Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, na Orlí chodím. U pana Dvořáka ml. jsem byla párkrát, když měl měl můj doktor dovolenou a je to v pohodě doktor. 🙂 Potřebovala jsem například změřit výšku sliznice, ochotně a důkladně mě prohlédl. Každopádně, pokud se ti nedaří tak dlouho otěhotnět, nabídnou ti co může snad každý jiný gynekolog. Dělají tedy na víc v budově průchodnost vejcovodů a to je maximum co pro tebe bez hormonů udělají. U gynekologa ti můžou napsat Clostík a pokud to nezabere, tak tě pošlou na IVF kliniku. Nic víc pro tebe neudělají, nemůžou. Také jsem po třech letech skončila na IVF klinice. 🙂
Díky moc za reakci 🙂
Jinak to já nejsem proti hormonům, jen vím že ovulaci mám později než 14DC, a to byl problém u předminulé lékařky, která nebyla ochotna přistoupit na to, že by to nebylo takhle
a cpala mi je moc brzo, bez toho aniž by mi nechala udělala všechny potřebný testy…ale to jsem zjistila až pozdeji, že to bylo úplně mimo
Problémy jsou i hlavně ze strany partnera, proto to nejspíš nejde tak dlouho, já snad „jen“ tu pozdější ovulaci a kratší lutealku, na nic vážnějšího mi nikdy neprisli. Ale je fajn, že kdyby cokoliv, mají všechno na jednom místě ![]()
Dobrý den všem
,
Máte prosím zkušenost v centru Dvořák v Brně na Orlí s panem doktorem Dvořákem mladším?
Čeká mě zde první návštěva, musela jsem změnit gynekologii. Momentálně řešíme neplodnost, o miminko se neúspěšně snažíme 3 roky. Hledám lékaře, který řeší problém opravdu individuálně, bohužel mám zkušenost i s lékaři, kteří mi nasazovali zbytečně hormony, protože můj cyklus nebyl tabulkový…
Za sdílení zkušeností předem děkuji