Celoživotně v podnájmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
3.9.24 21:08

@1010 v 55 není důchodce zdaleka :) To je paní v produktivním věku :) Do důchodu jdeš aktuálně v 63 letech s něco k tomu :)

• Citovat
  • Upravit
9977
3.9.24 21:10
@kocourGarfield píše: Více

Vím…ale kolik znáš lidí v tomhle věku, kteří jsou ochotni k nějaké velké změně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
3.9.24 21:16
@1010 píše: Více

Tak on ten důchodce nemusí sedět ve vlastním baráku, na který nemá síly, ale ve vlastním bytě, kde je práce o poznání míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.9.24 21:19

Zo zdejsich frustrovanych zien si nic nedelej :kytka:

moc neporadim, nejake rady tu uz padli, mna este napada, ze mozna casom si najdes partnera…ve dvou se to lip tahne

nebo budete mat nejake vacsie spolocne bydleni so synom a jeho rodinou, tazko povedat kam ta zivot zaveje :kytka:

a nestyd sa v podnajme zadat o vsetky davky na ktore mas pravo :palec:

vela sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.9.24 21:21

@1010 Tak jestli je v ČR mraky důchodců, kteří mají 20,30 na pronájem baráku z důchodu tak OK. :nevim: Ono úplně stačí si pronajímat být v Praze jako důchodce :nevim: Z důchodu třeba 20 tisíc si to neumím moc představit ani garsonku.

• Citovat
  • Upravit
45685
3.9.24 21:22
@1010 píše: Více

Ne? Myslela jsem, ze jsi odpovidala na komentar Lilith, ktera psala o tom, ze v USA i zapadni Evrope ziji lidi v najmech.
U nas duchodci vetsinou v najmech neziji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield

@TARONA Tak rada ať čerpá všechny dávky na která má nárok je úplně nejlepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
9977
@iila píše: Více

A právě to se snažím naznačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9977
3.9.24 21:24
@kocourGarfield píše: Více

Neplatí tolik. Je to za Ostravou…já chci tím jen říct, že bydlet v podnájmu není…no ty vole
8o :roll:… :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9977
3.9.24 21:26
@veria píše: Více

Odpovídala jsem na to, že když někdo bydlí v podnájmu je méněcenný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.9.24 21:29

@kocourGarfield ano je :kytka: ja proti nim nic nemam, sama ich cerpam a dlhodobo a aj budem nestydim sa za to, a to ziadna socka nie som ani inej farby, klidne nech vas aj porazi, mne je to sumafuk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.9.24 21:31

@TARONA Však si čerpej. Třeba to bude dobrá rada i pro zakladatelku. Proč ne. Když to někdo tak chce a je to jeho cesta ….

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
3.9.24 21:34

@1010 Nikdo méněcenný není, ale musíš na ten nájem jako důchodce mít a klepat se, že majitel si pronájem rozmyslí. Což já třeba vidím jako možné riziko a jako důchodce bych ho řešit nechtěla. A nechci se vázat na nutnost žít s dětmi ani jim nechávat chátrající barák. A jelikož nemám zkušenost s důchodci v najmu, tak jsem se ptala. Zakladatelka psala o nemovitosti v Praze, čili asi žije tam.

A nikde není dané že rodině něco musíš za zanechat, můžeš ji odkázat, prodat a mít jako pojistku …. A žít jinde v podnájmu, můžeš ten barák pronajímat.

• Citovat
  • Upravit
2607
3.9.24 21:48
@TARONA píše: Více

A proč tedy dlouhodobě čerpás sociální dávky? Jsi nemocná nebo se staras o nemocné dítě? Kde je ten problém ze se nemůžeš sama uživit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.9.24 21:54
@Jemako píše: Více

mam viac veci, a fakt ich tu menovat nebudem :nevim: proste berem davky, niekedy pribude nejaka, casom nejake odpadnu, podla situacie…uz vidim jak by som sa tu s vami dohadovala do rana a plevelila to tu, toto vam musi stacit a viac o tom diskutovat nebudem, proste ak zakladatelka na ne dosahne, at ich bere, ma na to plne pravo a nema sa za co stydet (ja viem, ze ine osoby by ju za to zniesli pod ciernu zem, stejne mna, ale tie osoby nemusia zit nase zivoty tak at si vite co :mrgreen::kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí