Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riperka tak teď projíždím tu stránku a koukám co tam mají věciček a to povlečení levné… chjo ![]()
Jééé Marketi, tak to honem smaž, nic jsem ti neposlala
Já na to přišla úúúplně náhodou - chtěla jsem ti sehnat ty tvoje dvě nožičky na bříško, jsem v práci a dnes je mrtvo, celkem se nudím, tak jsem našla tohle, no… Tak možná tam ještě něco přikoupíš
![]()
holky - tak 19 embryjek
3 ještě neví, ještě mi budou volat a dál si mám zavolat, jak to vypadá v pátek, 9 jich už zamrazili, zbytek půjde do prodloužené kultivace ![]()
jůůů Lily tak to je paráda, tak za chvíli tě čeká ET, budeš na tom po týdnu co jsem byla já, takže další // na cestě
Mě mrzí, že mi nic do mražáčku nezbylo, proto mám takovou tu náladičku že to určitě vyšlo
Podstupovat zase stimulku to by byl brutal…
@riperka - no mě začíná být hůř,takže možná ET nebude, ale uvidíme! prostě i tak budeme mít namraženo a holt budu těhu později … uvidíme, samozřejmě to nevzdávám ale uvidíme …
Ještě jednou pij pij pij pij a hoooooooooooooooodněěěěěěěěěěěěěě ![]()
@riperka - nepiju já přímo chlastám!!! už mám 3 litry za dopoledne, víc užnfakt nemůžu
holky normálně já už se těch našich dětí začínám bát ![]()
Mám strach dát ruku na břicho, protože mi dají takovou ránu… no síla ![]()
Jééé Marketi, to musí být bomba, a to máš ještě nějaký ten měsíc před sebou
Jseš si jistá, že to budou holky???? Když už teď jsou tak akční
![]()
@riperka Jistá už si nejsem ničím
no je to opravdu síla. Nemůžu si ani sednout, chtějí abych pořád chodila, to jsou jedině v klidu když něco dělám, ale nedej bože když si lehnu…
Lili to je úžasný, takvých miminek, holka jsi teda výkonná
. Nic nevzdávej a dál „chlastej“ bude to dobrý ![]()
Ripi u tebe není možný neúspěch, s tímhle elánem to prostě musí vyjít!
Marketi to povlečení je krásný, to se to bude slečinkám spinkat. Klidně per a žehli, na vůni nehleď, stejně se pak nebudeš moct nabažit té pravé miminkovské vůně kterou ti žádný prášek ani máchadlo nenahradí ![]()
Marketi ber to jako jejich projev lásky, jako že vědí že na nich máš ochranou ruku
, jen se ti snaží dát najevo že jsou vpořádku a cítí tě. Většinou se to pak obrátí, hodné malé děti začnou zlobit později a ty co si to vyberou dřív se potom uklidní
, aspoň to budeš mít dřív za sebou ![]()