Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych se zeptat, pokud je tu nekdo, kdo byl miniinterupci, kolik jste za ni platili vcetne vysetreni okolo.Ja platila za laborku 1500,plus vysetreni praktickou lekarkou 1200 kc, zadanka 1000,samotna interupce 3500.Interupce bylo moje rozhodnuti, ale podle cen uvadenych na internetu mi ty ceny za vysetreni okolo prijdou prilis.
@Reesee píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, pokud je tu nekdo, kdo byl miniinterupci, kolik jste za ni platili vcetne vysetreni okolo.Ja platila za laborku 1500,plus vysetreni praktickou lekarkou 1200 kc, zadanka 1000,samotna interupce 3500.Interupce bylo moje rozhodnuti, ale podle cen uvadenych na internetu mi ty ceny za vysetreni okolo prijdou prilis.
tak záleží kde a navíc proč by ti měli lékaři psát žádanky a vyšetření zadarmo když to bylo na tvojí žádost, v podstatě po nich chceš nadstandardní vyšetření takže za to se platí
Taky hlavně záleží, ve kterém týdnu to bylo..
se stupňujícím týdnem se zvyšuje cena „za život“… Jinak, je to jako u zubaře.. Každý má své ceny. jestli jsi měla čas a chtěla jsi na tom ušetřit, mohla jsi si to nějak porovnat u někoho jiného, nebo jinde… ![]()
Ceny se liší v jednotlivých zařízeních i u lékařů. říkávalo, se, že stojí kolem 6 tisíc, což by cca odpovídalo tomu co píšete
@Reesee byla jsem loni - zákrok mě stál 3500,–, u gyndaře jsem platila 1500,– a u obvoďáka 1000,–
U nás stojí miniinterupce se vším 4 tisíce, ale klidně by mohli zdražit teda
Nemám zkušenost, ale ceny uváděné na stránkách různých zařízení jsou jen ty základní. Ještě je k tomu potřeba přičíst náklady za vyšetření okolo, u Rh negativních za injekci.
Některý doktor nechá zacálovat všechno, některý to zaobalí na zdravotní důvody a to se potom platí jen za výkon.
Jsou to zloději. Chtějí za to nekřesťanské peníze šmejdi!!!!!
@Uvahat píše:
Jsou to zloději. Chtějí za to nekřesťanské peníze šmejdi!!!!!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.