Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
24.5.12 10:16

Holky, tohle jsem našla k prodloužené kultivaci na nějakém webu:

"Prodloužená kultivace je delší, minimálně o 24 hodin, nejlépe však až do stádia blastocysty (5-6-ti denní kultivace). Embrya ve stadiu 2-4 buněk (cca 48 hod po odběru) jsou přenesena do speciálního kultivačního systému, který je optimální pro další vývoj. Je efektivní v případě dosažení vyššího počtu embryí.

Prodloužená kultivace umožňuje transferovat nejkvalitnější embrya s největším potenciálem implantace. Současně pozdější transfer embrya je podobnější situaci přirozené, kdy se embryo dostává do dutiny děložní rovněž 5-6. den po oplodnění. Sliznice je v této době na implantaci nejlépe připravena. Prodloužená kultivace zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění."

Takže PK v délce 24 hodin je asi přípustná, ale stejně mi z toho logicky přijde účinnější delší PK… :think:

Jsem moc zvědavá, s čím dnes Ripi přijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 10:45

Ahoj holky!!!!

tak hlásím příchod!!!!

mno, folíků je habakuk, minimálně 20, po 6ti injekcích jsou 12-13mm, největší 15mm, takže mi snížila trochu dávkování, v sobotu kontrola a předpoklad je úterý nebo středa, dle toho jak porostou OPU … asi mi to řeknou v sobotu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.5.12 11:19

Lili tak to je super nadílka, hlavně hodně do sebe dostaň hodně tekutin ať nemáš HS. :) To bude mimíšků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 11:21

@lucc76 - no doufám, že nám z otho nějaká vajucha i zbydou, že bude nějaký mražáček … jj, piju už teď docela dost normálně a je fakt, že mám z HS pěkný strach, těch folíků je moc, ale jsem ráda, že mi stáhla dávkování, naštěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
24.5.12 13:26

Ahoj holky, taky hlásím příchod!!! No Lily, tééda, těch tam je, gratuluji. Jinak jsem po ET, bobišky mám u sebe. S tou PK je to jak tam píše Alani, že se dělá proto, aby se vybrali ti nejlepší bojovníčci. Já mám tedy osmibuněčné, jedno AB kvality, druhé B kvality. Embryoložka mi řekla, že dnes je nejlepší vhodná doba na ET, že jsou silní a vypadá to mooc dobře, že už dlouho neviděla takové výstavní embryjka… No, ale to nezaručuje, že se chytnou. Tři hoďky jsem si poležela ve Ferťasu, už jsem tedy doma. Ale já vím, že těhotná už jsem, cítím, že to vyšlo hihihi. Jiné myšlení než pozitivní si ani nepřipouštím. Holky do boje, všechny co pícháte a máte před sebou OPU !!!! A ostatním posílám svou sílu, jelikož jí mám na rozdávání!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 13:28

@riperka - držím moc moc moc palečky!!!! určo to vyšlo a ono se fakt kouká hlavně na to, za jak dklouho se rychle vyvinuly a osmibuněčná jsou fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
24.5.12 13:37

Ripi, tak to je superky, hrozně moc gratuluji a držím pěsti na zítřek!!! Zítra už budeš mít v bříšku dvě malé rybičky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
24.5.12 13:44

Ivi děkuju, třeba už dneska hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
24.5.12 13:47

Ripi, ajo, vlastně možná už dneska. Já to dočítám (včera jsem tu moc nebyla), tak mám trošku zpoždění :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
24.5.12 13:48

Ježiš Ripi to je úplná bomba, co píšeš, přesně tenhle přístup je ten správnej!!! Kamarádka měla přesně ten stejný pocit, že prostě „teď jsem těhotná a basta“ a klukům jsou tři roky :-D A my to teď od tebe musíme odkoukat a nastavit si to v našich případech stejně, až na to dojde! Ty jo, teď koukám do kalendáře, vždyť já je nejspíš za tři týdny už budu mít už taky u sebe!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.5.12 13:58

Ripi tak blahopřeji mamino, hlavně se teď pěkně šetři a buď nadále v takové pohodě jako jsi teď- nic nepodceňuj!!! Je úžasný jakou máš energii, to nemůže dopadnut jinak než dobře :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
24.5.12 14:20

Holky no jasně, jak jinak :-))) Budou dvojčátka jako lusk. Jinak Ivčo, já nevím, asi jsme se nepochopily, já mám dnes už po ET, takže rybičky mám u sebe, jestli jsi to myslela takhle, že tam plavou a hledají místečko??? Asi ju :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
24.5.12 16:27

ahojky :mavam: Ripi no vidíš paráda :pankac: a je jasné,že se cítíš jako těhu,však taky v podstatě si :hug: takže hod se do pohody,mysli pozitivně a za pár dní alá hop// :lol: Lili teda to bude úrodička,tak z toho určitě budou i mražáčci,které,ale využiješ až za pár let :hug:já sem dnes byla na té injekci kvůli té krevní skupině,byla do zadku,ale kurnik štípalo to jako blázen :roll:

• Citovat
  • Upravit
533
24.5.12 16:30

Zdend taky jste s manželem každý jiný faktor? Já jsem na tom stejně já - a mnža +, ale u prvního to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
24.5.12 18:42

Lucc teda to je mi,ale náhodička,mi to máme úplně stejně :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat