Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Crp 13 je jen o malinko vyšší než norma a v těhotenství bývá takto lehce zvýšené často.
Je to jen maličko zvýšené, přičítala bych to těhotenství. Nechala bych maximálně nabrat ještě jednou a pokud to bude plus minus stejné, tak to fakt k těhotenství bude.
Přečetla jsem to ještě jednou a pokud je to 13 opakovaně, tak to žádná bakteriální infekce nebude.
Ahoj, píšu zda máte někdě zkušenost už jsem opravdu zoufalá… Nyní 29. týden těhu od začátku, kdy jsem měla zánět průdušek (snad jen prudušek) bez léčby antibiotiky, protože jsem neměla teploty, tak mi bylo řečeno, at neberu když jsu na začátku těhu, od té doby krom toho, že jsem s tím bojovala asi pět týdnu pořád bolest na hrudi i žebra co mi bylo řečeno, že patří k těhu mám takové střídavé stavy deset dní jsme uplně dobrá a pak se jeden den zbudím smrkám bolí mě žebra a cítím se jak kdyby na mě něco lezlo (teplotu měřím, ale nemám) to trvá cca dva dny a ty proležím a pak zase klid, myslela jsem si, že si to vsugerovávám, ale faktem je že při každých krevních testech mám zvýšené crp zhruba hodnota 13 a bílé krvinky
Jsem z tho neštěastná bojím se, zda jsem neměla na začátku něco horšího než zánět prudušek a nezanetbali to nebo jsem tak oslabená z miminka? A může mu to nějak škodit? Moje mudr mi tvrdí, že to mám z těhu, ale mně se to prostě nezdá
Omluvte prosím anonym.