Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kocourGarfield píše: Více
Vím…ale kolik znáš lidí v tomhle věku, kteří jsou ochotni k nějaké velké změně…
@1010 píše: Více
Tak on ten důchodce nemusí sedět ve vlastním baráku, na který nemá síly, ale ve vlastním bytě, kde je práce o poznání míň.
Zo zdejsich frustrovanych zien si nic nedelej ![]()
moc neporadim, nejake rady tu uz padli, mna este napada, ze mozna casom si najdes partnera…ve dvou se to lip tahne
nebo budete mat nejake vacsie spolocne bydleni so synom a jeho rodinou, tazko povedat kam ta zivot zaveje ![]()
a nestyd sa v podnajme zadat o vsetky davky na ktore mas pravo ![]()
vela sil ![]()
@1010 Tak jestli je v ČR mraky důchodců, kteří mají 20,30 na pronájem baráku z důchodu tak OK.
Ono úplně stačí si pronajímat být v Praze jako důchodce
Z důchodu třeba 20 tisíc si to neumím moc představit ani garsonku.
@1010 píše: Více
Ne? Myslela jsem, ze jsi odpovidala na komentar Lilith, ktera psala o tom, ze v USA i zapadni Evrope ziji lidi v najmech.
U nas duchodci vetsinou v najmech neziji.
@TARONA Tak rada ať čerpá všechny dávky na která má nárok je úplně nejlepší ![]()
@kocourGarfield píše: Více
Neplatí tolik. Je to za Ostravou…já chci tím jen říct, že bydlet v podnájmu není…no ty vole
…
.
@veria píše: Více
Odpovídala jsem na to, že když někdo bydlí v podnájmu je méněcenný…
@kocourGarfield ano je
ja proti nim nic nemam, sama ich cerpam a dlhodobo a aj budem nestydim sa za to, a to ziadna socka nie som ani inej farby, klidne nech vas aj porazi, mne je to sumafuk ![]()
@TARONA Však si čerpej. Třeba to bude dobrá rada i pro zakladatelku. Proč ne. Když to někdo tak chce a je to jeho cesta ….
@1010 Nikdo méněcenný není, ale musíš na ten nájem jako důchodce mít a klepat se, že majitel si pronájem rozmyslí. Což já třeba vidím jako možné riziko a jako důchodce bych ho řešit nechtěla. A nechci se vázat na nutnost žít s dětmi ani jim nechávat chátrající barák. A jelikož nemám zkušenost s důchodci v najmu, tak jsem se ptala. Zakladatelka psala o nemovitosti v Praze, čili asi žije tam.
A nikde není dané že rodině něco musíš za zanechat, můžeš ji odkázat, prodat a mít jako pojistku …. A žít jinde v podnájmu, můžeš ten barák pronajímat.
@TARONA píše: Více
A proč tedy dlouhodobě čerpás sociální dávky? Jsi nemocná nebo se staras o nemocné dítě? Kde je ten problém ze se nemůžeš sama uživit?
@Jemako píše: Více
mam viac veci, a fakt ich tu menovat nebudem
proste berem davky, niekedy pribude nejaka, casom nejake odpadnu, podla situacie…uz vidim jak by som sa tu s vami dohadovala do rana a plevelila to tu, toto vam musi stacit a viac o tom diskutovat nebudem, proste ak zakladatelka na ne dosahne, at ich bere, ma na to plne pravo a nema sa za co stydet (ja viem, ze ine osoby by ju za to zniesli pod ciernu zem, stejne mna, ale tie osoby nemusia zit nase zivoty tak at si vite co
) ![]()
@1010 v 55 není důchodce zdaleka
To je paní v produktivním věku
Do důchodu jdeš aktuálně v 63 letech s něco k tomu