půjde do prodloužené kultivace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 10:50

jůůů Lily tak to je paráda, tak za chvíli tě čeká ET, budeš na tom po týdnu co jsem byla já, takže další // na cestě :-))))) Mě mrzí, že mi nic do mražáčku nezbylo, proto mám takovou tu náladičku že to určitě vyšlo :-)) Podstupovat zase stimulku to by byl brutal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 11:05

@lilia81 tak to je super gratuluji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 11:15

@riperka - no mě začíná být hůř,takže možná ET nebude, ale uvidíme! prostě i tak budeme mít namraženo a holt budu těhu později … uvidíme, samozřejmě to nevzdávám ale uvidíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 11:27

Ještě jednou pij pij pij pij a hoooooooooooooooodněěěěěěěěěěěěěě :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 11:31

@riperka - nepiju já přímo chlastám!!! už mám 3 litry za dopoledne, víc užnfakt nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 11:37

@lilia81 :-) to je hezký, chlastám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 11:38

holky normálně já už se těch našich dětí začínám bát :lol:
Mám strach dát ruku na břicho, protože mi dají takovou ránu… no síla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 11:42

Lily vodu, né víno :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.12 11:43

Jééé Marketi, to musí být bomba, a to máš ještě nějaký ten měsíc před sebou :-))) Jseš si jistá, že to budou holky???? Když už teď jsou tak akční :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
30.5.12 11:54

@riperka Jistá už si nejsem ničím :-D no je to opravdu síla. Nemůžu si ani sednout, chtějí abych pořád chodila, to jsou jedině v klidu když něco dělám, ale nedej bože když si lehnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.5.12 11:54

Lili to je úžasný, takvých miminek, holka jsi teda výkonná :). Nic nevzdávej a dál „chlastej“ bude to dobrý :hug:
Ripi u tebe není možný neúspěch, s tímhle elánem to prostě musí vyjít!
Marketi to povlečení je krásný, to se to bude slečinkám spinkat. Klidně per a žehli, na vůni nehleď, stejně se pak nebudeš moct nabažit té pravé miminkovské vůně kterou ti žádný prášek ani máchadlo nenahradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.5.12 11:57

Marketi ber to jako jejich projev lásky, jako že vědí že na nich máš ochranou ruku :) , jen se ti snaží dát najevo že jsou vpořádku a cítí tě. Většinou se to pak obrátí, hodné malé děti začnou zlobit později a ty co si to vyberou dřív se potom uklidní :), aspoň to budeš mít dřív za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí