Celoživotně v podnájmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
8.9.24 09:58

@terien Tak nařachaný pan mohl být jediný, kdo byl ochotný to rychle koupit :nevim: Nevěřím, že po sídlišti se o takových nájemnících neví. ( Jako že někdo bourá barák bordelem bychom si na sídlišti u nás kdysi všimli - ono to nejde přeslechnout - aspoň u nás ne. V noci jsem slyšela chápat souseda nad máma. Jak by si šíleného bordelu noc co noc nevšiml zbytek paneláku netuším. Ale možná jinde jiné paneláky byly postavené jinak.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 09:59
@novota529 píše: Více

Já vím, jak to je a bylo v reálu. Žádný propad o 20% se nekonal. Hloupě jsi prodělala velké peníze a doživotně se připravila o možnost svého bydlení. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.9.24 10:01
@kocourGarfield píše: Více

Pokud to byla všeobecně známá věc, tak nechápu, proč zakl. ten byt kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novota529
8.9.24 10:01
@terien píše: Více

Vzhledem k tomu, ze jeste si ani neprecetla co jsem napsala od analytika a dokola opakujete to same, tak pravdepodobne mate nejakou dusevni poruchu. jinak se Vase komentare jako kolovratek vysvetlit nedaji. A to ze mne tykate a celkove Vase vyjadrovani o vas take dot vypovida. Jste troll a dale Vas tady krmit nehodlam.

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 10:03

No na mega sidlisti v Praze, kde jsou domy o 12 patrech a x vchodech, obrovska anonymita, mix majitelu a najemniku, narodnosti atd. kde se casto lide stridaji atd. budou tezko vsichni vedet o problematickem najemnikovi.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 10:04

Hodně by ti pomohlo, kdybys věděla, jak a proč se objevují zprávy v médiích, realita je velice často úplně jinde. Opět, situaci v realitách znám dlouhodobě a žádný takový propad prostě nebyl. Mě je úplně jedno, co si ty myslíš, duševně v nepořádku je podle mě ten, kdo je schopný vyhodit milion a půl z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.9.24 10:05

@terien Údajně tam 3× byla, nic se nedělo. Majitelka ji to zřejmě neřekla :nevim: a sousedi nic neslyšeli.

Ale můj boj to není.

Zatím jsem se nedozvedela, jak se žije důchodcům v ČR v nájemech. Osobně takového žádného neznám.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 10:07

Ano, právě proto jsi mohla byt pronajímat. Vždycky bys nájemníky našla a i kdyby se častěji střídali, neprodělala bys a mohla byt prodat v příznivější době. To ti poradí každý, kdo má dvoumístné IQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novota529
8.9.24 10:09
@terien píše: Více

tohle uz je fakt diagnoza, ono jako pri prodeji se take jaksi zjistuje realna mozna cena prodeje nemovitosti. asi tezko se da prodat neco o 2 mega vejs, nez kolik stoji vsechny podobne nemovisti kolem. za co jsem to prodala, to jsou ceny doted, a to uz je par let. o realitach zjevne skoro nic nevite, pisete tady nemysly a jenom si tady ukajite nejake svoje ego nebo co to tady hledate v teto diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
8.9.24 10:09

@novota529 u nás v paneláku bylo ve vchodě 45 bytů. Jako o tom že tam někdo dělá bordel noc co noc by se vědělo, případně že SVJ nefunguje.

Tady si týkají všichni :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 10:10

Což je trochu v rozporu s tím, co zakl. tvrdí. Že by si toho nikdo jiný nevšiml :think: několik důchodců v nájmu znám, žijí prakticky na hraně chudoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.9.24 10:11

@novota529 tak to je Tvůj risk, že jsi do toho šla :nevim: Já bych tahala i tu minulou majitelku, předpokládám, že na nájemníky jsi se ptala …

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 10:11
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.24 10:14

Kde žiješ? Znám několik důchodců v nájmu, včetně vlastní rodiny. My taky žijeme v nájmu, na vlastní bydlení jsme neměli, nemáme a mít asi ani nebudeme, no nenadělám nic.

• Citovat
  • Upravit
12594
8.9.24 10:26
@TARONA píše: Více

Bohuzel mas pravdu, minorita by se zacala shlukovar, rabovat, loupit a vrazdit, socialni nepokoje, zaplavili by vezeni.. To je jediny duvod proc se davky razantne nesnizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí