Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krasne odpoledne vsem.
Jsem ve veku kdy kazdy okolo me se vdava ci zeni a i me se ptaji na svatbu. Vim ze jednou prijde (mozna to nebude tak dlouho trvat)
a tak se Vas chci zeptat jake mate zkusenosti. Co doporucujete ci nikoly. Budu rada kdyz pridate sve pribehy, postrehy a zajimavosti. Predem vsem dekuji ![]()
@KatkaJL píše:
Krasne odpoledne vsem.
Jsem ve veku kdy kazdy okolo me se vdava ci zeni a i me se ptaji na svatbu. Vim ze jednou prijde (mozna to nebude tak dlouho trvat)a tak se Vas chci zeptat jake mate zkusenosti. Co doporucujete ci nikoly. Budu rada kdyz pridate sve pribehy, postrehy a zajimavosti. Predem vsem dekuji
Zajdi na beremese. Tam si počteš až do aleluja. ![]()
Ach, jak ti rozumím, nedávno se zasnoubily 3 páry z našeho okolí, já bych se vdávala, až bych brečela a prstýnek nikde… Na okolí se vykašli a svatbu začni řešit až po zásnubách, pokud nemáš v plánu megalomanskou veselku, dá se to stihnout rychle
@Ya-ya píše:
Doporučuju přestat psat nikoly.
a nemám pocit, ze by se svet točil okolo svatby, takze doporucuju neřešit, co řeší okolí
mi teda dost dlouho trvalo, nez jsem prisla na to, k cemu se to vztahuje. V uvodnim prispevku jsem to uplne prehlidla ![]()
Jo a cely svet se netoci kolem svatby. to tak maximalne 2-3 mesice pred tou svatbou, jakmile se jednou vdas, tak po svatbe „pes nestekne“. Takze doporucuju davat vahu jen tomu spojeni jako takovemu a ne te sarade kolem.
@Ali-Ali píše:
Jo a cely svet se netoci kolem svatby. to tak maximalne 2-3 mesice pred tou svatbou, jakmile se jednou vdas, tak po svatbe „pes nestekne“. Takze doporucuju davat vahu jen tomu spojeni jako takovemu a ne te sarade kolem.
Nemá co dělat a čeká cca 450 příběhů s podrobným popisem svateb.
Nebo je to nějaká anketa? ![]()
@KatkaJL Jaké si to uděláš, takové to budeš mít. Jsi už aspoň zasnoubená?
Asi jsem se spatne vyjadrila. Nadpis ze vse se toci kolem svatby jsem dala z toho duvodu ze mi to tak prijde. Jdu na internet tak vsude reklama na salony, prstynky a tak. Okolo me se vsichni berou a i me se ptaji kdy bude (jak uz jsem psala). Je to mozna jen muj pocit (a par dalsich). Proto kdyz nad tim premyslim tak si chci zjistit nejake info. Kdo s cim byl spokojeny. Jestli zahranici ci doma. Atd. Ano vim ze to zalezi jen na nas. Treba je nejaky zvyk o kterem jsem neslysela a byl by na svatbe hezky. Proste jen jsem chtela slyset nejake inspirativni pribehy… ![]()
@Kobliha51 Tak jiz mame kveten a jak se zde psalo je to vcelku rychle. Na Valentyna me pritel pozadal o ruku a jiz 14 dni jsem vdana. Dekuji Ti za tip vse co jsem hledala jsem nasla na beremese. Dekuji moc. Krasne slunickove dny. ![]()
@KatkaJL píše:
@Kobliha51 Tak jiz mame kveten a jak se zde psalo je to vcelku rychle. Na Valentyna me pritel pozadal o ruku a jiz 14 dni jsem vdana. Dekuji Ti za tip vse co jsem hledala jsem nasla na beremese. Dekuji moc. Krasne slunickove dny.
Přeju krásné manželství. Vzali jste to hopem a dobře jste udělali.
![]()
@KatkaJL nakonec můžeš nám poreferovat jaké to je mít tak rychlou svatbu, jak jste to zvládli atd.?
![]()
@Omaestro jestli Vas to zajima rada predam zkusenosti. Lepsi by bylo asi napsat denik? Nevim kolik znaku muzu napsat do komentare? ![]()
@KatkaJL budu se těšit. Budete to psát zde do deníčku emimino?