Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jé, tak to já bych se k odkupu přihlásila taky!
Zrovna ten modrý overálek, co sem dávala Zdend včera, se mi líbí, mám ráda tyhle světlé pastelové barvičky ![]()
Lili a co vlastně máš za injekce, Gonal nebo Puregon? A dneska přidáváš ještě Orgalutran? Už víš, kdy půjdeš na OPU?
Holky, já vám moc přeju, aby vám to teď vyšlo, ať s tím nemáte to natahovací trápení, co teď řeším já a Mili. A to já jsem na tom oproti Mili ještě dobře - Mili, jak s tím vaším IUI, víš něco nového? Já budu ještě týden (do úterka) brát ten Orgametril a pak by měla přijít MS, původní termín byl teď v sobotu, ale doufám, že Orgametril zabere ![]()
@Alani - ahoooooj
stimuluju fostimonem (je to FSH jako gonal, čistý bez LH) a dnes přidávám cetrotide, to by mělo být něco jako orgametril … zítra UTZ a uvídíme, kolik je folíků a taky, kdy bude OPU … jsem nevózní už teď jak sáňky v létě!!!!
Holky, výsledky embryjek: VŠECHNY PŘEŽILY jupííííí ![]()
Takže mám jedno čtyřbuněčné A kvality, dvě čtyřbuněčné B kvality, jedno trojbuněčné B kvality a jednoho bobiška čtyřbuněčného C kvality. A zítra na transfer, jupííííí!!! (teda pravděpodobně, ale mám tam být do osmé a sestřička říkala, že ze svých zkušeností to bude zítra, protože chcem dvě embryjka
A sliznici máme 10 mm hurá!!!
Ahoj holky, Lili ráda tě čtu zase vidím, přeji hodně štěstíčka k IVF ![]()
Ripi tak to je bomba, moc blahopřeji. Já myslela, že budeš mít prodlouženou kultivaci, to už je zítra?
Jj Lucc, byla jsem na OPU v pondělí
Takže to už bude čtvrtý den
Jinak Lily já chodím do Fertimedu do Polanky (Ostrava) ![]()
Tak to to pěkně uteklo, já byla na OPU v neděli a při PK byl ET v pátek, tak proto se mi to zdá krátké, každopádně už budeš mít zítra mimíška u sebe, moc ti držím pěsti ať se brouček nebo vlastně broučci pěkně zavrtají a moc se jim u tebe líbí ![]()
No lucc, taky nevím, proč už je transfer zítra, když mám taky PK, to teda moc nechápu. Já si myslím, že by mi to mohli ještě zítra posunout na pátek, tak uvidím co z toho vyleze
Ale říkali mi něco právě o tom, že se zavádějí dvě, tak proto tak brzo. Tak to nějak moc nechápu, musím se zítra zeptat doktora…
Holky a ET nějak nebolí, ne? Zase mám bobky hihihi ale už né takové jako v pondělí, teď už jen krásné ![]()
ripi neboj je to jak klasicke iui akorat ne spermijek ale uz primo embrijek 2. Nadherny vysledek.
alani neboj u me se to potahne trosku, mela jsem na leve strane neco 30 mm but folik nebo cysta a na prave tam byl folik tak pokut doroste v patek co ma tak bude iui a sliznice uz byla 6 mm a zadnych 5 jak minule nebo 3,5 roste po Maca. Je krasne ze mam ovulku po ivf a nemusim klostik.
A navic ted dame 5 iui, pristi mesic 6 iui, a pak uz klid kaslu na vse a pak v rijnu 2 ivf. A na to jeste pristi cyklus novy hp.
No uvidime ja to nijak nehrotim. Fakt ne.
@riperka - ajoooo Ripi, ty jsi tam od nás, proto mi to nějak docvakávalo, že máme něco společného ![]()
lili ja jsem ze stejneho mesta z tveho rodneho mesta. Ripi je od Ostravy, a my s Ripi mame stejny car a Janetk ta ma taky stejny jen v Olomouci a my ho mame v Polance viska za Ostravou.
@milas - o tobě víííííím
, ale právě jsem si nebyla jistá, co jsem měla společného s ripi ![]()