Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky děvčata
Mili tak co IUI proběhlo?
Ripi no jo s Utroušem je to zážitek,ale ted intimky do 12tého týdne a pak na hooodně dlouho klid,takže nervy v klídku jo
Janet teda to je,ale vajuch
tak at se broučci pěkně vyvýjí
podávej info o stavu
jinak já a 43kg
teda to už je dávno,před ET 65kg,takže žádný drobeček jako ty
jinak holky přeji Vám příjemný večer a ještě lepší víkend
můj jel přímo z práce k rodičům prohrnovat zemáky,tak tady sedím sama samotinká,ach jo ![]()
janetk market mela 43kg a ma dvojcatka. Rekni ze to chces risknout! Ma mamka mela do 52 let 48 az 52 kg a po prechodu pribrala na 85. Ja mam 157 a 54 az 55 kg.
holky mam po iui a folik uz ani ne pred 24 hod sam prasknul a tak akorat iui. A sliznice 6,5 mm.
Jirka spermio 18 mil a 51 procent a to byl vcera v 6 odpoledne sexik!
A pri opu mel 8 mil a 39 procent. Maca ucinkuje na nas oba!
janet moc moc gratuluji nadherny pocet!! Hodnej pij, pij, a hlavne bilkoviny do sebe!
zdend mam z toho super pocit! Opravdu! A jsem uplne hrozne vyrovnana!
Ripi, to vypadá dobře, určo se zavrtávají, jestli můžeš, tak odpočívej a užívej si miminka v bříšku
.
Janet, panejo, to je teda úrodička. Držím moc pěsti, aby se hezky vyvíjely, a taky, aby se ti už udělalo líp a přestalo to bolet.
Ahoj holky,tak dnes se můžu aspoň trochu narovnat
ale jak kýchnu nebo zakašlu,tak hrůza.
A to jsme chtěli jet dneska na letecký den,no to asi těžko,já bych tam chodila 2dny
Už ať to přestane bolet a vše je ok…Co člověk všechno musí vytrpět ![]()
Ahoj holky, tak bolesti přetrvávají, není to vkuse, ale pořád se to ozývá, naštěstí žádné špinění a nic jiného není. Utrouš zavádím poctivě. Jinak dnes jsem se rozhodla, že odpoledne půjdeme s miláčkem na nějakou procházku, doma už šílím, venku je krásně, třeba jen tady kousek do místní hospůdky na terásku, Peťa ocení, že si může dát pěkně čepované pivečko a dobře se tam vaří, tak uvažuju o nějaké malé večeři. Jinak miláček si dnes objednal čočku, tak jdu vařit ![]()
A Janet, neboj, za chvíli tě to přestane bolet. Zítra už bude lépe ![]()
Ahoj holky!
tak mám hyperstimulák
já se tak bojím
jinak OPU bude v úterý … ![]()
lili tak to určo ať to přejde jinak ti udělůají opu a budeš mít mražáčky… pokud máš ohss tak ti nemůžou dát embrijka to mi bylo řečeno
Lili, brouku, drž se. Hodně pij, jak radily holky, co ti na to řekli v CARu?
lili bilkoviny, silny hovezi vyvar!!!!! Fakt to je nejdulezitejsi! A bilkoviny a bilkoviny a jeste bilkoviny.
Neboj Lily, hodně pííííít, 4 i 5 litrů vody denně, neboj, to přejde
A budeš mít mimísky u sebe ![]()
ahojky
Lili chuderko naše
ale věřím,že do úterý bude vše v pořádku a mimísci budou u tebe
jinak o víkendu samé návštěvičky takže žádná nuda
no a ted k nám přijedou na celičký víkend jedni známý takže bude grilovačka atd,už se mooooc těším
kruciš jen at nám vydrží sluníčko a bude fajn
![]()