Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 píše:lili u me taktez uplne stejna ms, nechapu to.
@Alani - ahooooj, brala bych možnost 2 a 3, myslím, ež ty jsou nejvíce pravděpodobné … já jsem na nervy, normálně mám krátkou MS a teď už 4. den a neuistává! mám strach, že ta kombinace heparinu a estrogfemu není ideální …alani nevíš, co se stane, když jsem zapomněla estrofem doma? můžu si vzít večer 2???
@milas - já myslím, že u mě je to tím heparinem na ředění krve, mám strach, aby mi to vůbec skončilo …
Ahoj holky,tak jsem volala do Caru
řekla jsem jim že mám pozitivní testy a že od čtvrtka špiním
a sestra říkala,že to bude určo z toho utrošu.Že je to normální a že se nemusím strachovat
Tak na kontrolu a na krev až v pátek.Snad to bude ok a v ten pátek by tam prý už něco mělo být vidět
Tak jsem zvědavá
lili ja heparin nemam, a taky furt to nejde skoncit. A je to divne, na hp mi brali krev 4 dc, a kapala krev husta a navic, pak cely velky ctverecek nasakly krve a pak se mi zase ms rozjela. Des!
No holky a já mám taky zase něco nového, začalo mě opět bolet břicho jako bych to měla za chvíli dostat. Takže tohle už je úúúúplně šílené, pomalu za chvíli pojedu takže držte palce, ať to není nic hrozivého…
No podle té hodnoty HCG minulý týden ve středu se mi to moc nezdá. I když mohlo být brzo… A to silné krvácení, no, nechám to koňovi, ten má větší hlavu… Jinak pak napíšu. Držte paluchy ![]()
ripi tak vzpomen na market velmi nizke hcg a navic pak dvojcatka postupne.
No mimi se mohlo zakousnout pozdeji a jeste bylo brzo.
Ripi, tak „fťyp“ se nekoná
Vše vevnitř vypadá normálně, špinění může být fakt díky té stimulaci sliznice, ale ta je ještě nízká (5,5 mm), takže zvyšujeme dávku Estrofemu z 1-0-1 na 2-0-2 a ve středu ráno před odjezdem na letiště ještě rychlý další UTZ. Tam se naplánuje přesný den KETu, buď úterý nebo středa příští týden. Hurá! ![]()
Jinak Lili já na dnešek taky nemám Estrofem, teď jsem vzala jeden a na večer mám dva, ale jeden mi chybí, ráno v 8 budu mít v lékárně připravené nové balení. Z toho se nehruť, vem si večer a pohoda, ono to i tak doroste ![]()
A Ripi, tak ať je všechno v pořádku! Zatím pa a drž se!
alani super! Dobre zpravy, dnes je jeste cas, neboj sliznice doroste!
ripi taky drzim vse co mam.
alani - mjá jsem 4 dc a furt mrcha!!!! mě nemá co růůůůst, buuuuuuu!!!! mě klepne, jestli mi ta sliznice nedoroste! já jdu na UTZ ve středu, tak doufám, že budeš mít na středu KET, aby se nám to dobře počítalo ![]()
lili ja taky 4 dc a furt ms prftim jsem mela uz vdy klid, nevim proc se mi telo zblaznilo. Nechapu to!