Celoživotně v podnájmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10156
4.9.24 05:58

@smile_xxx 56766652
Samozřejmě…já nikoho takového neznám…proto jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
4.9.24 20:41
@1010 píše: Více

Tys psala o podnájmu, já píšu o vlastním bytě.

Kopie příspěvku, na který jsi reagovala (pro pořádek): @iila píše: Tak on ten důchodce nemusí sedět ve vlastním baráku, na který nemá síly, ale ve vlastním bytě, kde je práce o poznání míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10156
4.9.24 21:03
@iila píše: Více

Jo tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.9.24 16:16
@TARONA píše: Více

Myslím, že nikdo by si netroufl okamžitě zrušit všechny dávky. To by nebylo rozumné. Ale kdyby se postupně snižovaly, pak i mizely, žádné velké protesty by nenastaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novota529
8.9.24 09:25
@smile_xxx píše: Více

U prodeje se nikde nestala chyba. Psala jsem preci, ze mezi mou koupi a prodeji doslo k dramatickemu propadu o 20% u panelakovych bytu, psala o tom pred par lety vsude i media. Cekat na krku s bytem, ktery se neda ani pronajmout a mesicni splatka hypoteky mega kdy se zase ceny dorovnaji a jestli nebylo v te dobe schudne.

Příspěvek upraven 08.09.24 v 09:43

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 09:29
@Da12 píše: Více

Proboha - realitni trh se take pohybuje a pred par lety byly ceny panelovych bytu na vrcholu a pak plosne klesly o 20%. To ze to ted jde zase nahoru neznamena, ze se tohle nestalo. Fakt uzasny, jak zpochybnujete to, o cem ani nic zvejne nevite.

Příspěvek upraven 08.09.24 v 09:42

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 09:30
@TARONA píše: Více

Dekuji mockrat za laskavost a pochopeni.

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 09:34
@Ahep píše: Více

Asi neumite pocitat, kdyz nekomu v dobre prevratu bylo 20, tak ano, opravdu vyrostl v komunismu. a rekla jsem asi 60. mohl byt i trochu starsi. a o tom, ze tu komunismus nikdy nebyl to uz radsi nema ceny ani komentovat.

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 09:42
@Katkulka píše: Více

Diky moc za rozumny nazor a pochopeni toho uhlu pohledu. Take jsem to resila s pravniky, financnim poradcem, rodinou a prateli a za tech podminek kazdemu prislo take lepsi aktualni ztrata, nez do toho mesicne valit mega splatky hypoteky a znicit si nervy.

• Citovat
  • Upravit
novota529
8.9.24 09:45
@Katkulka píše: Více

No presne, oni nejsou zastupy lidi, kteri chteji jit resit problemy za jine. Narachany soused tam tedy opravdy nebyl, a vzhledem k psychopatii majitelky si nemyslim, ze by s tim neco vubec kdo udelal. Ta jen dokola opakovala, ze ona a jeji podnajemnik si muzou delat co chteji, ze ona svemu podnajemnikovi nebude omezovat zadne osobni svobody a mne rekla, ze on se teda rozhodne odstehovavat nebude. Vzhledem k tomu neschopnemu SVJ, ktere se o to nezajimalo tam byl velmi omezeny prostor neco resit.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
8.9.24 09:52

@novota529 Tak ten soused tam bydlel ještě než jsi se nastěhovala, původní majitlwka tak raději 5 let nežila.
To jste byly jediné, koho to ruší? V paneláku?
Jo ještě ten soused co chlastá. A zbytek? Těm to bylo jedno? Z té majitelky se zpětně žádné peníze dost nedaly?

Splácet ještě 1,5 míče, které budeš splácet do důchodu je z mého pohledu průser, pokud v důchodu neplánuješ žít u dítěte.

Příspěvek upraven 08.09.24 v 10:03

• Citovat
  • Upravit
34473
8.9.24 09:52
@novota529 píše: Více

Ceny nemovitostí za posledních 20 let neklesly a už vůbec ne o 20%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novota529
8.9.24 09:55
@terien píše: Více

Prosim Vas, tak se aspon namahejte si to vyggolovat, kdyz tady porad hodlate dokola opakovat to, co vubec neni pravda. Napriklad: Ceny bytů v panelových domech v Praze klesly z maxima 113 tisíc korun za m2 v prvním čtvrtletí roku 2022 na současných 91 tisíc korun za m2. Tento pokles činí 19 % za období 5 čtvrtletí. V současné době jsou ceny stejné jako před 2 lety, “ uvádí analytik a realitní znalec Iztok Toplak z RE/MAX G8 Reality

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max