Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@novota529 píše: Více
Se schopným právníkem by k soudu ani nedošlo.
@Jaňouchová píše: Více
Lidi jsou ruzni. Na nekoho ani vyhruzky soudama neplati.
Dostatečně protřelej neřešič, kterej má už nějakej soud za sebou a ve výbavě pár protahovacích fint v souladu s OSŘ, se tomu leda zasměje. Musím uznat, že zakladatelčini advokáti byli profesionálové, kteří se nesnažili z ní tahat prachy s ohledem na značnou beznadějnost případu.
Na obecný být se musíš ptát u vás v místě bydliště. U nás žádné obecný byty nejsou. Vše co je je na smlouvu na rok s prodloužením a musíš vyhrát výběrové řízení ( nejvyšší cenu najmu ). Ale těch bytů je minimum tady.
Jinak chápu, mě by život v nájmu v důchodu děsil taky.
Přesně. Jsem tak omezená, že mi nemovistosti vydělávají, a ne že na nich provařím zadel.
@terien píše: Více
A co jako? Mne je to uplne jedno. Nemate co rict k tematu, jste necitliva, a mne vubec nezajima, ze zrovna Vam neco vydelava nevydelava. Jste tady v diskuzi uplne zbytecne.
A co by s nimi udělali asi, když za znásilnění a dokonce opakované znásilňování dávají soudy klidně podmínku. Že by ty ty ty?
@terien píše: Více
Ty jsi fakt drsná. Jak si denně do někoho nekopneš, tak jsi z toho nesvá, že?
@1010 píše: Více
Když tady je několik osob, které, ať tu napíše kdokoliv cokoliv, tak to obrátí proti němu a vozí se po něm.
Tomu vůbec nevěřím. Ceny bytů v Praze, a to i těch v panelácích, jdou pořád nahoru. K tomu je jich na trhu málo a zájemců o koupi plno.
omezené uvažování tady máš akorát ty, viz tvoje slovní prezentace tady + výrok - cituji:…predseda pan tak 60 odchovany v komunismu,…
tak 1) komunismus tady nikdy nebyl a 2) dnešnímu 60kovi bylo v době převratu 20+
Ty máš fakt dost ![]()
Já bohužel aktuální radu nemám. Jenom mám zkušenost se super sousedy
a prodej byl za mě dobré řešení. Taky bych se tak rozhodla za cenu ztráty v popisované situaci.