Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey1 píše: Více
Herdek baba je u nas takova razna zenska. Tady ta co myslis, je spise „paní kysele hrozny“. Vse co nezna, neumi, je jinak nez to ma ona, je spatne
@Anonymní píše: Více
A co je na tom? Já občas spavam na posteli, ve které umřela maminka. Když mám kašel, tak abych nebudila manžela.
@kocourGarfield píše: Více
Starsi byl poprve u more v 11 letech
a nevypada, ze by mu neco uteklo ![]()
@Margery A zřejmě i spolužáci to přežili ok a není terčem posměchu a šikany ![]()
On totiž ani v Praze v 8. třídě klasické ZŠ nepojedou úplně všichni z ročníku 1× za rok k moři …. Co takové dítě ve věku školky s 2 l sourozencem. Ten bude určitě děsný chudák ve školce.
Rok bez moře, konečná.
@Snorlaxik píše: Více
Já znám dost rodin, kteří mají baráky a zvládají mnohé víkendové aktivity.
Třeba naši byli v loni na 4 dovolených. Sousedi okolo jezdí taky pravidelně
a na výletech jsou každou chvíli. Zahradu mají super a i ten bazén ( který je super třeba po příchodu domu z práce, ráno čaj na terase, cele dny venku.
@kocourGarfield i tak je dost oblibeny
![]()
Ale urcite by deti mely pri nastupu do skolky fasovat aspon iphony
aby nebyly out ![]()
@anavi13 píše: Více
U vas se jezdilo kazdy rok k mori
? Ja byla za cele detstvi jednou.
Kdyby uměla číst, tak jsem nepsala nic o dovolené u moře ![]()
Ještě ne. Hledáme, ale už máme představu. Ono v té cenovce to bude něco takového. Jeden máme už poptaný a čekáme na zázrak, aby byl k prodeji
hledáme od půlky prosince, takže chvíli.
@Margery píše: Více
Syn by si letos přál jet do Zoo Praha na slony
a pak by chtěl na Slovensko. Jak na to přišel nevím.
má knížku s mapami a nějak ho to zaujalo. Moře vůbec nezmínil, takže jsem v klidu. Mě letos taky víc lákají hory. Chtěla bych Jeseníky. Mám to tam ráda. Ono se opravdu nic nestane. Šikana nebude. Tady je x rodin, které nejezdí k moři. Bazén máme, takže vyžití na zahradě bude. Bazén je minulý rok bavil nejvíc. Z každého výletu se těšili do bazénu ![]()
@Oriseka jezdilo. Já byla poprvé ve třech letech s babičkou a dědou v Itálii a Chorvatsku. Pak se jezdilo každý rok už i s našima autem. Ale řekla bych, že tak od desíti let už na to nebylo. Pak už jsem byla u moře až s manželem v 18ti letech. Babička s dědou si lítají k moři v sedmdesáti, takže předpokládám, že mám ještě hromadu času vzít děti k moři
![]()
@anavi13 ale my nejedeme na dřeň, nepotřebuju luxusní věci, ale zážitky ano…máme rezervu a zvlášť kupičku na dodělávky na dům a oba vázané peníze na později…fakt si to umíme spočítat, aby bylo hezké bydlení a dětem nic nechybělo…a hlavně investujeme a spoříme i každý zvlášť, ani jeden bychom bez peněz nezůstali, to máme dobře ošetřené…mamka celý život v bance a taťka na vyšší ekonomické pozici… po čechách jezdíme taky, děti ty zážitky mají od chalupy, přes penzion, kempování, až po zahraničí…
@Oriseka my jsme jezdili od 92 často k moři s našimi, později se stavěl dům a prodával byt, to bylo slabší období a pak zase ano, pro děti chceme každý rok hory a zahraničí…naši nám starší dceru už 2× taky vzali k moři…v naší bublině cestují všichni s malými dětmi, klidně i na měsíc do zahraničí, on apartmán ve Španělsku vyjde na měsíc jako 9denní pobyt…školková kamarádka od dcery byla i 2× v Karibiku a pak po Evropě…my máme 5let a 1 rok děti…a malé jsou jen jednou
a hrozně se mi líbí rodina od kamarádky, že jedou/letí i obě sestry s rodinami a rodiče, taky bych chtěla mít s dcerami takové hezké vztahy…já jsem v dospělosti byla několikrát jen s mamkou a bylo to fajn. Až se nebude zase chtít taťkovi s vnučkou, tak začneme létat tři generace na holčičí cesty, to už taky budu po RD v práci a bude zase veseleji ![]()
@Snorlaxik píše: Více
Představ si, že nebyl krom Polska (na otočku) donedávna nikde v zahraničí
nepovažuju za nutné cpát dětem něco jen proto, že se to tak dělá
a to moře měl taky hlavně ze zdravotních důvodů…
Jo a barák se zahradou taky není ![]()
@anavi13 Já tedy znám rodiny, kde školkove děti nebyly co léto na dovolené u moře. A určitě se jim za to nikdo nesmál. Na vesnici ve SČ to určitě nebylo pravidlo ani X let zpátky. A školkové děti to fakt neřešily. Ty nadšené lítaly po poli a stavěly bunkry. Navíc v situaci, kdy rodiče rok makají na baráku.