Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Na koupaliště dvoudílné, do bazénu celkové a oblékám se vždycky až tam.
@Ali-Ali píše:
co je nechutneho na tom mit na sobe plavky![]()
Prostě mi to přijde nehygienické, jet na bazén v plavkách
Předpokládám že většina těchto lidí se pak ani před vstupem do bazénu nevyslékne a neumyje. No, jeden z důvodů proč mám raději moře nebo vlastní zařízení.
@H8N2O4S píše:
Prostě mi to přijde nehygienické, jet na bazén v plavkách
Předpokládám že většina těchto lidí se pak ani před vstupem do bazénu nevyslékne a neumyje. No, jeden z důvodů proč mám raději moře nebo vlastní zařízení.
ona ale mluvila o koupalisti, kde se clovek stejne nesprchuje nahy pred vstupem. vic mi vadi lidi, co behaji kolem po trave a kde jakem bordelu a pak skoci do vody.
ja na koupaliste taky skoro nechodim, ale deje se to i u hotelovych bazenu atd.
Tak já sem rozhodně pro dvoudílné, ale chodim se koupat bud do vlastního bazénu nebo ven na přehradu rybník apodobně
jednodílné by pak moc dlouho schly když se nejdu hned převlíct
a ano oblíkám si je už doma protože nevim kde bych se venku převlíkala, ale do veřejného bazénu nechodim, to bych se převlíkla až tam ![]()
@Ali-Ali píše:
ona ale mluvila o koupalisti, kde se clovek stejne nesprchuje nahy pred vstupem. vic mi vadi lidi, co behaji kolem po trave a kde jakem bordelu a pak skoci do vody.ja na koupaliste taky skoro nechodim, ale deje se to i u hotelovych bazenu atd.
No tak na koupaliště nechodím vůbec, u nás když už tak aquapark nebo plavecký bazén a tak vždycky má jít člověk řádně osprchovaný… ohledně bazénů na dovolené - téměř nevyužívám ![]()
Já mám nejradši dvoudílné a oblékám si je až na koupáku. Nedovedu si moc představit, že bych v mokrých plavkách jela z koupáku domů ![]()
@srcarka mám tankiny - ty nosím, když jdu s dětma a s manželem. A když jdu sama, tak jen jednodílné, protože jsou na plavání lepší
převlíkám se až na koupáku. Buď v ručníku nebo v kabince ![]()
V bazénu se nejdřív osprchuju a pak beru plavky.
Děkuji moc holky, jste zlaté:-))Tak to si koupím celé do bazénu, dvoudílné na kupko a i ty tankiny:-)At udělám kompromis. Vyskouším variantu obleknutí plavek doma i u bazenu. Nosím leginy, tak snad to bude ok.
Holky a kdo máte ty tankiny..jak je to ve vodě..vyhrne se ten vršek až k prsům, nebo zustavá látka tam kde má..?
taky přemýšlím ale tohle by mě asi odradilo, kdyby se to vyhrnovalo a tedy nezakrývalo to co má i ve vodě..( mě by to spíš vadilo že bych to musela furt uhlazovat, nesnesla bych to, něco jako koupání v triku které je furt nahoře )
@smurfka Tak určitě je to o střihu a kvalitě látky - aby byla pevná. Mě to nedělá (nezkoušela jsem teda skákat, to ne), ale při normálním dovádění a plavaní mě to nahoru neleze.
@Aries6 hmm tak to zas nevím jak bych poznala v obchodě..
a dát za to prachy a pak by mi to dělalo tak se zbláznim..ach jo..
Tak koukám, že jsem jedna z mála kdo má reději jednodílné
Mám od téhle značky: https://www.bettylicious.co.uk/…imsuits.html a ten střih je super. Dvoudílné nosím jen naprosto minimálně…
Nosila jsem dvoudílné těhotenské, které schovávaly břicho. Letos už by ze me spadly.
Tak jsem si objednala po letech normální dvoudílné.
Uz rok cvicim, dodržuju tvrdý režim, abych si je mohla dovolit obkect.
My máme bazén na zahradě, takže ráno rovnou oblecu plavky mám je celý den, stejně jsme v létě furt na terase u bazénu a večer jak jdu do sprchy, teprve je vyslekam.
Když někam jdu dam natelnik, kratasy nebo šaty a jdu.