Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
25.5.12 18:48

Hlavně ať se chytne… :hug: i kdyby alespoň to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
25.5.12 19:13

ahojky děvčata :mavam: Mili tak co IUI proběhlo? :hug: Ripi no jo s Utroušem je to zážitek,ale ted intimky do 12tého týdne a pak na hooodně dlouho klid,takže nervy v klídku jo :hug: Janet teda to je,ale vajuch 8o tak at se broučci pěkně vyvýjí :hug: podávej info o stavu ;) jinak já a 43kg 8o teda to už je dávno,před ET 65kg,takže žádný drobeček jako ty :hug:jinak holky přeji Vám příjemný večer a ještě lepší víkend :hug: můj jel přímo z práce k rodičům prohrnovat zemáky,tak tady sedím sama samotinká,ach jo :,(

• Citovat
  • Upravit
36771
25.5.12 20:27

janetk market mela 43kg a ma dvojcatka. Rekni ze to chces risknout! Ma mamka mela do 52 let 48 az 52 kg a po prechodu pribrala na 85. Ja mam 157 a 54 az 55 kg.
holky mam po iui a folik uz ani ne pred 24 hod sam prasknul a tak akorat iui. A sliznice 6,5 mm.
Jirka spermio 18 mil a 51 procent a to byl vcera v 6 odpoledne sexik!
A pri opu mel 8 mil a 39 procent. Maca ucinkuje na nas oba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.5.12 20:28

janet moc moc gratuluji nadherny pocet!! Hodnej pij, pij, a hlavne bilkoviny do sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
25.5.12 21:01

jejda Mili super,tak kurnik hlavně at to klapne :hug:

• Citovat
  • Upravit
36771
25.5.12 21:37

zdend mam z toho super pocit! Opravdu! A jsem uplne hrozne vyrovnana!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
25.5.12 22:30

Ripi, to vypadá dobře, určo se zavrtávají, jestli můžeš, tak odpočívej a užívej si miminka v bříšku :-).

Janet, panejo, to je teda úrodička. Držím moc pěsti, aby se hezky vyvíjely, a taky, aby se ti už udělalo líp a přestalo to bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.5.12 09:50

Ahoj holky,tak dnes se můžu aspoň trochu narovnat :? ale jak kýchnu nebo zakašlu,tak hrůza. :zed: A to jsme chtěli jet dneska na letecký den,no to asi těžko,já bych tam chodila 2dny :lol: Už ať to přestane bolet a vše je ok…Co člověk všechno musí vytrpět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.5.12 10:16

Ahoj holky, tak bolesti přetrvávají, není to vkuse, ale pořád se to ozývá, naštěstí žádné špinění a nic jiného není. Utrouš zavádím poctivě. Jinak dnes jsem se rozhodla, že odpoledne půjdeme s miláčkem na nějakou procházku, doma už šílím, venku je krásně, třeba jen tady kousek do místní hospůdky na terásku, Peťa ocení, že si může dát pěkně čepované pivečko a dobře se tam vaří, tak uvažuju o nějaké malé večeři. Jinak miláček si dnes objednal čočku, tak jdu vařit :-))))
A Janet, neboj, za chvíli tě to přestane bolet. Zítra už bude lépe :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
26.5.12 14:20

Ahoj holky!

tak mám hyperstimulák :-( já se tak bojím :-( jinak OPU bude v úterý … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.5.12 15:44

lili tak to určo ať to přejde jinak ti udělůají opu a budeš mít mražáčky… pokud máš ohss tak ti nemůžou dát embrijka to mi bylo řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.5.12 17:10

Lili, brouku, drž se. Hodně pij, jak radily holky, co ti na to řekli v CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.5.12 17:19

lili bilkoviny, silny hovezi vyvar!!!!! Fakt to je nejdulezitejsi! A bilkoviny a bilkoviny a jeste bilkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.5.12 11:53

Neboj Lily, hodně pííííít, 4 i 5 litrů vody denně, neboj, to přejde :-) A budeš mít mimísky u sebe :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
28.5.12 07:04

ahojky :mavam: Lili chuderko naše :hug: ale věřím,že do úterý bude vše v pořádku a mimísci budou u tebe :hug: :hug:jinak o víkendu samé návštěvičky takže žádná nuda ;) no a ted k nám přijedou na celičký víkend jedni známý takže bude grilovačka atd,už se mooooc těším :dance: kruciš jen at nám vydrží sluníčko a bude fajn :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex