Celková anestezie nebo analgosedace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.20 15:50

@Martina179 Zní to super, ale volala jsem tam a odmítli me, ze by nás vzali po Novém roce :cert: Takze vybírám ze tři soukromých klinik, počkám na první schůzku a uvidím co mi řeknou. Strašně si to vycitam, i proto jsem anonymní, ja před půl rokem porodila mladší dítě a vecerni i ranní péči o syna převzal tatínek, ptze malé hodně plakalo a tohle je výsledek, ale teď už nenadelam nic, hole nelze věřit ani manželovi :,( Díky moc vsem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2996
20.5.20 16:43
@Anonymní píše:
@luci.no Díky moc! Včera mu to nasel na prevenci doktor, bohužel jim doporučena draha klinika me poslala kamsi kvůli coronaviru (mam počkat na zacatek června a pak dale a dale)… na druhé klinice co jsem sehnala máme termín schůzky 3.6. a pak prý snad do dvou mesicu zakrok..teď s coronou asi neseženu nic rychleji, ale na Pstrossovu se podívám. Jestli mate zkušenost s plombou, volili jste amalgám nebo kompozit a nevypadla? Čtu ze u malých deti plomby moc nevydrží, to me děsí.

Synovi toho bohuzel museli delat daleko vic vcetne vytrzeni 2 zubu. Ma klasicke bile plomby a je to rok a stale vse v poradku a drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.