Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alani Tak to je krásné že jste si to tak užili
a hlavně sis krásně pročistila hlavu co ![]()
Jinak já jsem toho moc nenachodila. Na všechny místa jsme se dostali autem, protože já bych to nedala. Nejsem na to bříško zvyklá a navíc holky dost kopou a už to docela i bolí, takže jsem si žádnou dlouhou trasu neriskla ![]()
Ale jinak to taky bylo super ![]()
Alani ty jsi mela krasnou svatebkt! No toto, je krasne ze vam to tak vyslo.
Ty brďo, tak to si ještě ty tři měsíce užiješ s malými fotbalistkami, co…
Ale tak my ženské vydržíme všechno a až ti pak budou běhat po bytě a ty nebudeš vědět, kde ti hlava stojí, budeš ještě s nostalgií vzpomínat na dobu, kdy sice bolestivě kopaly v břiše, ale byly pod kontrolou a obě na jednom místě
![]()
@Alani Tak to máš pravdu ![]()
Určo to budou pěkný čertice ![]()
Když jsme byli pro ten kočárek tak paní měla páreček 10měsíců. Ty byli tak hodný, pořád se smály a hlavně si spolu nádherně hráli… Vůbec k sobě nikoho nepotřebovali
a taky mi paní říkala, když jsme se bavili o pohybech, že je skoro vůbec necítila… no a ty naše snad ani nespěj ![]()
Kolikrát když přijde manža z práce, tak už třeba spím a on mi pak ráno povídá, jak večer holky pěkně kopaly… no holky, máte se na co těšit ![]()
Alani tooo je ale bomba!!!! Tak to malinko závidím, taky bych hned jela… Tak jsem teda zvědavá, jak to se mnou dopadne…
Jejda Marketi, tak ti tak nevím, nu, já pevně věřím, že se mi uchytí obě dvě ![]()
A to pak bude evidentně teda šrumec… No zvládly to jiné, zvládneme i my ![]()
Příspěvek upraven 29.05.12 v 11:00
@riperka To by bylo super
A kdyby to byli holčičky, tak ti pak můžu poslat věcičky
Mám toho hromadu a mám i věcičky pro nedonočence
takže to je úplně pidi
držím palečky a přeji si, aby se tu nějaké dvojičky ukázali ![]()
My bychom taky byli moc rádi
A holčičky bych si přála, ale budu ráda za vše ![]()
ripi neboj mimi budou!
Jeee Market neboj tady bude vic adeptek na ty vecicky.
Janet, Lili, pak i Alani, neboj to se pak proda.
Marketi, dnes jsem šestý den po ET, tak bych chtěla testnout o víkendu, jelikož v neděli 3. 6. mám 33 let
Tak že by dáreček???? Jo a trojčata hihihi
ripi znam ze z 2 embrijek jsou 3 catka. A ceka same holky a doma uz ma 10 letou holku. Takze babinec.
@riperka oooooooo Kristovi léta
No tak to by bylo, aby nebylo
Jj věcičky se vždycky prodají ![]()