Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý večer. Chci začít s aromaterapií - tedy, jen decentně, žádný velký věci
Eukalyptus na rýmu, levanduli na lepší spánek, něco na bolení hlavy atp… i pro naši malou. Sedla jsem si, že si vyberu na netu nějaký 100pro oleje a vyvedlo mě z míry cenový rozpětí těchto olejů :-/ Jak může 100procentní esenciální olej (tatáž rostlina) stát od několika desítek do několika stovek korun? Dle čeho mám vybírat? Je tu někdo, kdo tomu rozumí, prosím? Jaké oleje kupujete vy? Jsem ochotná si připlatit - ale zase - nechci platit zbytečně moc, není-li k tomu důvod… pochopitelně ![]()
MOC a MOC děkuji za rady!!! ![]()
Někde se platí za značku, někdo má jen eshop, někdo i kamenej obchod a o to víc lidí, co platí… těch důvodů může být víc… teatree kupuju v rossmannovi, jinak zvětšiny na ekokoze, a nebyl problém…
@honey-honey13 Na nobili zrovna koukám… Chtěla jsem salus - ale zdjí s emi právě podezřele levné… Eoné neznám - kouknu. Děkuji!
Malo by to byť snáď čistotou a tým, že v tých drahších nie sú žiadne umelé zložky. Veľmi kvalitné oleje sú vraj Young Living, mám od nich len R. C. na rýmu a musím povedať, že je fakt výborný.
Karel hádek, prodává na netu v eshopu, všechno míchají čerstvé po objednávce, nikde to neleží delší dobu, jeho oleje jsou kvalitní
@Petrušačka Může to být značkou, politikou toho obchodu, různým způsobem výroby, rozdíl v čerstvosti a délce skladování, vstupní cenou a kvalitou suroviny. U těch podezřele levných se může jednat i o podvod.
Ale Salusu bych se asi nebála.