Celý svět se točí kolem svatby

447
27.1.16 13:30

Cely svet se toci kolem svatby

Krasne odpoledne vsem.
Jsem ve veku kdy kazdy okolo me se vdava ci zeni a i me se ptaji na svatbu. Vim ze jednou prijde (mozna to nebude tak dlouho trvat) :lol: a tak se Vas chci zeptat jake mate zkusenosti. Co doporucujete ci nikoly. Budu rada kdyz pridate sve pribehy, postrehy a zajimavosti. Predem vsem dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
27.1.16 13:33
@KatkaJL píše:
Krasne odpoledne vsem.
Jsem ve veku kdy kazdy okolo me se vdava ci zeni a i me se ptaji na svatbu. Vim ze jednou prijde (mozna to nebude tak dlouho trvat) :lol: a tak se Vas chci zeptat jake mate zkusenosti. Co doporucujete ci nikoly. Budu rada kdyz pridate sve pribehy, postrehy a zajimavosti. Predem vsem dekuji :kytka:

Zajdi na beremese. Tam si počteš až do aleluja. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2248
27.1.16 13:38

Ach, jak ti rozumím, nedávno se zasnoubily 3 páry z našeho okolí, já bych se vdávala, až bych brečela a prstýnek nikde… Na okolí se vykašli a svatbu začni řešit až po zásnubách, pokud nemáš v plánu megalomanskou veselku, dá se to stihnout rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.1.16 13:41
@Ya-ya píše:
Doporučuju přestat psat nikoly. ;)
a nemám pocit, ze by se svet točil okolo svatby, takze doporucuju neřešit, co řeší okolí

mi teda dost dlouho trvalo, nez jsem prisla na to, k cemu se to vztahuje. V uvodnim prispevku jsem to uplne prehlidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.1.16 13:42

Jo a cely svet se netoci kolem svatby. to tak maximalne 2-3 mesice pred tou svatbou, jakmile se jednou vdas, tak po svatbe „pes nestekne“. Takze doporucuju davat vahu jen tomu spojeni jako takovemu a ne te sarade kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.16 13:46
@Ali-Ali píše:
Jo a cely svet se netoci kolem svatby. to tak maximalne 2-3 mesice pred tou svatbou, jakmile se jednou vdas, tak po svatbe „pes nestekne“. Takze doporucuju davat vahu jen tomu spojeni jako takovemu a ne te sarade kolem.

Nemá co dělat a čeká cca 450 příběhů s podrobným popisem svateb.
:pankac: :pankac: Nebo je to nějaká anketa? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
27.1.16 14:09

@KatkaJL Jaké si to uděláš, takové to budeš mít. Jsi už aspoň zasnoubená?

• Citovat
  • Upravit
447
6.2.16 12:57

Asi jsem se spatne vyjadrila. Nadpis ze vse se toci kolem svatby jsem dala z toho duvodu ze mi to tak prijde. Jdu na internet tak vsude reklama na salony, prstynky a tak. Okolo me se vsichni berou a i me se ptaji kdy bude (jak uz jsem psala). Je to mozna jen muj pocit (a par dalsich). Proto kdyz nad tim premyslim tak si chci zjistit nejake info. Kdo s cim byl spokojeny. Jestli zahranici ci doma. Atd. Ano vim ze to zalezi jen na nas. Treba je nejaky zvyk o kterem jsem neslysela a byl by na svatbe hezky. Proste jen jsem chtela slyset nejake inspirativni pribehy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.5.16 20:12

@Kobliha51 Tak jiz mame kveten a jak se zde psalo je to vcelku rychle. Na Valentyna me pritel pozadal o ruku a jiz 14 dni jsem vdana. Dekuji Ti za tip vse co jsem hledala jsem nasla na beremese. Dekuji moc. Krasne slunickove dny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.5.16 20:28
@KatkaJL píše:
@Kobliha51 Tak jiz mame kveten a jak se zde psalo je to vcelku rychle. Na Valentyna me pritel pozadal o ruku a jiz 14 dni jsem vdana. Dekuji Ti za tip vse co jsem hledala jsem nasla na beremese. Dekuji moc. Krasne slunickove dny. :kytka:

Přeju krásné manželství. Vzali jste to hopem a dobře jste udělali. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
447
10.5.16 20:35

@Kobliha51 Dekujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.5.16 12:47

@KatkaJL nakonec můžeš nám poreferovat jaké to je mít tak rychlou svatbu, jak jste to zvládli atd.? :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.5.16 22:17

@Omaestro jestli Vas to zajima rada predam zkusenosti. Lepsi by bylo asi napsat denik? Nevim kolik znaku muzu napsat do komentare? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.5.16 08:22

@KatkaJL budu se těšit. Budete to psát zde do deníčku emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.5.16 18:44

@Omaestro Ano sem. Je toho hodne spousty zazitku :-) Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný