Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

29350
11.8.16 14:32

Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Maminky, jezdíte s dětmi na výlety i samy? Myslím samotné bez otce dětí… nedávno jsem hledala nějaké parťáky na výlety a oslovila jsem pár kamarádek s dětmi stejně starými jako mám já… a nakonec jsem vyrazila sama (protože tam je to moc do kopce… nebo děti by to asi nebavilo, tam nic není - Praděd, Bílá Opava… nebo autem si tam netroufne, když by musela jet svým, protože do jednoho se nás osm fakt nevejde… nebo by si netroufla s dvěma dětmi bez manžela… nebo se bojí jet s dětmi samotná)

Tak by mě zajímalo, jak to máte vy? Jely byste samy s dětmi? Podotýkám, byly to samé jednodenní výlety, běžně dostupné tady v okolí, nic náročného, prakticky ani drahého, nic extrémního… děti předškoláci a školáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
11.8.16 14:34

Já ano, anžto chlapa nemáme - jezdíme v pohodě autem, autobusem, vlakem, nemám s tím problém, dcera má čerstvě 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.8.16 14:35

No jasně, právě jsem z jednoho přijela ;)

škoda, že jsi tak daleko, Praděd i Bílou Opavu bych si dala s chutí.

Příspěvek upraven 11.08.16 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@neumisa kde jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999

Jasne, výlety koupaliště…cokoliv…já a dvě děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156

@Regina Hero 8o vážně. Já mám dvouletou a jezdíme pořád někde, ať už samy, nebo s kamarádkou (ta ma batole a skolaka - kazda svym autem). Stejne tak jedem s tatou kdyz ma cas. Takze ano, jezdim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332

@Regina Hero úplně sama s dětma bych nejela, ale kamarádkou a dětma v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.8.16 14:36

Tez jezdim s dcerou sama. Jsem s ni rada sama. Ma 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.8.16 14:36

Zatím mám teda dite jen jedno, výjimečně jezdím ještě se stejně starou neteri, a jezdím převážně sama. Protože to bysme seděli pořád doma a čekali, až bude mít tatínek čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.8.16 14:37
@Regina Hero píše:
@neumisa kde jste byli?

Tady po okolí - Tetín, Korno, Liteň, Svinaře, Řevnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
11.8.16 14:37

Já nemám problém jezdit bez manžela, do nedávna jen vlak nebo bus a teď jsem se poprvé vydala autem. Jinak na Pradědu jsme byli teď celá rodinka (3 a 5 let děti) a holky mi to v pohodě ušly tak bych řekla, že u kamarádek je to výmluva, že se jim spíš nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:38
@ProfZav píše:
Zatím mám teda dite jen jedno, výjimečně jezdím ještě se stejně starou neteri, a jezdím převážně sama. Protože to bysme seděli pořád doma a čekali, až bude mít tatínek čas :-)

ano, i z toho důvodu jsem chtěla někam vyrazit… když už mají děti prázdniny a já mám čas, tak proč toho nevyužít… manžel taky pořád nemůže, má svou práci a než sedět doma nebo chodit do parku za barák nebo na hřiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
11.8.16 14:40

Jezdime, spise do okoli, pristi tyden se chystame nekam vlakem, jeste nevim kam/Bila Opava me zaujala- to je prirodni stezka?/…protoze nejezdim autem a manzel je pres tyden pryc, tak musim deti i sebe o prazdninach/nejen/ nejak zamestnat :lol: kdybych mela kamaradku, ktera by jezdila se mnou byla bych moc rada, ale jsem jedina v okoli, kdo je dosud na RD… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.8.16 14:40
@Regina Hero píše:
ano, i z toho důvodu jsem chtěla někam vyrazit… když už mají děti prázdniny a já mám čas, tak proč toho nevyužít… manžel taky pořád nemůže, má svou práci a než sedět doma nebo chodit do parku za barák nebo na hřiště…

přesně tak… děti mají volno, já mám volno, auto má volno - jen chlap je v práci. přece nebudu sedět doma nebo se plácat po městě, když jsem oprášila řidičák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.8.16 14:41
@neumisa píše:
Tady po okolí - Tetín, Korno, Liteň, Svinaře, Řevnice

takže nějaké zámky a tak? Liteň je mi povědomá, není to někde u Bělče? Mám dojem, že jsme přes to jeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí