Celý život v domácnosti, musím jít do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Je mi skoro 50 let a jsem v domácnosti. Do práce jsem chodila naposledy někdy před 15 lety.
Zkrátka se musím začít živit sama a nevím, co s tím. Jít někde uklízet?
Třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je mi skoro 50 let a jsem v domácnosti. Do práce jsem chodila naposledy někdy před 15 lety.
Nebo prodavačka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklízet? to se moc neuživíš, vem spíš nějakou noční u silničářů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi vás vezmou buď do nějakého supermarketu nebo do továrny za pás.. Jako uklízečka si moc nevyděláte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
vzít tam kde tě vezmou, já jako zaměstnavatel, bych člověka co byl 15let v domácnosti vzala pouze jako poslední možnost, tito lidé nemají pracovní návyky a spousty se toho zmenilo od doby co naposled pracovali, měla jsem čest zatím se dvěma, jedna byla 8let doma s dětmi a druhá snad ještě déle, druhá je moje známá a ač si sní ráda pokecam, tak nikdy o aktuálním zaměstnání, všechno je blbě a šéf d.bil. Pokud se nehecne a opravdu nebude pokorná, tak je v podstatě nezamestnatelna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Položila bych si základní otázku co já bych chtěla dělat a jaké peníze od toho ocekavam? Těžko radit, každému vyhovuje jiná práce at už skrs náplň práce nebo peníze. Ja už bych se nikdy nevrátila do obchodu, byla jsem spokojená s náplní práci i s penězmi za pasem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste někam do továrny na baličku. Manžel dělá ve velké fabrice a říkal, že právě na balení zboží je hodně žen kolem vašeho věku. Pokud ustojíte 8 hodin a nemáte nějaké problémy s rukama tak bych volila určitě něco takového. A nebo třeba hlídání dětí s úklidem. Když denně uděláte jeden byt a k tomu občas pohlídáte nějakého prcka tak na skromné živobytí si vyděláte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit