Ceny večeře v tavernách - Chalkidiki (Polichrono)

1315
12.8.16 17:47

Ceny večeře v tavernách - Chalkidiki (Polichrono)

Ahoj holky, chci se zeptat těch, co letos byly v Řecku na Chalkidiki (úplně nejlíp v letovisku Polichrono)… jak se tam aktuálně pohybují ceny jídla v tavernách? Je mi jasné, že je to plus mínus a záleží taky co si člověk vybere, ale jde mi o to, kolik zhruba je aktuálně cena např. za moussaku, souvlaki atd… A taky na kolik vyjde kdekoliv na ulici gyros do ruky.. :)
Ptám se proto, že máme rezervovanou dovolenou a nevím, jestli se vyplatí dokoupit večeře (2 tis. na dospělého na 6 dní) nebo raději někam chodit na jídlo sami..
Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80475
12.8.16 18:34

My jezdíme na Krétu, ceny jsou cca 10-12euro za řecké speciality, gyros do ruky tak 3,50, co si pamatuji. A za mne se nevyplatí večeře, raději chodit do hospůdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
12.8.16 18:57

@Janik82 Jeee, vy jedete do Polichrona? Tak jsem hooooodne davno byla. Mala vesnicka s nadhernou dlouhou pisecnou plazi. Snad je to tam i po 13 letech tak klidne a krasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
12.8.16 19:59

@CokeLady obědy chceme řešit právě nějakou rychlovkou, jako je gyros do ruky nebo prostě něco menšího.. loni jsme měli all inclusive, ráno jsme se nacpali a na oběd jsme šli vyloženě jen proto, že jsme to měli zaplacené, protože jsme vůbec neměli hlad.. takže jsme se zbytečně přejídali :lol: Já právě slyšela, že v chalki jsou ty ceny mnohem nižší než na ostrovech, tak sonduju, jestli ve finále ta véča někde nevyjde stejně jako když si připlatíme servírovanou večeři v rámci polopenze.. zase je ale otázka ta kvalita a nabídka výběru… :nevim: fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
12.8.16 20:00
@inkakřivák píše:
My jezdíme na Krétu, ceny jsou cca 10-12euro za řecké speciality, gyros do ruky tak 3,50, co si pamatuji. A za mne se nevyplatí večeře, raději chodit do hospůdek.

na Krétě je to právě myslím dražší než tu… ale jistě to nevím..právě proto sháním info od někoho, kdo tam nejlíp letos byl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
12.8.16 20:01
@cecetka píše:
@Janik82 Jeee, vy jedete do Polichrona? Tak jsem hooooodne davno byla. Mala vesnicka s nadhernou dlouhou pisecnou plazi. Snad je to tam i po 13 letech tak klidne a krasne :)

vybírali jsme právě hlavně kvůli pěkné pláži bez kamenů kvůli prckovi :) a recenze co jsem našla jsou hodně dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí